ORTODONT NA NAPOTNICO – BREZ ČAKALNE DOBE

V HappyMED se lahko naročite z veljavno napotnico (otroci od 13. leta starosti, tudi če že imate izbranega ortodonta in z njim niste zadovoljni) k ortodontki mag. Mateji Jelić v Zagreb, brez čakalne dobe. Aparat se navadno namesti v 14 dneh po prvem pregledu. Kakovost opravljene storitve je boljša kot jo opravi ortodont v Sloveniji, saj zanjo ni potrebno čakati cc. 3 leta, storitev opravite pri zasebniku, kar pomeni, da si bo za vas vzel čas, prav tako pa lahko izbirate med boljšimi aparati.
Pravočasno ortodontsko zdravljenje je za otroke izjemno pomembno zaradi razvoja čeljusti, zob in obraza, zato ne odlašajte in ne čakajte, da pridete na vrsto, morda bo do takrat že narejena nepopravljiva škoda.

 

Zasebnik si za pacienta vzame dovolj časa.

Zasebnik si za pacienta vzame dovolj časa.

UVELJAVLJANJE NAPOTNICE V TUJINI IN VRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA

Državljani EU imajo pravico do zdravstvenega varstva v drugi državi EU in do povračila stroškov za zdravljenje v tujini v domači državi. Direktiva 2011/24/EU o pravicah pacientov pri čezmejnem zdravstvenem varstvu določa pogoje, pod katerimi lahko pacient odpotuje na zdravljenje v drugo državo EU in zaprosi za povračilo stroškov. Zajema stroške zdravljenja, recepte in nakup zdravil in medicinskih pripomočkov. Vse storitve v tujini najprej plačate, nato zahtevate po zaključenem zdravljenju povračilo denarja od ZZZS.

 

 

NAROČANJE IN ZDRAVLJENJE PRI DR. JELIĆEVI, ZAGREB

Pri nas se naročite na pregled preko napotnice, pregled opravite v Zagrebu in ga plačate, prav tako plačate zobni aparat, po končanem zdravljenju na ZZZS oddate prošnjo za povračilo stroškov za čezmejno zdravljenje. Oddaja vloge za povračilo stroškov lahko povzroči kar nekaj sivih las, zato priporočam, da tovrstne zadeve prepustite nam.  Skladno z ZPacP opravljamo te vrste posla po overjenem splošnem pooblastilu. Splošno pooblastilo pošljemo stranki po e-pošti na njeno zahtevo. Cena storitve znaša 55,00 € (plus DDV). Cena pregleda z vsemi potrdili za ZZZS stane 50€, cena celotne diagnostike 150€.

NAROČITE SE NA 041 980 950 ali info@happymed.si

 

MR. SC. MATEJA JELIĆ, dr.dent.med

Privatno specialistično stomatološko ordinacijo za ortodontijo Mr. Sc. Mateja Jelić, vodi priznana ortodontka Mateja Jelić, ki je že 4. leto zapored naj ortodont leta na Hrvaškem. Diplomirala je na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1997. Leta 2002 je postala magistra biomedicinske znanosti. Specialistični izpit iz ortodontije je opravila v letu 2005. Končala je mnogo mednarodnih ortodontskih tečajev v priznanih institucijah za ortodontijo v ZDA in Evropi. Dr. Jelić je prva certificirana ortodontka na Hrvaškem za zobni aparat Orthocaps. Prav tako ima certifikate za Invisalign in Damon System zobne aparate.

Slovenski pacientki pr dr. Jelićevi

Slovenski pacientki pr dr. Jelićevi

ORTODONT BREZ NAPOTNICE/SAMOPLAČNIŠKO

Sprejemamo tudi paciente, ki zaradi starosti niso upravičeni do napotnice za ortodontsko zdravljenje. Pregled je za samoplačnike brezplačen. Nudimo pa tudi 10% popust ob plačilu zobnega aprata z gotovino.
Izbirate lahko med različnimi zobnimi aparati:

  • Fiksni metalni zobni aparat;
  • Fiksni estetski nevidni zobni aparat;
  • Damon sistem zobni aparat;
  • Invisalign zobni aparat.

Zobni aparat je na voljo po ugodnih cenah, tudi do 3 krat ceneje kot v Sloveniji.

 

NAROČITE SE NA 041 980 950, info@happymed.si ali preko kontaktnega obrazca

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja