Poliklinika Dr. Tončić

Poliklinika dr. Tončić – lepotna plastična kirurgija

Dr. Rajko Tončić in Dr. Dinko Tončić Poliklinika Točnić

Vaša klinika za lepoto

V potrditev uspešnega, dolgoletnega delovanja so Dr. Tončić in njegov tim marca 2008 ustanovili istoimensko kliniko, na prestižni zagrebški lokaciji, v novem, samo za ta namen zgrajenem, ekskluzivnem objektu.

Prednost te odlične lokacije je ta, da je samo streljaj od centra mesta (15 min z avtom) in zato pacientom lahko dostopna, hkrati pa leži neposredno ob naravnem parku “Medvednica”, ki je idealno okolje za to vrsto medicinskih storitev.

Kirurški tim pod vodstvom Dr. Tončića je visoko strokoven.

Udeleževal se je številnih hrvaških in mednarodnih kongresov in simpozijev s področja lepotne kirurgije in sorodnih vej medicine, kjer se je dodatno izobraževal, med dolgoletno kirurško prakso pa izpopolnjeval svoje delo in strokovnost.

Estetska poliklinika

poliklinika za estetsko kirurgijo dr tončić

Klinika se razprostira po dveh etažah tega modernega objekta in ima prostorno čakalnico, dve sodobno opremljeni operacijski dvorani, sobe za paciente in dve zdravniški ordinaciji v pritličju. V spodnji etaži objekta pa so sobe za paciente, pisarniški prostori, konferenčne sobe in pomožni prostori. Klinika je opremljena z dvigalom za osebe s posebnimi potrebami.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ

T: +385 1 461 88 88
F: +385 1 463 78 01
Skype: Skype dr_toncic
M: info@toncic.net
Ordinacije: Mlinovi 159 a, 10 000 Zagreb
Website: www.toncic.net/si/

narocanje

Naročanje in informacije za slovenske paciente:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymed info@happymed.si

IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA