Dental Art Studio – zasebna zobozdravstvena ordinacija

Dental Art Studio je moderno opremljena zasebna ordinacija dentalne medicine, locirana v Zagrebu. Zobna ordinacija je visokega kvalitetnega profila. Ustanovitelj in vodja zobne ordinacije je estetski stomatolog, dr. Nenad Klasić. Zobna ordinacija se umešča med vodilne dentalne ustanove v Zagrebu in na Hrvaškem.

Dental Art Studio je center lepega nasmeha, namenjen vsej družini. Zobozdravstvena ordinacija je opremljena z najnovejšo tehnološko opremo in zaposluje specialistično osebje. Pri delu se poslužujejo stomatoloških materialov najvišje kvalitete.

Interdisciplinarna estetska stomatologija ima velik poudarek. Estetski stomatolog, dr. Nenad Klasić, se je izobraževal doma in v tujini in je osrednji predavatelj za visoko estetske materiale na največjih stomatoloških kongresih.

Center lepega nasmeha dopolnjujejo storitve ortodontske terapije, visokokvalificiran zobni tehnik, asistenti in fleksibilen delovni čas, s kratkimi čakalnimi dobami.

Dentalni center vključuje zunanje sodelavce specialiste s področij oralne kirurgije, ortodontije in zobnega tehnika. Dental Art Studio se ponaša z individualnim pristopom, vrhunskimi storitvami in dostopnimi cenami. Tudi otroška stomatologija ima posebno pozornost.

V Dental Art Studiu so Vam na voljo vse storitve stomatologije; estetska in ortodontska terapija ter posegi čeljustne kirurgije, najpogosteje implantologije.

Posegi na zobeh in zobnih tkivih potekajo v lokalni anesteziji in so brez bolečin. Počutju prijazne terapije in sproščen, prijateljski odnos zobozdravnikov ter prilagodljivost pacientom so razlogi, da se Dental Art Studio umešča med najbolj obiskane in kvalitetne estetsko-dentalne medicinske ustanove na Hrvaškem. Dentalni center beleži visoko prepoznavnost in zaupanje med slovenskimi pacienti.

Uradni podatki

DENTAL ART STUDIO

Nenad Klasić dr. med. dent.
4. Trnjanski Nasip 16 (V navigacijo vpišite Trnjanski nasip 16 in izberite št. IV)
10000 Zagreb

Tel: +385 161 47 184
Mob: +385 911 637 315

Website: www.dentalartstudio.hr
E-mail: info@dentalartstudio.hr

narocanje

Naročanje in informacije za slovenske paciente:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymed info@happymed.si