Laserska operacija oči v kliniki Svjetlost Zagreb

KLINIKA SVJETLOST- OSKRBA VAŠEGA VIDA NA SVETOVNEM NIVOJU

Laserska operacija oči

 

Svetovanje in ureditev termina v kliniki Svjetlost za slovenske stranke

Dovolite nam, da vam pomagamo s svetovanjem in naročanjem v najbolj obiskano evropsko očesno kliniko za lasersko korekcijo vida, kliniko Svjetlost v Zagrebu. V Happymedu smo uradni predstavniki za oftalmološke storitve klinike in smo skrbniki za termine za predoperativne specialistične preglede vida, za posege, kontrole. Slovenskim strankam (pacientom) pa nudimo plačilo laserske korekcije vida v kliniki Svjetlost na 24 obrokov s karticami Diners, NLB- Karanta, Visa, MasterCard.

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost je največja očesna klinika s kompletno oftalmološko oskrbo v JV Evropi. Za vid pacientov skrbijo usposobljeni kirurgi z najboljšo tehnologijo.

Klinika Svjetlost postavlja oftalmološke standarde in je po svojem obsegu, sposobnosti kirurgov, tehnološki opremljenosti in rezultatih operacij številka 1 za oskrbo vida. Laserske korekcije vida se v kliniki Svtelost v tem delu Evrope že izvajajo z najsodobnejšo tehnologijo laserjev 6. generacije- s femtolaserjem za izdelavo roženičnega pokrova IntraLase2015 in excimer laserjem Schwind Amaris 750Hz, ki sta v odnosu na druge laserje preciznejša, hitrejša in najbolj varna do sedaj. Za paciente je to vedenje pomembno, saj je kakovost pooperativnega vida boljša in močnejša kot v primerjavi z metodami na drugi laserski tehnologiji.

V Medicinski agenciji Happymed se vam bomo individualno posvetili in vam pojasnili vse korake do popolnega vida. Z vami se pogovorimo o vaši dioptriji in težavah z vidom ter vam uredimo termin za specialističen pregled vida v kliniki Svjetlost v Zagrebu.

Laserska operacija oči se v Svjetlosti izvajajo na najsodobnejši tehnologiji v svetu 6. generacije. Visoko usposobljeni (visoko frekventni) kirurgi izvajajo Custom in femto LASIK posege s pomočjo femtosekundnega laserja IntraLase2015 in excimer laserja Schwind Amaris 750Hz, ki odstrani dioptrijo neinvazivno, v manj kot dveh sekundah, s popolno preciznostjo in varnostnim sistemom 6D eye tracker, ki reagira pri premiku očesa med posegom v milisekundi in tako preprečuje morebitne neželene pojave.

 

10492264_681065565302777_3546486404202141535_n

Femtosekundni iLASIK2015 6. generacije

Klinika Svjetlost izvaja LASIK posege s femtosekundnim laserjem IntraLase2015, 150Hz. Laser poznan pod imenom iLASIK je namenjen izdelavi roženičnega pokrova v prvem delu postopka LASIK. Precizna tehnologija omogoča izdelavo varnih in individualnih roženičnih pokrovov posameznega očesa. Pacientom je na voljo tehnološko najbolj izpopolnjen poseg izdelave roženičnega pokrova. Femtosekundni laser IntraLase2015 je največkrat uporabljan laser, operiranih je več milijonov oči, medtem ko se klinična praksa drugih femtolaserjev šteje v tisočih očeh.

Njegove odlike so številne, predvsem pa gre za tehnologijo brez tveganj za poškodbo roženičnega pokrova med posegom. Klinika Svjezlost koristi najsodobnejši IntraLase letnik izdelave 2015, ki omogoča revolucijo v varnosti. Najmanjše zaplete, ki nimajo vpliva na vid in oko, lahko kirurg rešuje v istem kirurškem aktu in tako zagotovi uspešen prvi del posega LASIK. Pacientom v Svjetlosti je na voljo superiorna varnost posega LASIK.

