POPUSTI V KLINIKI SVJETLOST

10492354_701573283252005_9196027169484282671_n

Dobrodošli v kliniki Svjetlost, kjer vam vodilni evropski oftalmologi nudijo obravnavo očesne problematike na svetovnem nivoju. V Svjetlosti naredijo najvišje število laserskih korekcij vida v JV delu Evrope, še posebej pa nagrajujejo vaše zaupanje in priporočilo.

Komu se priznajo posebni popusti?

Posebni popusti se priznajo za:

  • 2 osebi, ki poseg poseg v mesecu dni od opravljenega pregleda,
  • 3 osebam, ki poseg opravijo v mesecu dni od opravljenega pregleda,
  • študentom,
  • upokojencem,
  • zaposlenim v slovenski policiji,
  • zaposlenim v slovenski vojski,
  • zaposlenim v mestnem redarstvu.

Cene laserske korekcije vida so v kliniki Svjetlost ekskluzivne. Laserske metode 6. generacije so na voljo izključno v elitnih svetovnim oftalmologijah v Nemčiji, ZDA, Veliki Britaniji, kjer je cena za enak poseg lahko večkrat dražja.

Pokličite nas, z veseljem vam ponudimo vse informacije

Informirajte se o dodatnih ugondostih v kliniki Svjetlost in se naročite na specialističen pregled vida.

Pokličite nas na 041 980 950 ali nam pišite na info@happymed.si. Pomagali vam bomo do ostrega vida v vodilni očesni kliniki Svjetlost, Heinzelova 39,  10000 Zagreb.

10712850_743857939023539_721208706492277984_n

”V naši družini smo opravili poseg jaz, mož in starejši sin. Z odnosom klinike in pooperativnimi rezultati smo več kot zadovoljni. Vsem trem je skupno, da smo naredili zelo veliko za kakovost življenja. Z izbiro klinike pa smo bili deležni svetovnega nivoja oskrbe, kot nam je bilo zagotovljeno pred obravnavo. Hvala klinika Svjetlost za naš popoln vid!” družina Valič

”Oči so samo ene, zato sem svojo oskrbo vida zaupala največjim strokovnjakom v regiji. Moj vid je ozdravljen, kar se je še pred časom zdelo nemogoče. Beseda hvala je premalo, saj ne morem opisati zadovoljstva in notranjega miru, ker vem, da je za moje oči poskrbljeno.” Teja Pernat, estradnica

”O kliniki Svjetlost sem dalj časa pred posegom slišal zelo dobre reference. Številni moji prijatelji, kolegi, znanci so si v Svjetlosti uspešno operirali dioptrijo. Želel sem si živeti brez očal. V Svjetlosti so zame poskrbeli prvovrstno v vseh segmentih oskrbe. Za moj vid so poskrbeli neboleče in v nekaj minutah. Če bi vedel, da bo procedura tako uspešna, bi dioptrijo odstranil že prej.” Franci Kek, estradnik in politik

”Zagotovo moja najlepša izkušnja v zdravstvu. Klinika Svjetlost je rešila moj vid in očesno utrujenost. Vidim boljše kod kadarkoli prej. Rezultati vida se mi zdijo neverjetni. Zahvala gre Prof. Dr. Nikici Gabriću in osebju Svjetlosti za tako spoštljiv sprejem, etično in visoko kakovostno obravnavo.” Lado Leskovar, pevec

”Ko gre za vid, izberem zase najboljše- varno, precizno, strokovno in zanesljivo. Prof. Dr. Gabrić je vodilno ime za očesne posege in velja za zlati standard v laserski korekciji dioptrije. Zahvala za moj perfekten vid gre Dr. Gabriću, poleg iskrene zahvale pa dajem vsakemu, ki nosi očala ali leče priporočilo, da se operira v kliniki Svjetlost, saj bo deležen oskrbe na najvišji ravni storitve.” Neda Ukraden, pevka

”Ponosen sem, da imamo na Hrvaškem očesno ustanovo, ki se lahko postavi ob bok eminentnim očesnim centrom v svetu. Klinika Svjetlost je svetovna očesna klinika, v kateri sem si operiral dioptrijo in vidim ostro vsak dan od posega.” Oliver Dragojević, pevec

”Nič na meni ni bolj sveto od mojih oči. Za moj vid skrbi klinika Svjetlost v Zagrebu, Prof. Dr. Gabrić pa je očesni zdravnik, ki uživa moje zaupanje.” Danijela, hrvaška pevka.

”Moje oči so edine in v želji, da bi videl bolje, sem se obrnil na svetovno renomirane strokovnjake v kliniki Svjetlost. Po koreniti diagnostiki sem poseg opravil v nekaj minutah, brez najmanjše bolečine. Žena je popila kavico, jaz pa sem medtem dobil svoj vid. Nepreceljivo. Hvala Prof. Dr. Gabriću za kakovostno obravnavo, udobje in za moj vid, ki je boljši kot sem si lahko predstavljal.” Željko Bebek, glasbenik, član skupine BIjelo Dugme.

Klinika Svjetlost ima opravljenih preko 55000 posegov in je očesna klinika z najvišjo frekvenco posegov laserske korekcije vida v JV Evropi.

POSTANITE DEL USPEŠNIH ZGODB KLINIKE SVJETLOST. DOVOLITE, DA ZA VAŠ VID POSKRBIJO NA SVETOVNEM NIVOJU. POKLIČITE NAS NA 041 980 950 IN SI PODARITE POPOLN VID V NEKAJ MINUTAH.

10492264_681065565302777_3546486404202141535_n

SVJETLOST JE NAJBOLJ OBISKANA KLINIKA V TUJINI S STRANI SLOVENCEV. PREKO 3000 SLOVENSKIH PACIENTOV JE ZAUPALO SVOJE OČI KLINIKI SVJETLOST.

Pokličite nas za več informacij ali za naročanje na pregled za lasersko korekcijo vida vsak dan od 8.00 do 20.00 ure na 041 980 950 ali nam pišite na info@happymed.si. Prijazno vam bomo pomagali do vseh želenih odgovorov.