Custom laserske korekcije vida 6. generacije

CustomVue Wavefront Postopek

CUSTOM IntraLase2015 LASIK IN PRK posegi (femto lasik 6. generacije)

V HAPPYMEDU vam bomo svetovali najboljšo rešitev za vašo očesno problematiko v svetovnem merilu ter vam svetovali Custom laserske korekcije vida 6. generacije.
Custom IntraLase2015 LASIK je trenutno najboljša metoda v svetu, s katero v enem kirurškem aktu odpravite dioptrijo v manj kot dveh sekundah, pri posegu pa kirurg z laserjem Schwind Amaris 750Hz in postopkom Custom odstrani aberacije, kot so bleščanje, svetlobni krogi, slabši nočni vid. Laser je edini na tržišču, ki korigira poškodbe na mikroreliefu roženice in zdravi nepravilnosti celega očesa. Najboljša metoda Custom laserske korekcije vida 6. generacije v svetu vam je na voljo v zagrebški kliniki Svjetlost.

poglej-fotogalerijo

Kaj so to Custom laserske korekcije vida 6. generacije?

Custom je postopek, ki se izvaja sočasno z laserskim odstranjevanjem dioptrije pri iLASIK2015, LASIK in PRK metodah. Namenjen je najboljši obravnavi v kakovosti zdravljenja dioptrije in roženičnih poškodb. Zato je primeren za vse paciente, ki si želijo poleg dioptrije trajno odstraniti tudi druge moteče dejavnike vida.

Custom postopek korigira bleščanje, svetlobne kroge, nočni vid, vid v mraku. Kirurgi v Svjetlosti pa so eni redki v svetu, ki izvajajo najsodobnejše Custom laserske korekcije vida 6. generacije. S pomočjo najsodobnejše tehnologije urejajo tudi poškodbe na mikroreliefu roženice in zdravijo nepravilnosti celega očesa. Vid je pri pacientih po posegu oster in izboljšan. Gre za edinstveno metodo in izkušnjo, občutki pacientov so izjemno pozitivni.

Opis posega
Opis posega

OPIS POSTOPKA IN ALI STE KANDIDAT?

Custom laserske korekcije vida 6. generacije imajo dokazano najboljše rezultate pooperativnega vida. Custom LASIK (klasični ali femto) in PRK omogoča boljši vid v primerjavi s standardnimi metodami LASIK ali PRK. Custom laserska korekcija vida rešuje specifične očesne deviacije, ki jih povezujemo s toleranco na gledanje v svetlobo, na svetlobne kroge, s slabim nočnim vidom in drugimi. V kliniki Svjetlost uspešno odpravljajo vse dejavnike, tako da se izboljšata vidna ostrina in kakovost slike. So tudi edini v širši evropski regiji, ki izvajajo Custom laserske korekcije vida 6. generacije, z laserji zadnjih letnikov proizvodnje (najnovejši laserji).

Za Custom posege je primeren vsakdo, ki ima na diagnostiki potrjene aberacije višjega očesnega reda. Na pregledu vam bo kirurg potrdil ali ste kandidat za Custom vodeni poseg.

Custom poseg se izvede s prenosom podatkov edinstvenih ocen reliefa roženice in celega očesa. S posebno napravo se korigirajo mikro napake in se popravi zdravje celega očesa. Metoda je najboljša v svetu in je dostopna v kliniki Svjetlost v Zagrebu.

 

CUSTOM IMA ŠTEVILNE PREDNOSTI

Pacientom v kliniki Svjetlost se največkrat svetujejo Custom IntraLase LASIK2015 posegi 6. generacije, ki potekajo na najsodobnejši tehnologiji, pod najstrožjimi varnostnimi kriteriji in z vodilno uspešnostjo. Vaš vid bo popoln! Brez dioptrije, neželenih bleščanj in slabega odziva v mraku ali temi. Popravljene pa bodo tudi vse najmanjše poškodbe na roženici ali celem očesu,

Kot pacient razmislite o posegu s Custom metodami v kliniki Svjetlost. Laserska korekcija vida je lahko vrhunski poseg- v kliniki Svjetlost vam to garantirajo. Custom laserske korekcije vida pa potrjujejo edinstvene učinke v pooperativnem vidu pri pacientih.

 

V kliniki Svjetlost izvajajo Custom posege očesni kirurgi svetovnega ugleda s tehnologijo iLASIK2015 150Hz in Schwind Amaris 750Hz excimer laserjem 6. generacije.

 • Popolna odprava dioptrije

 • Odprava bleščanja, svetlobnih krogov in slabega vida ponoči.

 • Zdravljenje poškodb mikroreliefa roženice in nepravilnosti celega očesa.

 • Odprava dioptrije v manj kot sekundi.

 • Bolj gladka površina roženice in krajši čas celjenja.

 • Izboljšana kakovost in sposobnost vida.

 • Trajni rezultati.

V JV delu Evrope dostopno v kliniki Svjetlost, Heinzelova 39, 10000 Zagreb, Hrvaška EU. Dovolite, da vam svetujemo in odgovorimo na vaša morebitna vprašanja. Vsak dan od 8.00 do 16.00 ure na lahko pokličete na 041 980 950 ali nam pošljete sporočilo na info@happymed.si.

Klinika Svjetlost je najbolj frekventna očesna klinika in ima na področju laserskih korekcij vida vodilno klinično prakso v širši evropski regiji.

ZA POPOLN VID IZBERITE KLINIKO SVJETLOST.

10492264_681065565302777_3546486404202141535_n

Kakšne je vaša dioptrija? Imate druge težave z vidom? Zaupajte nam jih in svetovali vam bomo, ali je rešitev za vaš očesni problem Custom metoda laserske korekcije vida v kliniki Svjetlost. Več kot 95% pacientov v kliniki Svjetlost je primernih. Pokličite nas na 041 980 950, 040 481 233 ali nam svoj očesni problem opišite in pošljite na info@happymed.si. Prijazno vam bomo svetovali in vam pomagali z odgovori v zvezi z obiskom klinike Svjetlost. 

DIOPTRIJA IN TEŽAVE Z OČMI VIŠJEGA REDA- BLEŠČANJE, SVETLOBNI KROGI, SLAB NOČNI VID

Slika: Prof. Dr. Sc. Nikica Gabrić, specialist, ravnatelj in ustanovitelj klinik Svjetlost med lasersko korekcijo vida Lane Obad, nekdanje hrvaške Miss Univerze.

 

Zagreb,100410Lana Obad miss Universe,prof.dr.Nikica Gabric i Zarko Kraljevic

Custom laserske korekcije vida 6. generacije so najbolj učinkovite v odstranitvi dioptrije, pri reševanju problemov vida z bleščanjem,  svetlobnimi krogi, nočnim vidom in vidom v mraku. V kliniki Svjetlost v Zagrebu pa je pacientom na voljo obravnava višjega nivoja na področju laserske odstranitve dioptrije, ne glede na starost pacienta.

Postopek Custom 6. generacije je namenjen osebam, ki imajo od laserske korekcije vida najvišja pričakovanja in želijo najboljšo kakovost pooperativnega vida. Custom poseg pomeni prilagojen poseg in to vsakemu očesu posebej. S posebno softwersko komunikacijo, naprava omogoča precizno korekcijo vseh aberacij višjega očesnega reda- bleščanje, svetlobni krogi, nočni vid in korekcijo mikroreliefa roženice ter zdravljenje nepravilnosti celega očesa. Ko vam kirurg v Svjetlosti operira oči s to metodo,  je običajen odziv ‘Waw’ efekt, saj po metodi Custom IntraLase2015 LASIK vidite 60% boljše takoj po posegu, v 24 urah pa je vidna ostrina brezhibna.

Aberacije višjega očesnega reda imajo močan vpliv na vaš vid. Na specialističnem pregledu v kliniki Svjetlost bodo kirurgi testirali vašo vid in kakovost vašega tkiva ter vam svetovali najboljše metode za odpravo neželenih očesnih dejavnikov. Custom laserske korekcije vida 6. generacije potekajo na najvišjem nivoju klinične storitve, posege izvajajo visoko usposobljeni refrakcijski kirurgi.

ZAUPAJTE VAŠE OČI VODILNIM STROKOVNJAKOM V KLINIKI SVJETLOST.

Največja možna natančnost in sigurnost

Custom iLASIK2015 in T- PRK posegi se v kliniki Svjetlost izvajajo z največjo natančnostjo, hitrostjo postopka in varnostjo. Laserji so opremljeni s 6D eye tracker sistemom za sledenje premikov očesa med posegom in varnostno nadzorujejo postopek do milisekunde.

V Svjetlosti dajejo razvojni oftalmologiji največji poudarek in so glede na tehnološko dovršenost in usposobljenostjo kirurgov na vodilnem mestu pred konkurenco. V kliniki je laserska korekcija vida največkrat izvajan poseg in vsak pacient je deležen oskrbe na najvišjem kliničnem nivoju storitve.

Vsa tehnologija v kliniki Svjetlost je 6. generacije, laserji pa so zadnjih letnikov izdelave. Ponašajo se s femtosekundnim laserjem Intralase2015 150Hz in edini v širši evropski regiji z excimer laserjem Schwind Amaris 750Hz (2014), ki je trenutno najsodobnejša tehnologija na tržišču s številnimi prednostmi: največja hitrost delovanja, ki je pomembna za precizne rezultate, najmanj obremenitve roženice z žarkom- za gladko in čvrsto roženico, 6D sledilec premikom očesa za svetlobno hitro varnostno reagiranje in ohranjanje biološkega tkiva za v prihodnost.

V kliniki Svjetlost boste svoje oči zaupali vodilnim evropskim kirurgom, ki opravljajo Custom laserske korekcije vida z visoko frekvenco in vodilno uspešnostjo. Vaš vid nam je pomemben, zato se posvetujte z našimi strokovnjaki o najbolj kakovostnih metodah v svetovnem merilu, ki so na voljo v zagrebški eminentni kliniki Svjetlost.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ponudili vse informacije o obisku klinike Svjetlost v Zagrebu. Vsak delovni dan na 041 980 950 ali pisno na info@happymed.si.

iLASIK- IntraLase2015 6. generacije. Najsodobnejša femtosekundna laserska tehnologija v svetu.

Klinika Svjetlost je edina v širši evropski regiji, ki izvaja LASIK posege s femtosekundnim laserjem IntraLase2015, 150Hz. Laser poznan pod imenom iLASIK je namenjen izdelavi roženičnega pokrova v prvem delu postopka LASIK. Precizna tehnologija omogoča izdelavo varnih in individualnih roženičnih pokrovov posameznega očesa. Pacientom je na voljo tehnološko najbolj izpopolnjen poseg izdelave roženičnega pokrova. Femtosekundni laser IntraLase2015 je največkrat uporabljan laser, operiranih je več milijonov oči, medtem ko se klinična praksa drugih femtolaserjev šteje v tisočih.

REZULTATI CUSTOM POSTOPKA

Vrhunska ostrina vida, jasen pogled, izboljšana slika, boljša kakovost vida kot v primerjavi z lečami ali očali. Custom postopek korigira dioptrijo in astigmatizem, bleščanje, svetlobne kroge, nočni vid in vid v mraku, najnovejša tehnologija 6. generacije laser Schwind Amaris 750Hz pa popravlja poškodbe tudi v mikroreliefu roženice in nepravilnosti celega očesa.

V kliniki Svjetlost izvajajo Custom IntraLase2015 LASIK in T- PRK posege 6. generacije z najboljšo tehnologijo v svetu. Pacienti so bolj zadovoljni z rezultati pooperativnega vida in z vidno ostrino.

10494611_705155082893825_4777979411784703885_n

 1. 95% pacientov v kliniki Svjetlost je primernih za Custom.

 2. Pacienti imajo boljši vid po Custom metodah kot po klasičnih metodah LASIK in PRK.

 3. Po Custom posegu je površina roženice bolj gladka, celjenje je boljše in hitrejše.

 4. Preciznost rezultatov višja od 98%. Primerno za paciente s strmo, ravno, strmo ali poševno roženico.

Kandidati
Kandidati

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost v Zagrebu je opremljena z najmodernejšo tehnologijo v svetovnem merilu in vključuje visoko specializirane oddelke, med njimi je glavni oddelek za refrakcijsko kirurgijo ali lasersko korekcijo vida.
Svjetlost je vodilna očesna klinika v JV Evropi in opravi najvišje število laserskih korekcij vida v tej regiji. Zaposluje izključno visoko usposobljene oftalmologe, specialiste refrakcijske kirurgije, ki pomagajo številnim bolnikom iz Evrope do dobrega vida.

