INVISALIGN – nevidni zobni aparat

Vsi ljudje lahko imajo ravne zobe. Le odločiti se morajo in stopiti do ortodonta, ki zanje izbere pravo metodo zdravljenja.

Novost pri Happymed-u je INVISALIGN zobni aparat. V sodelovanju z ortodontko mag. Matejo Jelić iz Zagreba, vam ponujamo INVISALIGN zobni aparat, ki je skoraj neviden, tako je primeren tudi za ljudi, ki zaradi narave svojega dela ne želijo pokazati, da si ravnajo zobe, ali pa preprosto želijo »nevidno rešitev.«

header_invisalign

Želim imeti INVISALIGN zobni aparat

Naročite se na brezplačni prvi pregled pri ortodontki mag. Mateji Jelič, preko telefonske številke 041 980 950, preko e-pošte info@happymed.si ali kontaktnega obrazca.

Na pregledu Vam specialist ortodont Jeličeva opravi kompletno diagnostiko. Po razgovoru in odločitvi za kateri zobni aparat ste najbolj primerni, določite metodo zdravljenja, v kolikor je ortodontski primer zelo kompleksen, morda ne boste kandidat za INVISALIGN zobni aparat, čeprav je takšnih primerov zelo malo. Če ste primerni za INVISALIGN zobni aparat specialist ortodont napravi načrt zdravljenja.

 

Kako deluje INVISALIGN zobni aparat?

INVISALIGN zobni aparat je revolucionarno odkritje, saj je popolnoma neopazen, večina ljudi ga namreč ne opazi, zato je med ljudmi zelo priljubljen. Sestavljen je iz opornic, ki jih pacient menjuje. Vsaka opornica premakne zob v smer za katero je potrebno. Opornice ne motijo govora, prav tako pa je higiena zob lažje izvedljiva.

invisalign

 

Cena INVISALIGN zobnega aparata

V Sloveniji je INVISALIGN zobni aparat cenovno skoraj nedostopen. Medtem, ko se cene pri mag. Jeličevi, zelo ugodne. Obstaja več vrst INVISALIGN metod zdravljenja, za težje primere, za lažje primere in za najstnike. Cena je odvisna predvsem od števila opornic, ki jih pacient potrebuje.

 

Invisalign full (za težje indikacije):

CENA: 3910 € (obe čeljusti)

Invisalign lite (za manjše razmake):

CENA: od 3100 € (obe čeljusti)

Invisalign teen (Primeren za težje indikacije)

CENA: 4120 € (obe čeljusti)

 

POT DO LEPEGA NASMEHA IN ZDRAVIH ZOB NI VEDNO TEŽKA,

za naročila in informacije smo vam na voljo:

info@happymed.si

041 980 950

Invisalign (1)