Visoko usposobljeni kirurgi izdelajo najbolj natančno diagnostiko vida. Laserska operacija oči 6. generacije je v Svjetlosti vrhunska v preciznosti, hitrosti in v ohranjanju tkiva roženice v prihodnosti. Izvedite več in nas pokličite na 041 980 950.

11754295_871542252921773_8750515599440688056_o

 

11828683_871542682921730_4320982967050837313_n

Laserska korekcija vida v kliniki Svjetlost. Sarrah Ćosić, nekdanja Miss Univerze.

1. IntraLASE 150Hz, letnik izdelave 2015. Laserska izdelava roženičnega pokrova pri posegu LASIK

Metoda je poznana kot popolna LASIK laserska operacija oči in je najpogosteje v svetu izvajana s pomočjo femtosekundnega laserja IntraLase. V kliniki Svjetlost se ponašajo z najvovejšim v generaciji iLASIK sistema- IntraLase laserjem letnik izdelave 2015. Karakteristike laserja so superiorne, v preteklih 10. letih pa se je z IntraLase laserjem operiralo nekaj milijonov pacientov.

IntraLase je laserska je alternativa mehanskemu mikrokeratomu, v zadnjih letih pa je povsem prevzel njegovo mesto. IntraLase 150Hz letnik 2015 je najsodobnejša posodbitev tega laserja, ki ima številne prednosti v odnosu na starejše izdaje laserja IntraLase. Koristijo ga kirurgi v kliniki Svjetlost, z laserjem pa brez tveganja izdelujejo brezhibne roženične pokrove in s tem uspešen kirurški akt v prvem delu postopka LASIK.

V kliniki Svjetlost pacientom za odpravo dioptrije priporočajo Custom IntraLase2015 LASIK metodo 6. generacije.

V kliniki Svjetlost v Zagrebu je pacientom, ki želijo lasersko korekcijo vida z najboljšo metodo v svetu, na voljo femtosekundni laser IntraLASE 150Hz letnik izdelave 2015 za izdelavo roženičnega pokrova v posegu LASIK in najbolj natančna, varna in precizna korekcija dioptrije z excimer laserjem Schwind Amaris 750Hz, letnik izdelave 2014, ki velja trenutno za najboljšega na tržišču. Laserska tehnologija nudi tudi optimizirane Custom postopke, ki so na voljo vsem, ki bi želeli sočasno z dioptrijo, odstraniti nepravilnosti v kakovosti vida celega očesa (odprava bleščanja, svetlobnih krogov, izboljšanje nočnega vida). Laserska tehnologija, ki jo uporablja Svjetlost ima najvišje dosežene klinične standarde do sedaj- v najnižji laserski obremenitvi roženice (delovanje laserja na dioptrijo je manj kot dve sekundi), v najvišji preciznosti (od hitrosti je odvisna preciznost posega), v najvišji varnosti s 6D eye tracker sistemom za sledenje premikov očesa med posegom in pri zdravljenju poškodb v nepravilnosti mikroreliefa roženice in pri nepravilnostih celega očesa (edina tehnologija). Posegi z novo tehnologijo pa so udobnejši za paciente.

Postopke izvajajo visoko usposobljeni specialisti oftalmologije, refrakcijske kirurgije, z mednarodnim, svetovnim ugledom.

2. Schwind Amaris 750Hz (letnik izdelave 2014) excimer laser 6. generacije za lasersko odstranjevanje dioptrije

Lasersko odstranjevanje dioptrije poteka z laserjem Schwind Amaris 750Hz 6. generacije boljše  kot kadarkoli prej. Kirurški akt je s tehnološko podporo hiter, preciznejši in varnejši. Klinika Svjetlost se ponaša z nemškim ecximer laserjem, s katerim so laserske korekcije vida enostavnejše za kirurge in udobnejše za paciente. Schwind Amaris 750Hz ima sposobnost odstranitve ene dioptrije v manj kot dveh sekundah. Hitrost je pomembna za preciznost posega, žarek je pri laserju manjši in s tem najmanj obremenjuje roženico. Roženica je po delovanju laserja bolj čvrsta in se bolje celi. Laser Schwind Amaris 750Hz ima vgrajeno napravo 6D eye tracker za sledenje premikov očesa med posegom in reagira v milisekundi. V primeru, da pacient premakne oko med posegom, laser ustavi delovanje in s tem morebitne komplikacije preprečuje že tehnološko. Schwind Amaris 750Hz izvaja korekcije poškodb na mikroreliefu roženice in zdravljenje nepravilnosti celega očesa. Laser je posebej narejen za čuvanje biološkega tkiva roženice, saj med posegom odstrani najmanj roženičnega tkiva in ohranja pomembno roženično tkivo za prihodnost.

Vidna ostrina po posegu je boljša, kakovost vida je brezhibna. V kliniki Svjetlost pacienti izberejo Custom IntraLase2015 LASIK 6. generacije in so nad pooperativnim vidom navdušeni. Bodite tudi vi oseba brez dioptrije.

Odločite se za več informacij o vaši primernosti in se naročite na predoperativen pregled vida v kliniko Svjetlost v Zagreb. Pokličite nas na 041 980 950 sedaj.

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost je največja klinika s kompletno oftalmološko oskrbo v JV Evropi. V Svjetlosti izvedejo največ laserskih korekcij vida, metode, ki jih nudijo, so v Nemčiji, ZDA, Veliki Britaniji lahko več kot enkrat dražje. Zato ne preseneča, da se številni Slovenci, Nemci, Avstrijci, Švicarji in Britanci odločajo za lasersko korekcijo vida v eminentni zagrebški kliniki. V kliniki Svjetlost so odpravili dioptrijo številni slovenski, hrvaški in tuji zvezdniki, vrhunski športniki in politiki ter številni, ki so izkusili obravnavo vida na svetovnem nivoju.

Vaša laserska operacija oči-samo 2 obiska do popolnega vida

1. Diagnostični center za predoperativen pregled oči v Oddelku za roženico in refrakcijsko kirurgije v kliniki Svjetlost

V Specialni bolnici za oftalmologijo Svjetlost, Henizelova 39,  v Zagrebu, razpolagajo z najsodobnejšim diagnostičnim centrom za predoperativne preglede v Evropi, ki se nahaja v Oddelku za roženico in refrakcijsko kirurgijo. Pacientom nudijo najbolj natančne preglede oči za laserske korekcije vida in za druge napake in bolezni vida.

Preden se pacientu potrdi, da je laserska operacija oči zanj primeren postopek operacijske odstranitve dioptrije, opravi pacient najbolj natančen možen predoperativen pregled oči. Pacienti v kliniki Svjetlost opravijo najbolj detajlne meritve dioptrije, merjenje debeline roženice, merjenje očesnega pritiska in pregled očesnega ozadja. Edino v kliniki Svjetlost pa pacientom opravijo meritve vseh aberacij višjega očesnega reda, kamor sodijo bleščanje, slab vid ponoči in v mraku, občutljivost na svetlobo in diagnostiko poškodb na mikroreliefu roženice ter nepravilnosti celega očesa. Vse ugotovljene karakteristike in napake v kakovosti vida, kirurgi lasersko odstranjujejo s pomočjo najsodobnejše laserske opreme 6. generacije in Custom postopkov, ki so trenutno najboljši v svetu.

Po opravljenem pregledu kirurg potrdi domnevo ali je laserska korekcija vida za vas primeren postopek, ki bo uresničil načrtovane cilje posega, to je popolna odstranitev dioptrije in aberacij višjega očesnega reda. Svetoval vam bo za vas najbolj ustrezno metodo 6. generacije, pri kateri boste deležni najvišje oftalmološke obravnave v svetovnem merilu.

Opravite najbolj natančne meritve vida v kliniki Svjetlost in se prepričajte ali ste kandidat za lasersko korekcijo vida 6. generacije. Naročite se na pregled sedaj na 041 980 950 ali na info@happymed.si. Posvetimo se vam diskretno in s strokovnim znanjem.

2. Laserska operacija oči 6. generacije v kliniki Svjetlost

Laserska operacija oči v kliniki Svjetlost je za pacienta dogodek, ki je s strani medicinskega in tehničnega osebja klinike Svjetlost obravnavan na najvišjem kliničnem nivoju procedure. Pacientom se zagotavlja, da laserska operacija oči poteka na najsodobnejši laserski tehnologije 6. generacije (zadnji letniki izdelave  laserjev), z najboljšimi postopki, ki omogočajo boljšo pooperativno vidno ostrino, kakovost in moč vida pri pacientih.

Pacient je vedno na prvem mestu.  Vaše oči v kliniki Svjetlost obravnavajo na svetovnem nivoju. 

Cilj kirurgov v kliniki Svjetlost je najvišje dosežena kakovost pooperativnega vida pri pacientih. Sem štejejo  brezhibna vidna ostrina, prilagoditev vida v mraku in ponoči, sposobnost oči na svetlobo, pri bleščanju in pri vožnji zvečer. S kliničnega vidika pa strokovnjaki v kliniki Svjetlost uredijo najmanjše poškodbe na mikroreliefu roženice in zdravijo nepravilnosti celega očesa. Taki napredni postopki do sedaj niso bili na voljo, klinika Svjetlost je prva v širši evropski regiji, ki nudi napredne laserske korekcije vida 6. generacije. Pacient z lasersko korekcijo vida 6. generacije trajno odpravi očala ali kontaktne leče in ima neizmerno boljšo kakovost vida (slike) v primerjavi z vidom z očali ali kontaktnimi lečami.

V Svjetlosti vam je na voljo najširša refrakcijska obravnava. Laserska operacija oči 6. generacije bo odstranila vašo dioptrijo (ali več dioptrij na očesu) in poskrbela za najlepši pooperativen pogled na svet.

Laserska operacija oči poteka na Oddelku za roženico in refrakcijsko kirurgijo v 3. etaži klinike Svjetlost. Oddelek je prejel nagrado za svetovne dosežke in je tehnološko in kirurško usposobljen na najvišjem nivoju oftalmologije. Poseg poteka po predhodni pripravi pacienta, ambulantno s pomočjo kapljične anestezije so neboleči in kratkotrajni. Izboljšava vida je do 60% boljša takoj po zaključeni kirurški proceduri. Okrevanje vidne ostrine pa se pričakuje v 24 urah (po Custom IntraLase2015 LASIK 6. generacije).

Razmišljate, da bi želeli prenehati z uporabo očal in kontaktnih leč? Laserska operacija oči v kliniki Svjetlost je vrhunsko doživetje, ki vam omogoča, da postanejo vaše oči brez dioptrije. Si zamislite, od trenutka ko vstanete, do dela pri računalniku, pri vsakem hišnem in gospodinjskem opravilu, pri športu, plavanju, branju, pri vožnji. Dober vid je povsod z vami. Laserska operacija oči  zato pozitivno vpliva na celoten jaz, ker vpliva na boljše delovanje celega telesa, se boljše gibamo, opazujemo, predvidevamo in dojemamo. Osebe, ki imajo dioptrijo so v odnosu na ljudi, ki dioptrije nimajo, dosti bolj omejene zaradi uporabe ortopedskih pripomočkov (očal in kontaktnih leč), zaradi očal tudi dostikrat estetsko omejene. Laserska operacija oči je preverjena, varna in v kliniki Svjetlost (v evropskem merilu) največkrat izvajana procedura kirurškega zdravljenja dioptrije.

Laserska operacija oči se v kliniki Svjetlost izvaja z najsodobnejšimi metodami 6. generacije Custom in IntraLase2015 6. generacije. Na voljo so ‘no touch’ Custom T- PRK posegi za osebe z najbolj tanko roženico. Metode so varnejše, bolj precizne, hitrejše in udobnejše za paciente v odnosu z metodami drugih laserjev.

svjetlost-klinika

Naročite se na pregled vida v kliniko Svjetlost, kjer vam bo usposobljen strokovnjak svetoval najboljšo rešitev za odpravo dioptrije in za izboljšanje kakovosti in moči vida. Pokličite nas na 041 980 950 ali nam pišite na info@happymed.si. Poskrbeli bomo, da boste kliniko Svjetlost, na naslovu Heinzelova 39, 10000 Zagreb obiskali na želeni termin.