Privatna specialistična stomatološka ordinacija za ortodontijo Mr. Sc. Mateja Jelić

Samoplačniško ortodontsko zdravljenje kot tudi zdravljenje z napotnico slovenskega zobozdravnika, vam omogočamo v Privatni specialistični stomatološki ordinaciji za ortodontijo, katere vodja je mr.sc. Mateja Jelić.
Ordinacija se nahaja na naslovu UL. PAVLA HATZA 23, 10000 ZAGREB, HRVAŠKA. Pacienti so ob obisku ordinacije navdušeni, saj je opremljena z najnovejšo tehnologijo, nudi priznane zobne aparate in je modernega videza.

Mr. Sc. Mateja Jelić, dr. dent. med._MG_9930_preview

Diplomirala je na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1997. Leta 2002 je postala magistra biomedicinske znanosti. Specialistični izpit iz ortodontije je opravila v letu 2005. Končala je mnogo mednarodnih ortodontskih tečajev v priznanih institucijah za ortodontijo v ZDA in Evropi. Dr. Jelić je prva certificirana ortodontka na Hrvaškem za zobni aparat Orthocaps. Prav tako ima certifikate za Invisalign in Damon System zobne aparate.

 

ORTODONT NA NAPOTNICO

Specialist ortodont Jelićeva sprejema na pregled in zdravljenje tudi slovenske paciente z napotnico. Za zdravljenje so primerni vsi otroci, katerim so že zrastli stalni zobje. S slovensko napotnico se naročite k dr. Jelićevi na pregled, ki znaša 50€, celotna diagnostika z dokumentacijo pa 150€.
Pregled in zdravljenje plačate, nato pa od ZZZS zahtevate povračilo stroškov za zdravljenje v tujini. Pri tem vam lahko pomagamo v Happymedu, saj navadno izpolnjevanje vloge za povračilo stroškov povzroči kar nekaj sivih las.
V kolikor menite, da je čakalna doba v Sloveniji za vas predolga, se naročite na pregled preko 041 980 950, info@happymed.si ali kontaktnega obrazca. Na vrsto boste prišli takoj, s tem pa preprečili morebitne težje deformacije zob vašega otroka.

 

Untitled_Panorama3_preview

SAMOPLAČNIŠKI ZOBNI APARAT

Specialist ortodont Mateja Jelić vam nudi tudi priznane zobne aparate samoplačniško oziroma za odrasle, ki jim napotnica ne pripada več.
Na voljo so vam:

– Fiksni zobni aparat;
– Nevidni estetski zobni aparat;
– DAMON zobni aparat;
– INVISALIGN zobni aparat;
po izjemno ugodnih cenah. Kvaliteta storitve pa je vsekakor boljša kot v Sloveniji, saj ste na vrsti takoj, ortodont si za vas vzame čas, izbirate lahko med različnimi zobnimi aparati in kar je najbolj pomembno, niste le številka.

 

CENIK

cenik

 

NAROČANJE IN LOKACIJA

Na pregled se lahko naročite vsak dan od 8:00 – 16:00 na telefonski številki: 041 980 950
Naročite se lahko tudi preko info@happymed.si ali kontaktnega obrazca, ki vam je na voljo na naši spletni strani.

 

Zajeta slika