Dr. Rajko Tončić in dr. Dinko Tončić – specialista estetske kirurgije

Dr. Rajko Tončić in dr. Dinko Tončić

Estetska in plastična kirurga dr. Rajko Tončić in dr. Dinko Tončić, specialista plastične, rekonstrukcijske in splošne kirurgije, sta v kratkem času med slovenskimi klienti postala ena najbolj iskanih rinoplastikov, operaterjev za liposukcijo, abdominoplastiko, povečanje prsi in vse ostale posege. Kvalitetna izvedba posegov plastične kirurgije je tisto, s čemer se ponašata kirurga dr. Rajko Tončić in dr. Dinko Tončić in temelj, na katerem je rastla Poliklinika Dr. Tončić.

Kirurga dr. Rajka Tončić in dr. Dinka Tončić je težko opisati z besedami, ki ne vsebujejo superlativov. Prijaznost, nežnost, strokovnost in pozornost, ki jo dajeta vsakemu pacientu posebej, so odlike, ki so jima preprosto lastne.

Dr. Rajko Tončić in dr. Dinko Tončić, dr. med., specialista plastične, rekonstrukcijske in splošne kirurgije

Dr. Rajko Tončić in Dr. Dinko Tončić Poliklinika Točnić

Biografije

Dr. Rajko Tončić

Mr.Sc.Dr. Rajko Tončić

Če ste se odločili za poseg pri Dr. Rajku Tončiću ste izbrali izkušenega kirurga, ki je v svoji petintridesetletni kirurški praksi opravil več kot 15.000 lepotnih kirurških posegov.

Zahvaljujoč svojim bogatim izkušnjam se estetski kirurški posegi, ki jih izvaja Dr. Tončić, opravljajo rutinsko. Vendar je pristop k vsakemu pacientu individualen. Poznavanje različnih kirurških metod Dr. Tončiću omogoča, da izbere najprimernejši postopek, s katerim bo optimalno odpravil vašo lepotno težavo.

Mr. Sc. Dr. Rajko Tončić je diplomiral leta 1972 na Medicinski fakulteti Univerze v Zagrebu. Po zaključku študija se je specializiral za otorinolaringologijo in ustrezni del estetske kirurgije na znani Univerzitetni kliniki za otorinolaringologijo v Kölnu. Po specializaciji je svoje delo nadaljeval v SR Nemčiji, kjer se je leto in pol specializiral še iz splošne kirurgije ter hkrati z vsakodnevno prakso, izpopolnjuje in širi njegovo kirurško znanje.

Po vrnitvi v Zagreb, leta 1981, je bil šest let zaposlen v Kliniki za otorinolaringologijo v Klinični bolnici “Sestre milosrdnice”. Z bogatimi kirurškimi izkušnjami je leta 1987 odprl prvo zasebno ordinacijo za lepotno kirurgijo na tem prostoru, ki si je z visoko kakovostjo storitev in s strokovnostjo Dr. Tončića pridobila zaupanje številnih pacientov. Magistriral je leta 1996 v Zagrebu.

Mr. Sc. Dr. Rajko Tončić Mr. Sc. Dr. Rajko TončićV potrditev uspešnega, dolgoletnega delovanja, so Dr. Tončić in njegov tim marca 2008 osnovali istoimensko kliniko, na prestižni zagrebški lokaciji, v novem, posebej za ta namen zgrajenem, ekskluzivnem objektu.

Dr. Tončić in njegov tim opravljajo skoraj vse tiste posege, kot jih velike klinike po svetu. Še več, pri operaciji štrlečih ušes Dr. Tončić uporablja lastno metodo, ki je bila objavljena v strokovnem časopisu, pri korekciji nosu uporablja operativno tehniko, ki omogoča hitro okrevanje. Za zmanjševanje in dvig povešenih prsi pa uporablja najnovejšo operacijsko metodo z majhnim rezom, ki pusti minimalno brazgotino.

Dr. Tončić je svojo izobrazbo iz področja plastične in lepotne kirurgije izpopolnjeval na vrhunskih ustanovah za lepotno in plastično kirurgijo v ZDA.

Redno se udeležuje najpomembnejših svetovnih kongresov in seminarjev iz estetske kirurgije. Je pogost gost znane Klinike za estetsko kirurgijo na Manhattanu v New Yorku ter istovrstnih ustanov v Chicagu in Clevelandu. Je član različnih nacionalnih in mednarodnih združenj za otorinolaringologijo in plastično kirurgijo.

Leta 1999 je obiskal Kliniko prof. Ive Pitanguya v Rio de Janeiru, kjer se je v 20-ih dneh seznanil s pristopom prof. Pitanguya k različnim lepotnim kirurškim posegom in sodeloval pri delu njegove ekipe.
V HappyMed-u izrekamo dr. Rajku Tončić, dr. Dinku Tončić in Polikliniki Dr. Tončić iskreno zahvalo za sodelovanje.

dr. dinko tončić

Dr. Med. Dinko Tončić

Dr. Dinko Tončić svoje izkušnje in znanje iz področja lepotne kirurgije že deset let uspešno prakticira v okviru Klinike Dr. Tončić.

Zahvaljujoč večletnemu delovanju se lepotni kirurški posegi, ki jih opravlja Dr. Dinko Tončić, opravljajo rutinsko, vendar je pristop k vsakemu pacientu individualen.

Po diplomi na Medicinski fakulteti v Zagrebu je Dr. Dinko Tončić svoje delo nadaljeval v Ordinaciji za lepotno kirurgijo Dr. Tončić.

Specializacijo iz otorinolaringologije, kirurgije glave in vratu ter iz pripadajočega dela lepotne estetske kirurgije je Dr. Dinko Tončić opravil na renomiranih klinikah v Zagrebu, na Kliniki za ušesa, nos in grlo in kirurgijo glave in vratu v bolnišnici „Sestre Milosrdnice“ ter na Kliniki za tumorje.

Dr. Dinko Tončić 2 Dr. Dinko Tončić Dr. Dinko Tončić je kot potrditev uspešnega dela in delovanja v stroki leta 2006 opravil specialistični izpit, po katerem kot specialist otorinolaringolog in kirurg glave in vratu nadaljuje svoje delo v Ordinaciji za estetsko kirurgijo Dr. Tončić v Zagrebu.

Dr. Dinko Tončić in njegov oče Mr. Sc. Dr. Rajko Tončić sta marca 2008 ustanovila istoimensko kliniko, na prestižni zagrebški lokaciji, v novem, ekskluzivnem objektu.

Pri svojem medicinskem in kirurškem delu Dr. Dinko Tončić ne odstopa od temeljnih načel vestnosti in strokovnosti, posebno pozornost pa namenja detajlom ter poudarja:

“Dobro počutje in zadovoljstvo pacienta sta osnovna cilja h katerima teži strokovni tim naše klinike. Zato k vsakemu pacientu pristopamo individualno in s posebno pozornostjo, pri tem pa nas prvenstveno vodijo njegove želje ter upoštevanje njegove osebnosti in pričakovanj”.

Dr. Dinko Tončić v okviru svojega profesionalnega dela redno spremlja strokovno literaturo in sodeluje na različnih domačih in mednarodnih strokovnih srečanjih, na nekaterih tudi aktivno, kot predavatelj.

Je član hrvaških in mednarodnih strokovnih združenj med katerimi lahko posebej poudarimo Hrvaško zdravniško zbornico ter Društvo zdravnikov.