Labioplastika – korekcija sramnih ustnic

Labioplastika

Labioplastika ali operacija sramnih ustnic je estetska operacija, pri kateri izkušeni estetski kirurg preoblikuje zunanjost vagine oziroma uredi korekcijo sramne ustnice.

Estetska operacija je ena izmed najbolj pogostih, ki jih izvajamo pri ženskah in močno vpliva na povečanje spolnega zadovoljstva.

Estetski kirurg labioplastiko izvede precizno, brazgotine so popolnoma skrite in s prostim očesom nezaznavne.

poglej-fotogalerijo
Opis posega
Opis posega

Labioplastika poveča spolno zadovoljstvo in intimno samozavest

V Polikliniki dr. Tončić imamo vrhunske klinične izkušnje s področja operacije sramnih ustnic.

Dame vseh starosti se na nas rade obračajo za ta poseg, saj primarno razumemo občutke, ki jih ima ženska, ko jo motijo prevelike, neenakomerne in raztegnjene sramne ustnice.
Zato ne preseneča podatek, da gre za najbolj pogost poseg, poleg povečanja prsi, na ženskem telesu, v naši estetski kirurgiji.

Vsaka ženska gradi samozavest in sproščenost v spolnosti in seksualnosti ravno z videzom dojk in videzom genitalij, ali zunanjosti vagine.

Upad spolnosti, intimnih stikov, zelo pogosta povzroča videz vagine. Sramne ustnice so asimetrične, niso v pravilni obliki, pogosto štrlijo iz pravilne regije, vse to pa žensko zelo moti.

Labioplastika se izvaja zaradi raznih vzrokov, najbolj pogosti razlog je posledica poroda, razvoj sramnih ustnic skozi leta, zaradi starosti in tudi zaradi spolnih odnosov.

Labioplastika za lepe in privlačne sramne ustnice

Pravilne sramne ustnice niso vidne, kadar ima ženska nogi skupaj in se vidijo le takrat, ko so ženskine noge razkrečene ali narazen.Mnogo žensk ima problem, da so njihove sramne ustnice vidne tudi, ko sta nogi skupaj.

Estetski defekt je opazen skozi hlače, spodnje perilo, kopalke, kar povzroča veliko fizično nelagodje, saj sramne motijo in lahko celo bolijo.

Najpogosteje pri nošenju oprijetih oblačil in športih kot je kolesarjenje. Zato se ženske zaradi teh razlogov obrnejo na našo estetsko kirurgijo, kjer z labioplastiko rešimo estetsko-fizično motnjo sramnih ustnic za zmeraj.

Kandidati
Kandidatke

Najprimernejše kandidatke za labioplastiko so ženske, ki so nezadovoljne z izgledom sramnih ustnic. Preoblikovanje le-teh poveča spolno zadovoljstvo in vpliva na samopodobo ženske.

Priprava

Na prvem posvetu pri estetskem kirurgu Dr. Tončiću se odkrito pogovorite o vaši željah in pričakovanjih, le tako se lahko s posegom doseže želeni rezultat. Kirurg vas seznani s postopkom posega in posreduje predoperativna in pooperativna navodila, dogovorite tudi datum operacije.

Potek
Potek

Opis estetske operacije

Labiplastiko izvede estetski in plastični kirurg dr. Tončić po predhodnem pregledu vagine, ki je lahko oseben ali preko elektronske pošte, na podlagi slike.

Estetska operacija se izvrši v lokalni anesteziji s sedacijo. Pri tem pacientka spi, ne občuti bolečin in ji poseg ne predstavlja neugodja.

Estetski kirurg, dr. Tončić izreže čezmerno tkivo posamezne sramne ustnice na način, ki ne pušča vidnih brazgotin. Pri tem je estetski in plastični kirurg dr. Tončić izjemno precizen, saj vagino in sramne ustnice oblikuje simetrično, sramne ustnice so enakomerne, ne štrlijo iz pravilne regije.

Vagina je na pogled estetska in brez sledi operacije.

Po estetski operaciji izvajate normalno osebno higieno. Imate vsaj 4-tedensko abstinenco od spolnih odnosov, nosite udobno zračno perilo in nameščate higienske naravne vložke, ki absorbirajo presnovke iz ranice.

Večjih bolečin po labioplastiki ni pričakovati. V kolikor so po estetski operaciji prisotne bolečine, jih blažite z analgetiki.

Okrevanje

Labioplastika in okrevanje

Po labioplastiki so sramne ustnice občutljive, vagina je otečena. Po estetski operaciji morate s spolnimi odnosi prenehati za 3 do 6 tednov.

Na delovne obveznosti se lahko vrnete že 1 teden po posegu.
Po posegu je prisotna bolečina, ki je znosna in jo po potrebi lajšate s protibolečinskimi sredstvi-

Zelo pomembno je okrevanje po labioplastiki, kjer striktno upoštevate navodila estetskega kirurga.
S tem se preprečijo krvavitev in infekcija, na daljši rok pa brazgotinjenje in asimetrija sramnih ustnic.

Čeprav je labioplastika ambulantni poseg, v Polikliniki dr. Tončić vztrajamo pri učinkoviti post-operativni negi in medicinski oskrbi. S tem pa pacientki zagotovimo maksimalen estetski rezultat operacije sramnih ustnic.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O OPERACIJI

Trajanje posega: 1-2- uri.
Bolečina: blaga.
Okrevanje: 1 teden do 10 dni.
Kontrolni pregled: opravite po dogovoru z estetskim kirurgom.
Operaterja: Mr.Sc.Dr.Rajko Tončić in Dr.Med. Dinko Tončić.
Lokacija: Poliklinika dr. Tončić, estetska in plastična kirurgija, Mlinovi 159 a, 10 000 Zagreb.

cena posega

Cena posega:

-Labioplastika: 1.500,00 EUR
narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymedinfo@happymed.si
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA