ORTODONT NA NAPOTNICO – BREZ ČAKALNE DOBE – V ZAGREBU

otrok ortodontija

V HappyMED se lahko naročite z veljavno napotnico (tudi če že imate izbranega ortodonta in z njim niste zadovoljni) k ortodontki mag. Mateji Jelić ali k ortodontom v Polikliniko Šlaj Anić v Zagreb, brez čakalne dobe. Aparat se navadno namesti v 14 dneh po prvem pregledu. Kakovost opravljene storitve je boljša kot jo opravi ortodont v Sloveniji, saj zanjo ni potrebno čakati cc. 3 leta, storitev opravite pri zasebniku, kar pomeni, da si bo za vas vzel čas, prav tako pa lahko izbirate med boljšimi aparati.
Pravočasno ortodontsko zdravljenje je za otroke izjemno pomembno zaradi razvoja čeljusti, zob in obraza, zato ne odlašajte in ne čakajte, da pridete na vrsto, morda bo do takrat že narejena nepopravljiva škoda.

poslji-gumb-slider
Opis posega
Uveljavljanje napotnice

UVELJAVLJANJE NAPOTNICE V TUJINI IN VRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA:

Državljani EU imajo pravico do zdravstvenega varstva v drugi državi EU in do povračila stroškov za zdravljenje v tujini v domači državi. Direktiva 2011/24/EU o pravicah pacientov pri čezmejnem zdravstvenem varstvu določa pogoje, pod katerimi lahko pacient odpotuje na zdravljenje v drugo državo EU in zaprosi za povračilo stroškov. Zajema stroške zdravljenja, recepte in nakup zdravil in medicinskih pripomočkov. Vse storitve v tujini najprej plačate, nato zahtevate po zaključenem zdravljenju povračilo denarja od ZZZS.

Vse storitve v tujini najprej plačate, nato zahtevate po zaključenem zdravljenju povračilo denarja od ZZZS.

Zasebnik si za pacienta vzame dovolj časa.
Kandidati
Naročanje in zdravljenje

NAROČANJE IN ZDRAVLJENJE PRI DR. JELIĆEVI, ZAGREB

Pri nas se naročite na pregled preko napotnice, pregled opravite v Zagrebu in ga plačate, prav tako plačate zobni aparat, po končanem zdravljenju na ZZZS oddate prošnjo za povračilo stroškov za čezmejno zdravljenje. Oddaja vloge za povračilo stroškov lahko povzroči kar nekaj sivih las, zato priporočamo, da tovrstne zadeve prepustite nam.  Skladno z ZPacP opravljamo te vrste posla.  V ORTODONT TAKOJ izvajamo največ tri sestave dokumentacije; 1. po opravljenem pregledu in namestitvi zobnega aparata, 2. po prvi polovici zdravljenja, 3. po zaključenem zdravljenju. Cena posamične storitve je 75,00 € + ddv s stroški pošiljanja. V primeru, da naročite storitev po zaključenem zdravljenju je strošek storitve 180 € + ddv s stroški pošiljanja.

NAROČANJE IN ZDRAVLJENJE V POKLINIKI ŠLAJ ANIĆ

Pri nas se naročite na pregled preko napotnice, pregled opravite v Zagrebu in ga plačate, prav tako plačate zobni aparat, po končanem zdravljenju na ZZZS oddate prošnjo za povračilo stroškov za čezmejno zdravljenje. Oddaja vloge za povračilo stroškov lahko povzroči kar nekaj sivih las, zato priporočamo, da tovrstne zadeve prepustite nam.  Skladno z ZPacP opravljamo te vrste posla..

V ORTODONT TAKOJ izvajamo največ tri sestave dokumentacije; 1. po opravljenem pregledu in namestitvi zobnega aparata, 2. po prvi polovici zdravljenja, 3. po zaključenem zdravljenju. Cena posamične storitve je 75,00 € + ddv. V primeru, da naročite storitev po zaključenem zdravljenju je strošek storitve 180 € + ddv s stroški pošiljanja.

NAROČITE SE NA 041 980 950 ali info@happymed.si

Ordinacija dr. Mateja Jelić

Privatna specialistična stomatološka ordinacija za ortodontijo Mr. Sc. Mateja Jelić

Privatno specialistično stomatološko ordinacijo za ortodontijo Mr. Sc. Mateja Jelić, vodi priznana ortodontka Mateja Jelić, ki je že 4. leto zapored naj ortodont leta na Hrvaškem. Diplomirala je na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1997. Leta 2002 je postala magistra biomedicinske znanosti. Specialistični izpit iz ortodontije je opravila v letu 2005. Končala je mnogo mednarodnih ortodontskih tečajev v priznanih institucijah za ortodontijo v ZDA in Evropi. Dr. Jelić je prva certificirana ortodontka na Hrvaškem za zobni aparat Orthocaps. Prav tako ima certifikate za Invisalign in Damon System zobne aparate.

Prvi pregled in vsi kontrolni pregledi se izvajajo v  Ordinaciji dr. Mateje Jelić v Zagrebu

Več o Ordinaciji in ortodontki si preberite tukaj.

Potek
Poliklinika Šlaj Anić

Poliklinik Šlaj Anić – Oddelek za ortodontijo

Poliklinika se nahaja v centru Zagreba na Štoosovi 26, in se razteza na skoraj 1000 m2. V moderni kliniki izvajajo najnovejše terapijske metode in tehnologije iz področja dentalne medicine. Poliklinika Šlaj-Anić ponuja poleg popolnih storitev dentalne medicine tudi storitve digitalnega dentalnega rentgena in zobotehničnega laboratorija.

V kliniki delujejo trije vrhunski ortodonti, ki svoje znanje neprestano nadgrajujejo na raznih svetovnih kongresih: Prof. dr. Martina Šlaj in dr. Renata Vidaković.

Prvi pregled in vsi kontrolni pregledi se izvajajo v  Polikliniki Šlaj Anić v Zagrebu.

Več o ortodontih in kliniki si preberite tukaj.

Pravočasna ortodontska terapija je pri otrocih ključnega pomena.

Pravočasno ortodontsko zdravljenje je za otroke izjemno pomembno zaradi razvoja čeljusti, zob in obraza. S pravočasno ortodontsko terapijo poskrbimo za pravilen razvoj čeljusti in preprečimo nastanek deformacij.

Ortodontija samoplačniško

Ortodontija samoplačniško

Sprejemamo tudi paciente, ki zaradi starosti niso upravičeni do napotnice za ortodontsko zdravljenje. Pregled je za samoplačnike brezplačen. Nudimo pa tudi 10% popust ob plačilu zobnega aprata z gotovino.
Izbirate lahko med različnimi zobnimi aparati:

  • Fiksni metalni zobni aparat;
  • Fiksni estetski nevidni zobni aparat;
  • Damon sistem zobni aparat;
  • Invisalign zobni aparat.

Zobni aparat je na voljo po ugodnih cenah, tudi do 3 krat ceneje kot v Sloveniji.

Več informacij

VEČ INFORMACIJ O OPERACIJI

Prvi pregled: Brez čakalne dobe.
Postavitev zobnega aparata: 2 – 4 tedne od odvzema odtisa (dr. Jelić), teden dni od odvzema odtisa ali isti dan (Šlaj Anić).
Kontrolni pregledu: V kliniki/ordinaciji v Zagrebu na 8 tednov oziroma po dogovoru z ortodontom.
Trajanje Terapije: med 6 in 24 mesecev (po potrebi dlje).

cena posega

Cena posega:

-Cenik Ordinacije dr. Mateje Jelić najdete tukaj.

-Cenik Poliklinike Šlaj Anić najdete tukaj.

narocanje

Naročanje:

kontakt happymed 041 980 950
kontakt happymed info@happymed.si