Matjaž Javšnik in njegovi zobni vsadki

MATJAŽ JAVŠNIK V DENTAL ART STUDIU ZAGREB

V DENTAL ART STUDIU so sanirali čeljust z zobnimi vsadki (implantati) priljubljenemu slovenskemu igralcu in komiku Matjažu Javšniku.

Cene zobnih vsadkov (implantatov) so v Sloveniji precej visoke, zato se je tudi priznani igralec Matjaž Javšnik odločil, da za svoje zobe poskrbi v Zagrebu, pri priznanemu zobozdravniku dr. Nenadu Klasiću, kateremu zaupa čedalje večje število slovenskih pacientov. “Zobni implantat je prava izbira za osebo, kateri manjka zob in ki ne želi skrivati svojega nasmeška, tudi v primeru Matjaža Javšnika je bilo tako,” pove priljubljeni Nenad Klasić.

Zobozdravnik je oseba, ki jo morajo obiskovati tudi slavni

“Šele sedaj, ko je od zdravljenja spodnje čeljusti že skoraj leto dni, sem se začel zavedati, kako pomembni so zdravi zobje in obiski zobozdravnika. Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić je zame najboljši človek, ki je poskrbel za moje zobe. Zdravljenja čeljusti se je lotil kot pravi strokovnjak in s terapijo uspel, da so se zobni vsadki v moji čeljustni kosti normalno sprijeli. Ker sem sladkorni bolnik, je bil poseg, pri katerem se z operacijo vgradijo zobni vsadki, rizičen. Vendar je zobozdravnik Dr. Klasić in ekipa specialistov oralne kirurgije poskrbela, da se danes smejem, jem, grizem in žvečim, kot z lastnimi zobmi.

Vsaka pot v Zagreb mi je bila v veselje, saj je prav fino zamenjati okolje, še posebej, ko sem vedel, da grem k strokovnjaku, ki se tako zelo zavzeto trudi za moje ustno zdravje, kot do danes nihče. Hvala lepa zobozdravnik Dr. Nenadu Klasić in Medicinska agencija HAPPYMED, ker sta poskrbela za moje težave z zobmi. Priporočam vas vsem, ki jih poznam, tudi na nastopih, saj je takih ljudi in strokovnjakov, ki bi se tako zelo posvetili človeku, malo.”

Matjaž Javšnik, 40 let
Popolna sanacija čeljusti z zobnimi vsadki v Dental ART Studiu

Tudi vi se lahko naročite pri enemu izmed najboljših zobozdravnikov na Hrvaškem in se sami prepričate, kako kakovostno, strokovno in natančno opravlja svoje delo.

POKLIČITE: 041 980 950
POŠLJITE E-POŠTO: info@happymed.si

svetovali vam bomo glede vaše situacije in vas naročili na termin.