Septoplastika

septoplastika

SEPTOPLASTIKA Z NAPOTNICO BREZ ČAKALNE DOBE IN ESTETSKA OPERACIJA NOSU V ISTEM KIRURŠKEM AKTU

Septoplastika in funkcionalna operacija nosu vam je v HAPPYMEDU na voljo čezmejno v vrhunski polikliniki v Zagrebu in s povračilom stroškov od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Na poseg se pri nas prijavite z napotnico. V primeru, da napotnice nimate in se naročate na samoplačniško operacijo nosu ter imate težave z dihanjem ali ukrivljenim septumom, nas na to opomnite ter nam po opravljenem pregledu posredujte izvid specialista, da ga pregledamo in vam damo pojasnilo ali lahko glede na indikacije napotnico dobite.

Septoplastika brez čakalne dobe in s povračilom stroškov operacije

Septoplastika je operativna rešitev za posameznike, ki imajo težave z dihanjem skozi nos, položajem nosnic in septuma. Diagnozo postavi specialist na pregledu. Septoplastika se izvaja v dejavnosti kirurške otorinolaringologije. V HAPPYMEDU izvaja funkcionalne operacije nosu vrhunski otorinolaringolog in specialist kirurgije glave in vratu, zato je pacientom obenem na voljo tudi estetska operacija nosu v istem kirurškem aktu za doplačilo.

V HAPPYMEDU se septoplastika pacientom ureja čezmejno v vrhunski zasebni polikliniki v Zagrebu in s povračilom stroškov zdravljenja v tujini od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Pri tem sprejemamo paciente z napotnico in paciente, ki napotnice še nimajo in pregled pri njih pokaže, da imajo medicinski kriterij za funkcionalno operacijo nosu ter jim damo navodilo za napotnico glede na izvid specialista. Septoplastika je na voljo brez čakalne dobe.

Povračilo stroškov zdravljenja/operacije septoplastika

Povračilo stroškov operacije je odvisno od operativne metode. Podlaga za več informacij glede višine povračila je izvid specialista v Zagrebu in naročilo na storitev. Poizvedbo za višino povračila lahko naročite v HAPPYMEDU.

septoplastika

Vrhunske operacije nosu v funkcionalni in estetski kirurgiji

V istem kirurškem aktu se lahko s septoplastiko naredi estetska operacija nosu ali rinoplastika. To je pacientu tudi predlagano, saj je pogosto zaradi deformacije septuma, nos tudi estetsko nepravilen. Estetska operacija nosu je v istem posegu predlagana tudi zaradi kliničnih razlogov, saj se pacientom, ki potrebujejo kirurško zdravljenje septuma, predlaga ena in to kakovostna operacija. Večkratni posegi so za nos klinično in estetsko tvegani. Pacient, ki naredi estetsko rinoplastiko in septoplastiko tudi enkratno okreva.

Druge funkcionalne in estetske operacije nosu

V HAPPYMEDU nudimo pacientom vse operacije nosu; funkcionalne, estetske, rekonstruktivne in revizijske operacije. Ob tem izvaja vsak poseg vrhunsko usposobljen specialist otorinolaringolog in kirurgije glave in vratu, kar je pomembno za rezultat operacije. Operacija nosu ima funkcionalen kot estetski učinek. Pozitiven izid operacije je pomemben tako za zadovoljstvo pacienta kot za nos kot organ, saj so revizijski posegi tvegani in predstavljajo neželene scenarije. Vrhunski kirurg naj bo tako prva izbira za pacienta, ki potrebuje operacijo nosu.

septoplastika1

Prijavite se na ureditev čezmejne in vrhunske operacije nosu

Naročite se preko obrazca ali na info@happymed.si in po telefonu 040 481 233 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. Ob naročilu boste prejeli termin za specialističen pregled nosu v Zagrebu brez čakalne dobe. Na teh kontaktih tudi oddate naročilo za storitev za povračilo stroškov zdravljenja v tujini za operacijo septoplastika in za seznanitev z višino povračila.

Cena storitve znaša 146,40 evra z vključenim DDV-jem.

Opomba: V primeru, da se želite pred čezmejno operacijo posvetovati ali da vam vseh informacij zaradi obsega ali specifike ne moremo dati preko e-maila ali telefona, vas vabimo na strokoven posvet za zdravljenje v tujini v glavno pisarno na Kidričevo 24a v Celje. Cena posveta znaša 75,00 evrov z vključenim DDV-jem.

Povzetek

V HAPPYMEDU vam je septoplastika ali druga funkcionalna operacija nosu na voljo:

• Z napotnico,
• Brez čakalne dobe,
• S povračilom stroškov operacije do zakonsko določene višine,
• V vrhunski polikliniki v Zagrebu,
• Z opcijo sočasne estetske operacije nosu za doplačilo (ni predmet povračila stroškov zdravljenja v tujini).

IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA