Pomlajevanje obraza

Botox

Pomlajevanje obraza z injiciranjem deluje tako, da tako imenovani strup, ki ga injiciramo v mišico blokira prenos živčnih impulzov na mišico in tako preprečuje krčenje mišice. Koža nad njo postane zelo mehka in gladka.

Pomlajevanje obraza ima učinek izključno na tistih mišicah v katere se injicira. Ostale mišice delujejo normalno in oblikujejo normalen videz obraza. Pomlajevanje obraza z injiciranjem odpravi gube s področij obraza in vratu, v medicini pa se ga uporablja že več kot 10 let.

poglej-fotogalerijo
Opis posega
Opis posega

Tretman in učinek pomlajevanja obraza z injiciranjem

Tretman pomlajevanja obraza z injiciranjem na izbranih mišicah  je enostaven in varen postopek. Sama aplikacija pa je skorajda neboleča, tako da se lahko pacient po njegovi aplikaciji takoj vrne k svojim vsakdanjim opravilom. Na samem mestu vboda se lahko pojavi manjša podplutba, katero enostavno pokrijemo s pudrom.

Učinek pomlajevanja obraza je viden 72 ur (3 dni) po injiciranju. Obraz deluje bolj mladostno in spočito. Pri osebah na pragu srednjih let(40, 50) je učinek pomlajevanja od 5 do 8 let. Obraz pa deluje zelo naravno. Okolica opazi bolj svež in mlajši videz obraza, vendar ne ve, čemu ga pripisati.

Učinek pomlajevanja obraza traja nekje 4 mesece in več, odvisno od posameznika. Tretmani pa se lahko ponavljajo v določenih časovnih zaporedjih, brez strahu za pacientovo zdravje.

Po večkrat ponovljenih tretmajih je estetski učinek pomlajevanja obraza z injiciranjem daljši od 4 mesece!

Obraz brez gubic

Pomlajevanje obraza z injiciranjem ni alternativa posegom estetske kirurgije

Pacientom, ki imajo spuščene veke, vrečice pod očmi ali ohlapno kožo na bradi in vratu, je bolje, da se odločijo za estetsko operacijo blefaroplastike (odstranjevanje odvečne kože z vek) in liftingu obraza (pri katerem se odstrani odvečna koža z obraza in vratu).

Pomlajevanje obraza z injiciranjem se uporablja tudi za namene prekomernega znojenja podpazduho, njegov učinek pa traja nekje do 8 mesecev.

Kandidati
Kandidati

Pomlajevanje obraza z injiciranjem je idealna rešitev za osebe z izraznimi gubicami, ki jih povzroča ponavljajoča obrazna mimika, in sicer vodoravne gube na področju čela, ob zunanjih kotičkih oči-tako imenovane smejalne gubice, navpične gube ob nosnem korenu. Pomlajevanje obraza se uporablja tudi za zgladitev navpičnih in vodoravnih gub na vratu ter gubic ob robu ustnic.

Priprava

Na predhodno dogovorjeni datum prispete v Polikliniko Dr. Tončić, kjer opravite pregled in posvet z estetskim kirurgom. Posebna priprava ni potrebna, s pomlajevanjem obraza  lahko pričnete takoj po pregledu.

Potek
Potek

Videoposnetek tretmana pomlajevanja obraza in  izpopolnjevanja obraza z dermalnim polnilom v polikliniki dr. Tončić

Okrevanje

Na mestih vbodov se lahko pojavi manjša rdečina, ki pa se zlahka prekrije s pudrom. Po tretmanu se lahko takoj vrnete k svojim vsakdanjim opravilom. Prvi učinki pomlajevanja obraza so vidni že 72 ur po injiciranju, končni učinek pa v roku enega tedna. Vaš obraz bo deloval bolj spočito, naravno in mladostno. Učinek traja približno 4-6 mesecev, odvisno od posameznika; ob redni uporabi lahko traja tudi dlje. Tretmani se lahko ponavljajo v določenih časovnih zaporedjih, ki jih priporoča zdravnik, brez nevarnosti za vaše zdravje.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O OPERACIJI

Trajanje posega: 30 minut.
Bolečina: brez bolečin.
Okrevanje: takojšnje.
Kontrolni pregled: ni potreben.
Operaterja: Mr.Sc.Dr.Rajko Tončić in Dr.Med. Dinko Tončić.
Lokacija: Poliklinika dr. Tončić, estetska in plastična kirurgija, Mlinovi 159 a, 10 000 Zagreb.

cena posega

Cena posega:

-Pomlajevanje obraza z injiciranjem: 350,00 EUR
narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymedinfo@happymed.si
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA