Reference- klinika Svjetlost Zagreb

skupna-zaposlenici-ispred-zgrade-1024x554

Klinika Svjetlost- Vaš vid na svetovnem nivoju

Klinika Svjetlost v Zagrebu je največja oftalmološka bolnica v Evropi, ki nudi kompletno oftalmološko diagnostiko in storitev na najvišjem kakovostnem nivoju klinične storitve. Svjetlost odlikujejo najsodobnejša oprema, svetovno priznani očesni kirurgi in vodilne reference v evropskem merilu. Reference, ki jih ima v svojem 18. letnem delovanju klinika Svjetlost Zagreb so pripomogle k obči razvitosti oftalmološke prakse v širši regiji. V kliniki Svjetlost je opravljenih več kot 55000 laserskih korekcij vida, letno pa klinika izvede najmanj 250 laserskih korekcij vida, kar je vsaj trikrat več kot katerakoli druga oftalmološka klinika v JV Evropi. Dokazano je, da ko gre za dober vid, tudi Slovenci največ zaupanja poklonijo kirurgom in storitvam v kliniki Svjetlost. V Svjetlosti se je uspešno operirali več kot 3000 Slovencev, več kot 1/3 vseh pacientov klinike pa so ravno pacienti iz Slovenije. Kliniki Svjetlost so oskrbo svojega vida zaupali številni estradniki, športniki, politiki, zdravniki, ki so priznali, da svoj vid zaupajo samo najboljšim oftalmologom, ki so na voljo v Svjetlosti. Najsodobnejša tehnologija 6. generacije, vrhunski rezultati vida in izvrstna izkušnja v vsakem segmentu oskrbe je garancija, da je Svjetlost Št. 1 izbira tudi za vaš pogled na svet. Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost se nahaja na naslovu Heinzelova 39, 10000 Zagreb, v na novo zgrajenem objektu ter se razprostira v šestih etažah, v katerih so specializirani oddelki za zdravljenje očesnih bolezni in dioptrije. Cilj klinike Svjetlost je tudi v prihodnje ustvarjati najboljšo oftalmološko oskrbo in biti prvi v ponudbi najsodobnejše opreme, znanja in rezultatov. Laserske korekcije vida so v Svjetlosti izvajane na svetovnem nivoju oskrbe.

poklici
poglej-fotogalerijo
Opis posega
Opis posega

Z lasersko korekcijo vida 6. generacije odpravimo dioptrijo:

  • kratkovidnost do -12.00
  • astigmatizem/cilinder do -/+ 6.00
  • daljnovidnost do +6.00
  • starostno daljnovidnost ali presbiopijo

Laserska korekcija vida je primerna za odrasle osebe, ko se na pregledu potrdi domneva, da je oseba primerna za pacienta.

V kliniki Svjetlost so vam na voljo najboljše Custom laserske korekcije vida 6. generacije. Klinika je edina v JV delu Evrope, ki posege izvaja na IntraLase2015 in Schwind Amaris 750Hz tehnologiji. Za najboljše rezultate vašega vida.

scwing_amaris

V kliniki Svjetlost se izvajajo laserske korekcije vida z najsodobnejšo lasersko platformo v svetu- iLASIK2015 in Schwind Amaris750 Hz. Izvajajo se t.i. popolne LASIK (femto) laserske korekcije vida, pri katerih se poseg opravi s pomočjo dveh najbolj preciznih laserjev. Postopek odstranjevanja dioptrije traja z laserjem Schwind Amaris750 Hz (trenutno najboljši excimer laser na tržišču) samo 1,5 sekunde. Okrevanje pa je hitrejše kot kadarkoli prej, saj je izboljšanje vida takoj po posegu boljše za do 60%, v 24 urah pa je vid stabiliziran. Edinstvene Custom metode, ki so vam na voljo v Svjetlosti pa bodo izboljšale vaš očesni status in kakovost vida v toleranci bleščanja, svetlobnih krogov in bodo uredile vaš vid ponoči ali v mraku. Custom laserske korekcije vida omogočajo kirurgom zdravljenje najmanjših poškodb na mikroreliefu roženice in zdravljenje nepravilnosti celega očesa. Dostopno ekskluzivno v kliniki Svjetlost  Zagreb.

Posebnost Custom laserske korekcije vida 6. generacije je zmogljivost doseganja boljše vidne ostrine in kakovosti vida v vseh pogojih.

10492264_681065565302777_3546486404202141535_n

Kandidati
Kandidati

PRVI PREGLED ZA LASERSKO KOREKCIJO VIDA

Pred lasersko korekcijo vida ali drugo očesno operacijo dioptrije ali sive mrene, opravite najbolj natančen pregled vida. Pregled vida se izvaja na najbolj precizni diagnostiki in traja 90 minut. Poteka s posebnimi kapljicami za širitev zenic, po katerih je vaš vid še nkaj ur meglen, zato je pomembno, da se na pregled zglasite v spremstvu. Pregled vida je najbolj natančen možen in vključuje merjenje vseh dioptrij na obeh očesih, merjenje debeline roženice, merjenje očesnega pritiska, merjenje očesnega ozadja in merjenje aberacij višjega očesnega reda za Custom poseg (težave z bleščanjem, svetlobnimi krogi, slab nočni vid). Po pregledu vam očesni kirurg svetuje najbolj primerno lasersko metodo za trajno odpravo dioptrije.

10687181_708351102574223_2969492298775806980_n

NAJVEČJA SVETOVNA PRIZNANJA ZA KAKOVOST V KLINIKI SVJETLOST

Klinika Svjetlost je edina v tem delu Evrope, ki izvaja posege z lasersko tehnologijo femto iLASIK2015(IntraLase) in excimer laserjem Schwind Amaris750Hz (2014). Laser se trenutno smatra za najbolj napredno tehnologijo v svetu in ima največjo preciznost in hitrost delovanja v primerjavi z vsemi drugimi excimer laserji na tržišču.

10492264_681065565302777_3546486404202141535_n

Klinika Svjetlost je prejemnik Trusted Brand priznanja in odličij AAA bonitete ter nagrade za svetovne dosežke v razvoju evropske oftalmologije.

Priprava

Prvi pregled vida in konzultacija za operacijo dioptrije

Po tem, ko opravite meritve vida, se z izbranim očesnim kirurgom pogovorite o primerni metodi laserske korekcije vida. Klinika Svjetlost vam nudi največ laserskih metod, vsak postopek pa se načrtuje optimalno precizno in uspešno. Po pregledu se dogovorite za datum operacije, prejmete vsa potrebna navodila, predračun in možnosti plačila. Laserska korekcija vida je v kliniki Svjetlost rutinski poseg, ki ga izvajajo svetovno renomirani očesni kirurgi, ki imajo vodilne izkušnje in uspešnost pri doseganju maksimalnih izboljšav vida.

Potek
Potek

O posegu in prihodu v kliniko Svjetlost

Laserska korekcija vida se opravi v lokalni anesteziji in poteka brez najmanjših bolečin. V kliniko Svjetlost se zglasite na dogovorjen dan in uro posega, pred tem opravite še nekaj preiskav, s kirurgom pa se natančno pogovorite o postopku, ki bo trajal manj kot 10 minut. Po pregledu ste premeščeni v operacijsko sobo, ki je opremljena po najstrožjih medicinski standardih, se uležete na udobno posteljo in se med posegom ne premikate (vstajanje ni potrebno). Na oči se vam namesti blefarostat (držalo za veke), anestetik in postopek se začne. Lasersko odstranjevanje dioptrije je s Schwind Amaris 750Hz garantirano najbolj precizen postopek preoblikovanja roženice, ki poteka najmanj invazivno možno, v samo 1.5 sekundah. Schwind Amaris 750Hz laser je najbolj varna tehnologija, s 6D eye tracker sistemom za sledenje premikov očesa med posegom. Laser se v primeru premikov očesa ustavi. Schwind Amari 750Hz omogoča takojšno izboljšavo vida, okrevanje pa je najkrajše možno. Po posegu odide pacient v počivalnik, nato pa prejme odpustnico. Naslednji dan je prvi redni kontrolni pregled, znotraj enega leta pa se skupaj opravi šest kontrol. V kliniki Svjetlost v Zagrebu so vam na voljo izključno najboljše metode laserske korekcije vida v svetu, ki jih izvajajo usposobljeni oftalmologi, visoko specializirani v refraktivni kirurgiji. Pacienti v dobrem vidu uživajo že v manj kot 24 urah po posegu. Rezultati vida so trajni.

23-38-43-28-1513

Okrevanje

Okrevanje in bolečine po laserski korekciji vida

Po laserski korekciji vida ni pooperativnih bolečin. Te se lahko pojavijo zgolj kot blage ali zmerne pri metodah PRK, kar se posebej nadzoruje z uporabo posebnih leč in zdravil. Pacient je vso fazo okrevanja obravnavan z vso skrbnostjo, posebej natančne pa so kontrole, ki so pomembne v prvih tednih in prvem trimesečju po posegu, šest, osem in dvanajst mesecev po posegu. Okrevanje vključuje uporabo kapljic, gela in izogibanje kontaktnih športov, vode v oči, ličil, štirinajst dni do tri tedne po posegu. Zaradi posebnih potreb pacientov, se lahko uporaba kapljic svetuje tri mesece po posegu. Po LASIK postopkih se na delovne obveznosti vrnete znotraj enega tedna po posegu. Po metodah PRK pa se na delovne obveznosti vrnete v dveh tednih po posegu.

 

Doseženi boljši rezultati vida

Laserska tehnologija 6. generacije in visoka usposobljenost kirurgov omogočajo pacientom boljši pooperativni vid, v odnosu z drugimi laserji na tržišču. V kliniki Svjetlost je obravnava oči izvedena na svetovnem nivoju oftalmološke storite.

Svjetlost je sinonim za najvišji kakovostni nivo obravnave v širši evropski regiji. Zato ne preseneča, da se številni vrhunski športniki, pevci, novinarji, igralci, profesorji, zdravniki, politiki in številni drugi odločajo za lasersko odstranjevanje v kliniki Svjetlost.

Ali ste vedeli?

  • Klinika Svjetlost je medicinska ustanova, kjer si je dioptrijo operiralo največ znanih oseb v evropskem merilu.

  • Klinika Svjetlost opravi največ laserskih korekcij vida v širši evropski regiji.

  • V kliniki Svjetlost operacijo dioptrije opravi največ Slovencev in slovenskih estradnikov.

  • V kliniko Svjetlost so prejeli državo priznanje za svetoven razvoj oftalmologije v JV Evropi.

  • Klinika Svjetlost je najuspešnejša oftalmološka znamka v Evropi, s kar štirimi klinikami s kompletno oftalmološko oskbo.

  • Klinika Svjetlost je številka 1 po izboru pacientov za lasersko odstranjevanje dioptrije.

prof Gabric i Bebek

Željko Bebek, član skupine Bijelo Dugme je odstranil dioptrijo pri Prof. Dr. Sc. Nikici Gabriću, ustanovitelju in ravnatelju klinike in poliklinik Svjetlost.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O POSEGU

Trajanje posega: delovanje laserja nekaj sekund.
Bolečina: je ni.
Trajanje procedure: 10 minut.
Okrevanje: 24 ur LASIK, 7 dni PRK
Kontrolni pregledi: se opravijo po dogovoru s kirurgom.

cena posega

Cena laserske korekcije vida

Cene laserske korekcije vida so od 600€ do 1.1315€ na oko. Cene veljajo za plačilo z gotovino. Možnost obročnega plačevanja na 24 obrokov s karticami Diners, Karanta, Visa, MasterCard.
narocanje

Naročanje in informacije:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymed info@happymed.si

IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA