Privatna specialistična stomatološka ordinacija za ortodontijo Mr. Sc. Mateja Jelić

orthodontic model and dentist tool - demonstration teeth model of varities of orthodontic bracket or brace

Samoplačniško ortodontsko zdravljenje kot tudi zdravljenje z napotnico slovenskega zobozdravnika, vam omogočamo v Privatni specialistični stomatološki ordinaciji za ortodontijo, katere vodja je mr.sc. Mateja Jelić. Ordinacija se nahaja na naslovu UL. PAVLA HATZA 23, 10000 ZAGREB, HRVAŠKA. Pacienti so ob obisku ordinacije navdušeni, saj je opremljena z najnovejšo tehnologijo, nudi priznane zobne aparate in je modernega videza.

poklici-gumb-slider
poslji-gumb-slider
Opis posega
Ortodont

MR. SC. MATEJA JELIĆ, DR. DENT. MED., SPECIALIST ORTODONT

Diplomirala je na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1997. Leta 2002 je postala magistra biomedicinske znanosti. Specialistični izpit iz ortodontije je opravila v letu 2005. Končala je mnogo mednarodnih ortodontskih tečajev v priznanih institucijah za ortodontijo v ZDA in Evropi. Dr. Mateja Jelić je prva certificirana ortodontka na Hrvaškem za zobni aparat Orthocaps. Prav tako ima certifikate za Invisalign in Damon System zobne aparate.

_MG_9930_preview
Kandidati
Kandidati

PRVI PREGLED

Dr. mag. Mateja Jelić specialist ortodont sprejema tako odrasle paciente kot mladostnike. Na pregled in zdravljenje sprejema paciente, ki se za terapijo odločijo samoplačniško, kot tudi paciente, ki imajo napotnico za ortodontsko zdravljenje. Za zdravljenje so primerni vsi otroci z izraslimi stalnimi zobmi. S slovensko napotnico se naročite k dr. Jelićevi na pregled, ki je brezplačen, prvi obrok za aparat znaša 800,00€, preostali znesek lahko poravnate po obrokih.

POSEBNOSTI

V kolikor ima pacient napotnico, pregled in zdravljenje plačate, nato pa od ZZZS zahtevate povračilo stroškov za zdravljenje v tujini. Pri tem vam lahko pomagamo v Happymedu, saj navadno izpolnjevanje vloge za povračilo stroškov povzroči kar nekaj sivih las.
V kolikor menite, da je čakalna doba v Sloveniji za vas predolga, se naročite na pregled preko 041 980 950info@happymed.si ali kontaktnega obrazca. Na vrsto boste prišli takoj, s tem pa preprečili morebitne težje deformacije zob vašega otroka.

Ordinacija
ordinacija bal
ordinacija 111

Ortodontska ordinacija Mateja Jelić

Ordinacija dr. mag. Mateje Jelić, specialistke ortodontije deluje v sklopu Ordinacije Balenović, ki se ponaša z več kot 40 letno tradicijo. Poleg ortodontije v Ordinaciji Balenović nudijo tudi zobozdravstvene storitve, predvsem storitve na področju estetskega zobozdravstva.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O TERAPIJI

Trajanje terapije: 6 – 24 mesecev, po potrebi dlje.
Bolečina: Ob postavitvi zobnega aparata se lahko prvi dan pojavi blaga bolečina.
Vrsta zobnega aparata: Na podlagi prvega pregleda specialist ortodont priporoča najbolj primerno terapijo in zobni aparat.
Kontrolni pregled: Kontrolni pregledi so večinoma vsake 8 tednov, po potrebi tudi na krajši časovni razmik.

cena posega

Cena terapije (obe čeljusti):

-Metalni fiksni zobni aparat: 2.400,00 EUR
-Estetski keramični zobni aparat z In Ovation C bravicami: 2.600,00 EUR 
-DAMON metalni zobni aparat: 2.670,00 EUR
-INVISALIGN Teen: 4.120,00 EUR
-INVISALIGN Lite: 3.100,00 EUR
-INVISALIGN Full: 3.910,00 EUR
narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymed info@happymed.si
Lokacija
Zajeta-slika-2