V kliniki Svjetlost se za lasersko odstranjevanje dioptrije koristi najnovejša tehnologija laserjev 6. generacije. Klinika pacientom ponuja najboljše svetovne metode laserske korekcije vida, Custom femto LASIK in T- PRK posege, ki jih opravljajo kirurgi z vodilnimi kliničnimi izkušnjami.

Kandidati, za katere je primerna laserska operacija oči, so osebe z dioptrijo do -12.00 do +6.00, osebe, ki imajo astigmatizem (cilinder) in starostno daljnovidnost. Pomembno je vedeti, da vam bo očesni kirurg v kliniki Svjetlost izvedel lasersko odstranjevanje dioptrije, po katerem boste zanesljivo prenehali uporabljati očala ali kontaktne leče. 

Priprava

Vašo dioptrijo in aberacije višjega očesna reda vam bo specialist oftalmolog ugotovil na najbolj natančnem pregledu vida. S posebej natančnimi diagnostičnimi napravami bo opravil od 25-krat bolj precizne meritve, kot je to običajno s standardnimi meritvami.

Diagnostika vida poteka s širjenjem zenic s posebnimi kapljicami z namenom, da se detajlno izmerijo vse dioptrije, ki obstajajo v očesu, debelina roženice, očesni pritisk, pregled očesnega ozadja ter Custom analiza za težave z vidom. Na podlagi vaše individualne očesne mape, vam očesni kirurg svetuje ustrezne metode za lasersko odstranjevanje dioptrije.

Pomembno: po pregledu vida niste ustrezni za samostojno vožnjo. Vaš vid bo zaradi uporabe kapljic še nekaj ur moten. Potrebujete spremstvo za vožnjo domov. Laserska operacija oči se neposredno po pregledu ne izvaja, saj so vaše zenice razširjene. Poseg lahko opravite že naslednji dan po pregledu vida.

V kliniki Svjetlost nudijo vse metode operacije dioptrije. V primeru, da na pregledu vida niste potrjeni za lasersko odstranjevanje dioptrije, vam bo očesni kirurg svetoval primernejši postopek korekcije vašega vida in kakovosti vida.

Potek
Potek

1. Specialitičen pregled vida za lasersko korekcijo vida. Vaš diagnostičen posnetek za ugotavljanje primernosti za lasersko korekcijo vida.

2. Prenos podatkov v laserje 6. generacije

3. Najbolj precizni rezultati

Okrevanje

Izboljšava vida neposredno po iLASIK2015 laserski korekciji vida za 60%, ostrina vida v 24 urah. Hitrejše okrevanje v primerjavi z drugimi metodami laserjev. Custom IntraLase2015 LASIK poseg omogoča izboljšano kakovost slike in vidne ostrine po posegu.

Pacienti, ki se operirajo s T- PRK metodami okrevajo v tednu dni. Custom T- PRK posegi 6. generacije omogočajo enako dobre rezultate kot Custom iLASIK2015.
Popoln vid, izboljšana kakovost slike, večja vidna ostrina- to je cilj vsake laserske korekcije vida pri pacientih klinike Svjetlost.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O POSEGU

Trajanje posega: 10 minut procedure. Lasersko odstranjevanje ene dioptrije v manjot dveh sekundah.
Bolečina: popolnoma brez bolečin.
Okrevanje: 24 ur.
Kontrolni pregled: 1. kontrola dan po posegu v dopoldanskem času. 6 kontrol v 1 letu.
Lokacija: Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost, Heinzelova 39, 10000 Zagreb, Hrvaška, EU.
Spletna stran: www.happymed.si, www.svjetlost.si.

cena posega

Cena posega (6. generacije):

-Custom iLASIK 2015
akcija 1.315€/oko (cena velja za gotovino)
-Custom T- PRK
akcija 750€/oko (cena velja za gotovino)

Cene veljajo do 30.11.2015

 

narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymed info@happymed.si
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJ NAS ALI PREBERI NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA