Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
CELOVITE ZDRAVSTVENE REŠITVE
Happymed › Zdravstvene posvetovalnice › Zobozdravstvo › Cenik zobozdravstvenih storitev – ne najdem cene
Spoštovani zobozdravnik Klasić,
na spletu sem videla vaš cenik zobozdravstvenih storitev in se zanimam za obisk pri vas. Ali mi lahko poveste ceno za menjavo mostička zgoraj za 4 sprednje zobe? Mostiček imam 11. let, narejen je v polni keramiki, a ga je glede na obliko in barvo že najedel čas. Vaš cenik zobozdravstvenih storitev pa ne vključuje posegov kot so brušenje in priprava zob, zato me zanima cena za vse skupaj, izbrala pa bi prevleke, ki so po estetiki najboljše. Se vam zelo zahvaljujem za odgovor.
Spoštovana gospa,
veseli me, da se zanimate za menjavo mostička v moji ordinaciji. Glede na vaše zanimanje za lepotno preobrazbo sprednjih zob, bi vam predlagal Emax keramične prevleke ali mostiček. Zelo rad pa bi vas najprej videl, da pogledam v kakem stanju so vaši zobje, ugriz in dlesni. Cena za celoten postopek znaša 1.360 evrov ali 1.160,00 evrov v primeru, da uporabim cirkonijevo keramiko. Drži, da naš cenik zobozdravstvenih storitev ne vključuje omenjenih postopkov. Ti postopki so namreč všteti v ceno protetike.
Nenad Klasić dr.med.dent., specializant čeljustne kirurgije
Dental ART STUDIO, IV Trnjanski nasip 16, 10000 Zagreb
Web: https://www.happymed.si/
E-mail: drklasic@happymed.si
Telefon: 041-980-950