SPECIALISTIČNA ZOBNA PROTETIKA

Zavarovane osebe, ki vas je osebni zobozdravnik z napotnico napotil na zobozdravstveni specialistični pregled zaradi fiksne ali snemne protetike ali za zobne implantate, se lahko v HappyMedu naročite na čezmejno zobozdravstveno storitev brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja na napotnico po 44. c členu ZZVZZ od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Termin dobite brez čakalne dobe.

Poliklinika Šlaj-Anić – najkvalitetnejša hrvaška in svetovno prepoznavna stomatološka ustanova

Na storitve zaradi zobne protetike vas naročimo v pogodbeno specialistično Polikliniko Šlaj-Anić v Zagreb, R Hrvaška, EU. V Polikliniki Šlaj-Anić naredite kompletno diagnostiko, dobite izvid in plan zdravljenja, ki vključuje sanacijo zobovja ter izdelavo začasnih in stalnih zobnih prevlek ali sodobne zobne proteze. Vaša obravnava se v tej najkvalitetnejši hrvaški in svetovno ugledni stomatološki ustanovi izvaja po najsodobnejših smernicah, zato je običajen čas za nadomestne zobe v le nekaj obiskih ali celo v zaporednih dneh.

Dentalni laboratorij za premium zobne prevleke in sodobne zobne proteze

V dentalnem laboratoriju Poliklinike Šlaj-Anić se izdeluje premium zobna protetika iz dentalnih materialov vrhunskih proizvajalcev. Laboratorij ima najnovejše aparature in zaposluje vrhunske zobne tehnike.

0034_Poliklinika_5DM37235-Copy
0063_Poliklinika_IMG_4668-1

Postopek vaše obravnave – naročanje in potrebne informacije

Naročilo z napotnico

V HappyMed se naročite z veljavno napotnico, ki jo pošljete na info@happymed.si. Če ste z napotnico vpisani pri specialistu zobne protetike v R Sloveniji jo prevzamete za namen zdravljenja v tujini. Če se naročate po telefonu, nas pokličite na 041 980 950 in imejte pri sebi številko napotnice in ZZZS številko pacienta.

Brezplačna ureditev termina takoj

V HappyMedu vam bomo brezplačno rezervirali termin v Polikliniki Šlaj Anić za specialističen pregled za zobno protetiko.

Zobozdravstveni specialistični pregled za zobno protetiko

Pregled naredite v Polikliniki Šlaj-Anić, Štoosova 26, 10000 Zagreb, R Hrvaška, EU na rezerviran termin.
V polikliniki naredite potrebne slike zobovja na njihovi najsodobnejši tehnologiji za digitalni rentgen.

Cena pregleda: 400,00 HRK.
Cena za ortopan obeh čeljusti: 260,00 HRK
Cena za CBCT slikanje: 500,00 do 1.300,00 HRK

Plačilo opravite v hrvaških kunah ali v evrih.

Trajanje pregleda do 1 ure.

Izvid in plan zdravljenja. Dogovor za termin

V Polikliniki Šlaj-Anić vam zdravnik specialist zobne protetike izdela izvid in plan zdravljenja. Dogovorite termin za začetek zdravljenja in ostale informacije o zdravljenju, kot so čas za izvedbo zdravljenja, vrednost zobozdravstvenih storitev in način plačila.

Povračilo stroškov zdravljenja

V HappyMedu izvajamo storitev priprave dokumentacije za povračilo stroškov za zobozdravstvene storitve na napotnico, ki jih opravite v Polikliniki Šlaj-Anić v Zagrebu. Zobozdravstvene storitev vam povrne Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v deležu in po višini, ki je zakonsko določen.
Cena naše storitve znaša 75,00 EUR in vključuje DDV.

Najvišji kakovostni in klinični nivo dentalne storitve

poliklinika šlaj anić

V Polikliniki Šlaj-Anić ste deležni zobozdravstvene storitve in protokolov obravnave po zadnjih sprejetih evropskih in svetovnih medicinskih smernicah. Zdravniki, profesorji in znanstveni sodelavci so specialisti iz vseh vej dentalne medicine. Koristijo metode in tehnologije, ki so trenutni vrhunski dosežki medicinske znanosti. Zobozdravstvene storitve izvajajo:

  • dr. sc. Martina Šlaj, dr. dent. med., specialist ortodontije,
  • dr. sc. Ivica Anić, dr. dent. med., specialist endodontije,
  • dr. sc. Robert Cerović, dr. med., specialist maksilofacialne kirurgije,
  • Kristina Đurkan, dr. med., specialist parodontologije,
  • Maja Kuhta, dr. dent. med., specialist zobne protetike,
  • Ana Andrači, dr. dent. med., specialist zobne protetike,
  • Ivana Mašek, dr. dent. med., specialist endoodntije,
  • Marko Radimilović, dr. dent. dent. med., specialist zobne protetike.
zaposleni

Detajlna diagnostika zob in ustne votline. Sanacija zob in ustne votline s povračilom stroškov zdravljenja na napotnico.

Pred izdelavo in namestitvijo zobne protetike opravite detajlno diagnostiko in pregled zob, ki jih poleg specialista dentalne protetike izvajajo zgoraj navedeni specialisti. V primeru, da boste pred zobno protetiko potrebovali sanacijo zobovja, zobnih korenin in dlesni, boste storitve lahko opravili s povračilom stroškov zdravljenja na napotnico po 44. c členu ZZVZZ. Več informacij vam damo v poslovalnici HappyMed, ko nam pošljete izvid.

HappyMed je uradna registrirana blagovna znamka za zdravljenje v tujini. Odlikovana je po vrhunskih zdravnikih v državah Evropske unije in uspešni poslovni praksi na področju povračil stroškov zdravljenja v tujini.

hm-logotip
Naročanje

E-mail: info@happymed.si
Telefon: 041 980 950 (pripravite napotnico ali številko napotnice in ZZZS številko za naročanje)
Delovni čas: od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 18.00 ure

IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA