Kemični peeling obraza

Kemični peeling obraza

Kemični peeling je medicinski tretman, kjer iz obraza odstranimo vse gube, razen karakternih(od nosu do ust). Z njim ne rešujemo mlahave kože na obrazu. V takšnih primerih se pacientu priporoči lifting obraza.

Kemični peeling je postopek, kjer s kemičnimi agensi, odstranimo površinski sloj kože na obrazu.To je edini postopek(globoki kemični peeling), kjer kemične sestavine prodrejo v globje sloje kože, odstranijo gube in dajo trajen efekt pomladitve obraza.

Pri kemičnem peelingu se vsak del obraza tretira z drugačno koncentracijo kemičnih agensov. Naprimer okoli oči, kjer je koža bolj tanka, z najmanjšo koncentracijo fenola in krotonskega olja.

poglej-fotogalerijo
Opis posega
Opis posega

Pred in po kemičnem peelingu

Kemični peeling po Hetterovi formuli omogoča strogo nadziran in doziran peeling na področju obraza z odličnim rezultatom in hitrim okrevanjem. Njegova prednost pred laserjem je ta, da zaradi strogega upoštevanja koncentracij glavnih kemičnih spojin v formuli ni nevarnosti trajne depigmentacije in dolgotrajne rdečice, do česar lahko pride pri uporabi laserja.

Hkrati pa kemični peeling po Hetterovi formuli spodbuja nastajanje lastnega kolagena v koži. Kemični peeling po Hetterovi formuli, na Polikliniki dr. Tončić uporabljajo dalj časa, saj je formula objavljena v strokovni literaturi, nad kakovostjo in natančnostjo rezultatov pa so ekstremno zadovoljni.

kemicni-piling

Kemični peeling zelo uspešen v kombinaciji s facelift-om

lep-obraz

Kemični peeling se je izkazal kot zelo uspešen tudi v kombinaciji z liftingom obraza.Z liftingom kožo nategnemo. Po opravljenem liftingu dobi obraz čvrste poteze in mladosten videz.

S kemičnim peelingom pa lahko še dodatno odpravljamo manjše gubice, ki so v strukturi kože in ki se ne dajo odstraniti z liftingom. Učinek pomlajevanja je tako bolj temeljit.

Kandidati
Kandidati

Kemični peeling se priporoča osebam z nagubanim obrazom. Uspešno se odstranjujejo vse gube, razen karakternih (od nosu do ust). Učinkovit je tudi za korekcijo starostnih peg. Obrazu izkušeni kirurg Dr. Tončić tako povrne mladosten in svež videz.

Priprava

Pred posegom opravite natančen pregled in razgovor z Dr. Tončićem. Pogovorite se o vaših željah, pričakovanjih in realnih rezultatih. Na podlagi tega kirurg presodi vašo primernost za poseg, ki daje trajne rezultate. Omenimo, da se opravljanje posega svetuje v jesenskem in zimskem času.

Potek
Potek

V Polikliniko Dr. Tončić prispete na dan posega. Kemični peeling je medicinski pomlajevalni tretman, ki zaradi svojega močnega delovanja daje opazne in trajne rezultate, zato postopka ni potrebno ponavljati.

V Polikliniki Dr. Tončić uporabljajo postopek globokega kemičnega peelinga, s pomočjo katerega odstranjujejo površinski sloj kože s kemičnimi sestavinami. Le-te prodrejo v globlje sloje kože, odstranijo gube, izboljšajo teksturo kože, dajo trajen efekt pomladitve obraza in spodbujajo nastajanje lastnega kolagena v koži. Z njim dosežemo 10 let mlajši videz. Prednost nove, tako imenovane Hetterove formule, je zmožnost prilagajanja posameznikovim potrebam. Vsak del obraza Dr. Tončić torej tretira z drugačno koncentracijo kemičnih agensov.

Okrevanje

Po posegu kemičnega peelinga ostanete v kontrolirani oskrbi, da se zagotovijo želeni rezultati in hitrejše okrevanje. Koža je po kemičnem peelingu veliko bolj občutljiva na škodljive UVA in UVB žarke, zato se je potrebno izogibati sončnim žarkom. Obnova kože navadno traja do 10 dni, rdečina je lahko prisotna nekaj mesecev, ki pa se prekrije s pudrom ter kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O OPERACIJI

Bolečina: Brez bolečin
Okrevanje: 2 tedna.
Kontrolni pregled: Opravite v času 2 tednov po operaciji oziroma po dogovoru z estetskim kirurgom.
Operaterja: Mr.Sc.Dr.Rajko Tončić in Dr.Med. Dinko Tončić.
Lokacija: Poliklinika dr. Tončić, estetska in plastična kirurgija, Mlinovi 159 a, 10 000 Zagreb.

cena posega

Cena posega:

-Kemični peeling: 1.500,00 EUR
narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymedinfo@happymed.si
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA