Operacija nožnega palca (HALLUX VALGUS)

HALLUX

Brez čakalne dobe. Z napotnico. Povračilo stroškov zdravljenja v tujini. Vrhunski ortoped za stopalo.

Operacija nožnega palca (hallux valgus) vam je v zdravstveni poslovalnici HAPPYMED na voljo brez čakalne dobe v vrhunski ortopedski bolnišnici na Hrvaškem. Za vas opravimo storitev povračila stroškov zdravljenja od ZZZS. Pogoj za zdravljenje v tujini s povračilom stroškov zdravljenja je veljavna napotnica ali vpis na čakalni seznam pri izvajalcu v Sloveniji. V kolikor se že zdravite ali opravljate preglede pri ortopedu v Sloveniji in ste s potekom ali rezultati zdravljenja nezadovoljni, lahko za vas opravimo menjavo specialista ortopeda in vas ravno tako na operacijo nožnega palca (hallux valgus) prijavimo brez čakalne dobe s povračilom stroškov zdravljenja v tujini od ZZZS.

poklici-gumb-slider2
poslji-gumb-slider
Opis posega
Prvi pregled

ORTOPEDSKI PREGLED – PRVI

Na ortopedski pregled- prvi vas naročimo brez čakalne dobe. V praksi to pomeni, da dobite termin pri specialistu ortopedske kirurgije, ki je specializiran za kirurško zdravljenje stopala, v roku tedna dni. Po opravljenem pregledu boste prejeli termin za operacijo nožnega palca (hallux valgus) brez čakalne dobe.

Kandidati
Poseg

 

OPERACIJA NOŽNEGA PALCA (HALLUX VALGUS) – POSEG

Operacija nožnega palca (hallux valgus) se opravi z minimalno invazivno tehniko ob uporabi najnovejših inštrumentov in tehnologije. Poseg izvaja specialist ortoped za kirurgijo stopala v najmodernejši in digitalno opremljeni operacijski dvorani, kar zagotavlja varen poseg in obenem varstvo pred okužbo s sepso, saj ortopedska bolnišnica uresničuje najvišje standarde in higienične EU protokole. Operacija nožnega palca (hallux valgus) se izvaja brez bolečin. Zaradi imobilizacije stopala potrebuje pacient spremstvo in organiziran prevoz. Vsa navodila za operacijo nožnega palca (hallux valgus) in okrevanje dobi pacient po opravljenem pregledu ter po operaciji.

OHRANITEV PRAVIC IZ OBVEZNEGA ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA

Kadar se pri pacientu opravi operacija nožnega palca (hallux valgus) z napotnico v tujini, ohrani pacient vse pravice iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja (bolniški stalež, rehabilitacija).

Povračilo

POVRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA V TUJINI

Pred odhodom na operacijo nožnega palca (hallux valgus) na Hrvaško opravimo pacientu in/ali pregled napotnice, izpis iz čakalnega seznama, v kolikor je pacient že vpisan pri izvajalcu v Sloveniji ali menjavo specialista ortopeda za zdravljenje v tujini. V vseh navedenih primerih pacientu opravimo storitev, ki mu zagotavlja povračilo stroškov zdravljenja v tujini od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Pacientu opravimo tudi informativno seznanitev z višino povračila stroškov zdravljenja v tujini in ceno za operacijo nožnega palca pri izvajalcu na Hrvaškem.

Pacient pri izvajalcu na Hrvaškem operacijo nožnega palca (hallux valgus) plača. Po opravljeni storitvi pa v zdravstveni poslovalnici HAPPYMED zanj sestavimo formalno (zakonsko) dokumentacijo za ZZZS, na podlagi katere ZZZS povrne strošek operacije do domačega praga ali do dejanske vrednosti.

Povračilo stroškov zdravljenja v tujini opravi ZZZS v 60 dneh od prejema zahtevka za povračilo.

Potek
Operacija

Operacija nožnega palca (hallux valgus) zagotovi pacientu:

  • takojšnjo ozdravitev,
  • boljše pričakovane pozitivne izide zdravljenja,
  • zmanjšano možnost za komplikacije s ali po posegu,
  • zmanjšano možnost za ponovitev deviacije nožnega palca (hallux valgus) in potrebo po novi operaciji.

Vrhunski izid operacije nožnega palca (hallux valgus) pogojuje usposobljen specialist ortopedske kirurgije. V HAPPYMEDU se operacija nožnega palca (hallux valgus) izvaja s skrbno izbranimi specialisti ortopedske kirurgije za stopalo. Pacient je deležen kirurške obravnave na najvišjem nivoju klinične obravnave ter operiran z najnovejšo metodo, ki jo izvajajo le najboljše ortopedske bolnišnice v svetu.

Ali ste vedeli? Čakalne dobe so najpogostejši vzrok za okvare in poškodbe zdravja pacientov. Pacienti, ki čakajo na operacijo nožnega palca (hallux valgus) se s tem izpostavljajo tveganjem za okvare prstov, stopala in noge. Tveganja zaradi čakalne dobe so lahko na stopalu trajna. Prepreči jih samo pravočasna operacija nožnega palca (hallux valgus).

Ali ste vedeli? Zdravljenje v tujini, ki vam je na voljo v zdravstveni poslovalnici HAPPYMED, je edina možnost operacije nožnega palca (hallux valgus) brez čakalne dobe, pri kateri niste samoplačnik, saj vam uredimo, da vam ZZZS povrne strošek posega.

Naročite se

Naročanje preko e-maila ali telefona

Za naročilo nas kontaktirajte na 041 980 950 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro ali se naročite po e-pošti vse dni in ure v tednu na info@happymed.si.

OBVESTILO

Uradno obvestilo pacientom

Odnose z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (povračilo stroškov zdravljenja v tujini) ureja za paciente zdravstvene poslovalnice HAPPYMED strokovna služba na Inštitutu za varstvo pacientov (IVP).

IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA