Transkonjuktivna blefaroplastika

Vprašanje:

Pozdravljeni,

Na vaši spletni strani me je navdušil prispevek o kirurški metodi za odstranjevanje podočnjakov- transkonjuktivna blefaroplastika https://www.happymed.si/kako-se-znebiti-podocnjakov/.
Zanimam se za korekcijo spodnje veke s to metodo in menim, da sem kandidatka, čeprav sem relativno mlada. No, vsaj menim tako. Stara sem 36 let in imam globoko jamico,temen kolobar, ob otipu čutim vodo in oteklino. Oči me dejansko postarajo, tudi zgornje veke so primerne za operacijo. Zanima pa me sledeče, ali se transkonjuktivna blefaroplastika in kompletna korekcija vek lahko opravita v tem času? Kako dolgo bom okrevala po posegu, da bom videti popolnoma v redu, za nanašanje make-upa in kako trajni so rezultati? Videla sem tudi, da nudite storitve na 24 obrokov, velja to tudi za ta poseg? Hvala za odgovore.

Valerija

Odgovor:

Spoštovana ga. Valerija,

transkonjuktivna blefaroplastika je resnično fantastična lepotna operacija. ‘After’ rezultati so izjemni! Lepota operacija je ravno to, kar potrebujete vi, da se znebite utrujenega videza oči in podočnjakov, ki vas postarajo. Transkonjuktivna blefaroplastika se lahko izvede sedaj, okrevanje je relativno hitro in v treh tednih je večina pacientk in pacientov popolnoma brez otekline. Rezultati so praktično trajni, saj se odstranjuje koža, maščoba in preoblikuje mišica spodnje veke.
Nudimo vam plačilo na 24 obrokov. Za dodatne informacije in naročanje smo vam na voljo. Kontaktirajte nas na 041 980 950, info@happymed.si..

Lep pozdrav!
Vaš Happymed

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja