VRHUNSKO Estetsko zobozdravstvo in beljenje zob

Lep nasmeh

Estetsko zobozdravstvo v Dental ART Studiu izvajajo strokovni in izkušeni zobozdravniki na najvišjem kakovostnem nivoju storitve. Najsodobnejše tehnike ‘smile design’, materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev in številka 1 sistem za beljenje zob vam zagotavljajo sanjski nasmeh. Estetsko zobozdravstvo se izvaja pod mentorstvom ravnatelja Dr. Nenada Klasića, dr. dent. med., specialista čeljustne kirurgije.

poglej-fotogalerijo
Opis posega
Opis posega

DR. NENAD KLASIĆ,VRHUNSKI  ESTETSKI ZOBOZDRAVNIK

Vaši zobje so lahko lepi in vaša usta zdrava!

Dr. Nenad Klasić je zanesljiv in izkušen zobozdravnik, ki vam bo s pomočjo najsodobnejših metod, materialov vodilnih svetovnih proizvajalcev in najsodobnejše CAD CAM zobne laboratorijske tehnologije uresničil vašo željo po lepem in mladostnem nasmehu.

Zobozdravnik Dr. Klasić je mednarodno priznani strokovnjak za vse zobozdravstvene storitve, ki jih izvaja na najvišjem kakovostnem nivoju klinične prakse. Estetsko zobozdravstvo je za zobozdravnika Dr. Klasića norma, zobozdravnik je izurjen v rešitvah za vsaka stanja zob in dosega uspešne rezultate z vsemi zobno protetičnimi materiali. Ne glede na to, ali trpite za boleznimi zob, imate poškdodovane ali manjkjajoče zobe, so vaši zobje prirojeno neprivlačni, je zobozdravnik Dr. Klasić zanesljiv izbor, ko si želite narediti korak naprej ter ustno votlino pozdraviti in zobem dodati kakovost estetike.

V Dental ART Studiu vas zobozdravnik Dr. Klasić detajlno pregleda s kirurške in protetične perspektive. Estetsko zobozdravstvo mora biti nujno planirano s predhodnim popolnim zdravljenjem kariesa, čiščenjem zobnega kamna, urejenim ugrizom in potrjeno domnevo, da je vaša čeljustna kost zdrava in ima ustrezno kostno maso.

Lepotno preobrazbo zob izvaja zobozdravnik Dr. Klasić z materiali najboljših svetovnih proizvajalcev; 3M ESPE, GC, Ivoclar Vivadent, Ultradent, Dentsply, Heraeus Kulzer, Mis (zobni implantati) in sistemom za beljenje zob Opalescence Boost gel.

Zobna protetika se izdeluje v najsodobnejši CAD CAM tehnologiji, zobne prevleke in zobne luske se izdelujejo v najkrajšem možnem postopku, kar za pacienta pomeni minimalno število prihodov in dobro logistiko zobne rehabilitacije.

Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić je izurjen za najbolj fine rešitve, s katerimi bo izboljšal videz vaših zob. Z vami bo opravil natančen razgovor, pokazal vam bo materiale zobne protetike in vam predlagal najboljše rešitve za vašo zobno problematiko.

Stari mostički in zobne krone

Izjemno spremembo videza, to je vašega zunanjega izgleda zob in s tem celega obraza, boste doživeli, če ste oseba, ki nosi stare mostičke ali zobne prevleke. Zobna protetika, ki jo nosite 10 let in več let, je izgubila svoj sijaj in se je z leti povesila, kar je normalen pojav zaradi naravnih premikov zob. V kolikor nosite na zobeh metalno keramično zobno protetiko, potem je vaš zunanji videz zob dodatno poslabšan, saj imajo zobne prevleke ali krone iz tega materiala kovinski notranji del in povzročijo temen podton okoli dlesni. Poleg materialov, je bila pred leti tudi tehnika izdelave in s tem oblika zob drugačna. Zobna protetika je bila debelejša, bolj ovalne oblike in je ustvarjala zelo umeten videz, ki se ga je prepoznalo na daleč. Za razliko od zastarelih oblik reševanja zobne problematike, se danes izdelujejo fino tanke zobne prevleke, zobne luske, ki jih za paciente Dr. Klasića posebej dobro izdelujejo vrhunski zobni tehnologi v računalniško vodeni tehnologiji CAD CAM. Ni vsaka zobna prevleka ali zobna luska enaka-zato potrebujete dobrega zobnega tehnika. Še vedno je ročno delo v zobni protetiki izjemno cenjeno in neobhodno.

Kadar pacientu s starim mostičkom ali prevlekami izdela zobozdravnik Dr. Klasić nov most ali zobne prevleke, pacient doživi popolno preobrazbo zob. Reakcije pacientov so v teh primerih izjemno pozitivne, saj so posamezniki presrečni, včasih tudi zajokajo od sreče, ko vidijo, kako lepe in na videz naravne zobe imajo. S tem pacient ne dobi le lep nasmeh, ampak celostno bolj mladosten in zdrav izgled obraza, s katerim izboljša svojo samopodobo.

Pacientom iz Slovenije so na voljo časovno daljši termini. Posamezen obisk lahko pri zobozdravniku rezervirate za več ur in si tako olajšate število prihodov. Plan terapije prejmete po specialističnem pregledu, po katerem lahko začnete z zobozdravstvenimi postopki.

Estetsko zobozdravstvo je za zobozdravnika Dr. Nenada Klasića in ekipo strokovnjakov s področij oralne kirurgije in zobne tehnologije, norma. Popolnoma vsak pacient zapusti zobozdravstvo Dental ART Stuido z lepim, svežim in mladostnim nasmehom. Estetske preobrazbe zob vključujejo sodobne zobne prevleke, tehnologijo izdelave CAD CAM, beljenje zob in sanacijo amalgamskih plomb. Bistvo estetske preobrazbe zob je ‘rdeče bela’ estetika, ki ponazarja zdravo dlesen in svetel zob. V estetskem zobozdravstvu se zato ne koristijo materiali s kovinskih konstrukcij, ampak se uporabijo cirkonij keramične zobne prevleke, Emax zobne prevleke, Empress zobne luske, beljenje zob in kompozitne zalivke. Največkrat se pri pacientu uporabi kombinacija materialov, postopki so zaradi CAD CAM računalniško vodene izdelave zobnih nadomestkov hitri, zato dobi pacient nove, lepe zobe hitreje. Zobozdravnik Dr. Klasić se posebej ponaša s svojo preciznostjo in je izurjen za vse metode preoblikovanja vaših zob, ki jih trajno estetsko preoblikuje. Zanesljiv izbor, ko iščete vrhunske estetske rešitve za svoje zobe in bi želeli, da za vaš nasmeh poskrbi dober zobozdravnik.

Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić je ambasador za ESPE dentalne materiale, ki so vodilni materiali svetu za zobozdravstvene storitve.

dr ariana ivanovic in dr nenad klasic

Estetska preobrazba nasmeha ali ‘smile design’. Kaj je to?

Pojem ‘smile design’ opisuje posege na zobeh, kadar želi pacient spremeniti barvo, obliko, položaj in velikost zob, to je, ko želi celotno kozmetološko preobrazbo nasmeha. V Dental ART Studiu k takim pacientom zobozdravnik Dr. Klasić pristopa celostno ter zelo iskreno in odgovorno. Ko se odločate za kompletno preobrazbo zob, je za vas najbolj pomembno, da je vaša izbira dober zobozdravnik, ki vam bo pojasnil vsak korak postopka, pri terapiji ne bo hitel in bo terapijo izvedel skladno z vašimi željami.

Naj vas ne zavedejo marketinški materiali, reklame in retuširane fotografije, ko v revijah ali na spletu berete, kaj vse zmore estetsko zobozdravstvo. Preden boste imeli estetsko preobražen nasmeh, morate poznati vsak segment klinične storitve in s tem povezane dejavnike, ki so sestavni del terapije. Kadar se zobe brusi ali kadar se z operacijo vstavljajo zobni vsadki, ko potrebujete puljenje zob; v teh in podobnih primerih, boste doživljali nelagodja in potencialno bolečine po posegih. Zato je za vas pomembno, da najdete strokovnjaka, ki vas bo na te postopke pravilno pripravil in jih izvedel skladno z dogovorjeno terapijo.

Smile design vključuje najvišjo možno preciznost zobozdravnika (ročno delo), najbolj fine materiale za zobno protetiko, točno določene nove dimenzije in položaje zob glede na ostale poteze obraza. Posegi se v primerih večjih obremenitev zob z brušenjem izvedejo skladno s sorazmerjem zdravje-estetika in so izvajani postopoma (da lahko normalno jeste). Brušenih zob zobozdravnik Dr. Klasić skoraj nikoli takoj ne obremeni s trajnim cementiranjem zobne protetike, razlog je kliničen in sicer, se morajo posamezniku najprej popolnoma umiriti dlesni ali zobno meso. Sicer bo zobna protetika povzročala težave v ustih (žepke, zastajanje hrane, nedovršen ugriz, slab zadah), kar bo pacient občutil konstantno in čez čas.

Vašemu nasmehu bo zobozdravnik Dr. Klasić posvetil vso pozornost in vam uresničil željo, da se boste smejali z lepimi zobmi, ki vam bodo pristajali in vas bodo celostno pomladili.

Prednosti metod, ki jih izvaja zobozdravnik Dr. Nenad Klasić z ekipo strokovnjakov

Danes že praktično vsaka zobna ordinacija nudi estetsko zobozdravstvo, le redko pa lepotne preobrazbe zob izvaja za to usposobljeni in izkušeni zobozdravnik.

Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić je vrhunski strokovnjak za estetsko preoblikovanje zob, ki je svoje znanje pridobival na fakultetah, kongresih in pri vodilnemu svetovnemu proizvajalcu za dentalne materiale-ESPE. ESPE je zaradi izstopajočih talentov in veščin, ki jih je zobozdravnik Dr. Klasić že zelo zgodaj obvladal, zobozdravnika zaposlil za glavnega promotorja in ga proglasil za ambasadorja družbe v širši regiji.

Metode, ki jih zobozdravnik Dr. Klasić izvaja za lepotno preoblikovanje zob so povezane z udobjem pacienta in se izvajajo po najvišjih kliničnih standardih, od katerih zobozdravnik ne odstopa. Pacient nastopi vsako terapijo po detajlnem razgovoru in pregledu, terapije potekajo brez bolečin in po planu terapije. Zobozdravnik Dr. Klasić primarno odstrani zobni kamen, stare plombe zamenja z visoko estetskimi kompoziti, pacientu opravi profesionalno beljenje zob, v primeru, da nosi pacient zobno protetiko, se beljenje zob ne izvede, ampak se odstrani stara zobna protetika ter vzamejo odtisi za nove nadomestne zobe.

Estetsko preoblikovanje zob, kjer bo zobozdravnik uporabil nove zobne prevleke ali zobne luske, zahteva največjo preciznost pri odvzemu ali določanju barve zob. To je sila zahtevno, saj imajo naravni zobje pacienta v posameznem zobu visoko število odtenkov, čeprav se pacientu dozdeva, da je njegova barva zob enolična. Z natančno barvno skalo, bo zobozdravnik Dr. Klasić poskrbel, da se bo nadomestna zobna protetika popolnoma zlila s preostalimi zobmi. Nasmeh pa bo videti bleščeč in naraven.

Najbolj zahtevno v praksi pa je preobražati obliko in velikost zob, zato pri takih postopkih zobozdravnik Dr. Klasić po potrebi sodeluje s specialistom čeljustne kirurgije, ki pacienta pregleda s kirurško ortopedske perspektive. Z novo dimenzijo zob se pacientu nujno uredi arhitektura ugriza, saj bi v nasprotnem primeru čez določen čas pacient opažal nelagodja pri ugrizu (nepravilen položaj zglobov), spremenil bi se njegov govo, lahko se pojavijo težave, kot so škripanje z zobmi, glavoboli, bolečine pa lahko povzročijo kronične probleme v vratu, hrbtenici in celo na bezgavkah. Zobje so veliko več kot le estetika, so pogoj za zdravo čeljust, ki je glavni žvečilni organ.

Dimenzijsko preoblikovanje zob je značilno med zvezdniki v tujini, kot so Tom Cruise, Catherine Zeta Jones, Demi Moore, Nicholas Cage in številni drugi. Javnost jih pozna po lepšem nasmehu, hkrati pa, če smo pozorni, ugotovimo, da je nova oblika in velikost zob spremenila njihov celoten videz obraza na bolje. Te osebe imajo poleg zobne protetike opravljeno tudi terapijo na zglobih, ali t.i. dvig ugriza, saj lahko le tako njihova čeljust deluje normalno in nemoteno v primerih, ko so njihovi nadomestni zobje večji od naravnih.

Komplikacije z ugrizom so značilne tudi pri preprostih menjavah mostičkov, ko zobozdravnik nima kirurškega znanja in ne posveča pozornosti čeljustni ortopediji ali ugrizu.
Pomembno: z vsakim izgubljenim zobom, preostali zobje spremenijo obliko in položaj, kar vpliva na položaj čeljusti. Zgornja in spodnja čeljust nista v harmoničnem položaju, ker pa je čeljust organ, ki povezuje obraz, mišice in hrbtenico, je tak pacient v primeru, da njegove terapije ne potrdi tudi oralni kirurg ali zobozdravnik usposobljen za ugriz, podvržen tveganjem za resna bolezenska stanja ter bo moral nujno opraviti kompletno sanacijo ugriza (zglobov) in zobne protetike.

Zato je estetsko zobozdravstvo, ki ga izvaja Dr. Nenad Klasić z ekipo specialistov, stroga klinična disciplina, ki istočasno izpolnjuje funkcionalne in vrhunske estetske rešitve. Osebam, ki si želijo s preobrazbo zob izboljšati zunanji videz nasmeha, svetujemo, da izberejo strokovnjaka, kot je Dr. Klasić, ki bo z najmanj invazivnimi postopki dosegel visoko estetske rešitve in pri tem poskrbel, da boste lahko kakovostno jedli, grizli, žvečili in se smejali s ponosom.

Kandidati
Kandidati

KOMU JE NAMENJENO ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO?

Estetsko zobozdravstvo je namenjeno vsakemu posamezniku, ki si želi s pomočjo postopkov, ki jih izvaja zobozdravnik Dr. Nenad Klasić, kakovostno preoblikovati zunanjost zob. Stanja med pacienti so različna po estetski in klinični plati, zato je estetska rehabilitacija indivudualna za vsakega pacienta.

Med enostavnejše storitve, ki se opravijo v enem obisku, sodijo menjava amalgamskih zalivk, menjava starih belih ali kompozitnih plomb. V teh primerih zobozdravnik Dr. Klasić zamenja zalivke z visoko estetskimi kompoziti ESPE.

Beljenje zob z Opalescence boost gelom (terapija traja 40 minut) je ena najbolj popularnih metod v Dental ART Studiu in je primerna za osebe, ki imajo naravne zobe ter jim želijo privoščiti osvežitev in mladostno belino. Zadostuje en obisk.

Med enostavnejše estetske zobozdravstvene storitve sodi korekcija razmika med zobmi (diastema) s kompozitnimi luskami za zobe. Terapija je posebej prijazna zobem, saj kompozitne zobne luske ne zahtevajo predhodnega brušenja zob in s tem zobozdravnik Dr. Klasić ohrani biološko maso zobu nedotaknjeno.

Najbolj pogosto stanje, zaradi katerega pacienti obiščejo zobozdravstvo Dental ART Studio je menjava mostička in operacija, kjer se na brezzoba mesta kirurško vgrajujejo zobni implantati. Preobrazbe zob vključujejo prvovrstne materiale za zobno protetiko, zobni vsadki so vodilnih svetovnih proizvajalcev, strokovnjaki so specialisti za estetsko zobozdravstvo, oralno kirurgijo in zobno tehnologijo. Vodja estetskih terapij je zobozdravnik Dr. Klasić, vsi postopki potekajo pod njegovim mentorstvom in poleg zobozdravstvenih storitev vključujejo pripravo pacienta, detajlno razlago posameznih terapij, časovnico obiskov in garancijo za vse storitve in materiale.

Ko si želite izboljšati videz vašega nasmeha, je zobozdravstvo Dental ART Studio vaša zanesljiva izbira.

Priprava

Kako poteka estetska preobrazba zobovja?

Preden nastopite preobrazbo vašega nasmeha, opravite detajlen pregled, ki poteka na podlagi vaše ortopanske mape (RTG zob) in pregleda zunanjosti zob, dlesni in celotne ustne votline. Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić zbere vse pomembne informacije o vašem stanju in potencialno vaših sistemskih boleznih ter zdravilih, če jih uživate.

V primeru, da ste sladkorni bolnik, terapijo dopolnjuje specialist oralne kirurgije, ki bo potrdil domnevo, da lahko z zdravljenjem uspešno obnovi živčno funkcijo čeljustne kosti.

Pacienti imajo, poleg nezadovoljive estetike, pogostokrat sočasne težave, kot so občutljivi zobje, zobobol, majavi zobje, boleči zobje, zobobol in druge težave. Take indikacije zobozdravnik Dr. Klasić uspešno rešuje z ultrazvočno terapijo in globinskim čiščenjem dlesni. Pacienti so presenečeni, da jim zobozdravnik v enem samem obisku uspešno reši težavo, ki jih je pestila že dalj časa, tudi več let.

Plan terapije se izdela po razgovoru s pacientom, zobozdravnik upošteva želje in pričakovanja pacienta in se ravna skladno z njimi. Po postopkih se izdelajo nadomestni zobje (provizoriji), s katerimi lahko pacient normalno funkcionira in se smeje brez zadrege.

Preobrazba zob je vselej načrtovana z najmanj invazivnimi postopki, brušenje zob za zobne prevleke ali mostičke mora biti utemeljeno z domnevo, da za pacienta ne obstaja druga metoda, s katero lahko doseže estetske rezultate. Zato so pacienti bolj zadovoljni, saj se lahko zanesejo, da jim bo zobozdravnik Dr. Klasić predlagal metode, ki ustrezajo sorazmerju zdravje-lepota. Zdravje in biološka vrednost zob je za Dr. Klasića vselej na prvem mestu, zato so lahko pacienti sigurni, da bodo deležni zdravljenja, v katerem bodo lastne zobe ohranjali zdrave in lepe do pozne starosti.

Potek
Potek

ZOBNE LUSKE IN ZOBNE PREVLEKE ZA ESTETSKO PREOBRAZBO ZOB

Kaj je prava rešitev za vaš estetski problem zob?

Zobne luske-najbolj fine rešitve za vaš nov izgled zob!

Zobne luske so učinkovita rešitev za sprednje zobe, ki so zabarvani, nepravilne oblike, poškodovani in na videz neprivlačni. Preden vas zobozdravnik Dr. Nenad Klasić potrdi za kandidata za zobne luske, je dobro poznati lastnosti te najbolj fine protetike.

Kadar želite s pomočjo zobne protetike spremeniti obliko, položaj, velikost in barvo zob, so lahko zobne luske primerna terapija za vašo estetsko preobrazbo nasmeha. Zobne luske se izdelujejo iz najbolj fine keramike, ki jo odlikuje visoka prosojnost, neomejena možnost barvnega prilagajanja in so po estetiki številka 1 estetsko zobozdravstvo. Kadar so pacientovi zobje prekomerno obarvani, mora zobozdravnik Dr. Klasić, zaradi prosojnosti zobne luske, najprej opraviti beljenje zob. V nekaterih primerih lahko zobozdravnik Dr. Klasić koristi kompozitne zobne luske, ki so posebej primerne za zapiranje razmikov za zobe in za pokrivanje minimalnih poškodb zob.

Za namestitev zobne luske zobozdravnik obrusi manjšo površino zobu in tako ohranja več biološke zobne mase kot je to v primerjavi z brušenjem zob za zobne prevleke, kjer se brusi večja zobna ploskev. Razlika med zobnimi luskami in prevlekami za zobe pa je v fukcionalnosti in odpornosti proti lomljenju (zobne prevleke so odpornejše). Zato se zobozdravnik v pogovoru s pacientom dogovori o primerni rešitvi za njegovo individualno estetsko problematiko.

Indikacije, ki jih zobozdravnik Dr. Klasić učinkovito rešuje in pri tem uporabi zobne luske so:

  • zaprtje razmika (diasteme) na sprednjih zobeh,
  • obarvanost na sprednjih zobeh,
  • nepravilna oblika sprednjih zob,
  • zlomljeni, poškodovani sprednji zobje,
  • premajhni ali prekratki sprednji zobje.

Zobe luske so v kombinaciji z drugimi postopki, kot so beljenje zob z Opalescence boost gelom, kompozitne zalivke, zobne prevleke in zobni implantati s cirkonijevimi oporniki, najpogostejša ‘make-over’ (preobrazba) med tujimi filmskimi zvezdami, manekenkami, pevci, tv voditelji in drugimi javnimi osebnostmi.

Popolne preobrazbe zob, pri kateri se koristi različna zobna protetika po metodi smile-design so med pacienti zobozdravstvenega centra Dental ART Studio v porastu. Razlog za to so zagotovo sodobne metode, ki zobozdravniku omogočajo, da pacientom s pomočjo znanja in naprednih tehnologij omogoči take vrhunske estetske rešitve.

Za cementiranje zobne luske običajno potrebujete dva obiska.

Beljenje zob-Opalescence boost gel

V Dental ART Studiu boste beljenje zob opravili z najboljšim belilnim sistemom v svetu, ki se izvaja v dveh nanosih, brez luči (svetlobe) in pod strogim nadzorom zobozdravnika Dr. Nenada Klasića.

Beljenje zob je najbolj pogosta storitev za estetsko preoblikovanje zob, s katero zobozdravnik Dr. Klasić spremeni barvo pacientovih zob. Kandidati za beljenje zob so osebe, ki imajo svoje zobe in ne nosijo zobne protetike.

Najprej opravite profesionalno čiščenje zobnega kamna. Po tem, ko vam zobozdravnik temeljito očisti zobni kamen, vam v usta namesti ustnik, da so vaša usta odprta na stežaj. Zobozdravnik Dr. Klasić vam nato zaščiti mehka tkiva (dlesni) s posebnim gelom, ki preprečuje prehajanje belila na dlesen in s tem povezane opekline. V drugem koraku začne zobozdravnik izvajati beljenje zob. Pred vami odpre individualno belilno injekcijsko tubo in vam belilo nanese na zobe.

Beljenje zob vključuje dva nanosa in dve belilni injekciji Opalescence boost gela. Posamezni nanos imate na zobeh 20 minut. Terapija poteka pod stalnim nadzorom zobozdravnika in osebja, ki vam izpira ustno votlino in sesa odvečno slino.

Rezultati beljenja zob so izjemni pri vseh pacientih. Zagotovo je beljenje zob vrhunska storitev, s katero v manj kot uri, dosežete popolno preobrazbo zob. V primeru, da ste pacient, ki ima na sprednjih zobeh kompozitne plombe, se lahko te po beljenju zamenjajo v ustrezno barvo, to je barvo, ki jo boste imeli po terapiji z Opalescence boost gelom.

Beljenje zob lahko na zobeh izzove občutljivost med terapijo ali po njej. Občutljivost traja 48 ur. Po beljenju ne jeste obarvane hrane in ne pijete kave, rdečega vina, pesinega soka in podobnih živil, 72 ur od terapije.

Svetujemo vam, da po beljenju zob uporabljate zobno ščetko z mehkimi ščetinami in zobno pasto za občutljive zobe.

Ostale estetske zobozdravstvene storitve

Estetske kompozitne zalivke, beljenje zob, zobne luske, Empress zoben luske, cirkonijeve in Emax zobne prevlek, visoko estetski mostovi in zobni implantati s cirkonijevimi oporniki so storitve, ki jih vključuje estetsko zobozdravstvo.

Pogosta indikacija pri pacientih so zobje nepravilnih položajev. Pacienta s takim stanjem napoti zobozdravnik Dr. Nenad Klasić na terpapijo za zobni aparat. Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić priporoča Polikliniko Šlaj Anić in Ordinacijo dr. Mateje Jelić, obe locirani v Zagrebu. Termin in povezane informacije za zobni aprat vam uredimo v HAPPYMEDU.

Okrevanje

Okrevanje je odvisno od zobozdravstvene storitve.

Beljenje zob: okrevanja ni. Po terapiji lahko 48 ur občutite občutljive zobe. 72 ur po beljenju zob ne uživate obarvane hrane in pijače.

Zobne prevleke, zobne luske, motički: po brušenju zob okrevajo dlesni (oteklina) od 3 do 7 dni. Po tem nastopite trajno cementiranje z zobnimi nadomestki.

Zobni implantati: osteointegracija, to je proces, pri katerem se zobni implantat spaja s čeljustno kostjo, traja od 3 do 6 mesecev.

Zobni aparat: terapija je strateška in vam jo predpiše specialist ortoodont prof. Šlaj Anić ali Mag. Mateja Jelić. Odvisna je od tega, kakšen zobni aparat boste nosili.

Kompozitne zalivke: okrevanja ni, storitev opravite v enem obisku.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ

Zobozdravnik: Dr. Nenad Klasić, dr. dent. med.
Lokacija: Zobozdravstvo Dental Art Studio, oralna implantologija in estetsko zobozdravstvo
4. Trnjanski nasip 16, 10000 Zagreb
Posebnosti: Dental Art Studio Vam nudi pacientom vrhunske rešitve za reševanje njihove problematike z izgledom in funkcionalnostjo zob. Koristijo se najboljši materiali v svetovnem merilu, precizne tehnike izdelave, vsi postopki pa se izvajajo na podlagi individualnih karakteristik pacienta.

cena posega

Cena posega:

Beljenje zob Opalescence:
-Redna cena: 350,00 EUR
-Akcijska cena: 300,00 EUR
Kompozitna luska za zobe:
-Redna cena: 130,00 EUR
-Akcijska cena: 120,00 EUR
Empress keramična luska za zobe:
-Redna cena: 390,00 EUR
-Akcijska cena: 340,00 EUR
Cirkonij keramična prevleka:
-Redna cena: 400,00 EUR
-Akcijska cena: 380,00 EUR
Emax keramična prevleka:
-Redna cena: 400,00 EUR
-Akcijska cena: 340,00 EUR
narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 00386 41 980 950
kontakt happymed info@happymed.sikontakt happymed
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA