Kako se znebiti podočnjakov?

Podočnjaki so pogosta estetska nadloga. Še posebej pri ženskah, ko se lahko brez zdravstvenega ozadja pojavijo že v mladih letih. Podočnjake spremljajo zabuhlost, temni kolobarji in vrečke pod očmi. Velja zagotovo- s podočnjaki ste videti starejši, kot dejansko ste. Odprava podočnjakov je lahko naporno opravilo, saj jih je s kozmetičnimi produkti največkrat nemogoče prikriti. Edina rešitev, kako se znebiti podočnjakov in težkih vek,  je lepotni poseg, strokovno imenovan transkonjuktivna blefaroplastika.

Estetska kirurgija

Operacija podočnjakov

Transkonjuktivna blefaroplastika je mlada metoda korekcije vek, ki pa je ena najbolj sofisticiranih. Ne pušča brazgotin in popolnoma odstrani odvečno kožo in maščobo iz spodnjih vek, zgladi tkivo in zmanjša videz kolobarjev. Operacija je zelo precizna in prilagojena problematiki pacienta. Za odstranjevanje podočnjakov je pomembno izbrati izkušenega plastičnega kirurga. Pri posegu poteka rez v notranjosti spodnje veke. Oko je pri tem zaščiteno. Z rezom naredi kirurg mesto za odstranjevanje maščobnih mešičkov ali kosa maščobe v primeru velike vrečice pod očmi ter korigira mišico. Odvisno od obsežnosti lepotne operacije, kar variira od pacienta do pacienta, se operacija podočnjakov opravi v lokalni ali splošni anesteziji. V obeh primerih je poseg  neboleč. Poseg je za izkušenega kirurga rutinski in traja okoli 1 uro. Pacient odide po operaciji domov, okreva brez bolečin. Prvi rezultati so vidni že po tednu dni, v treh tednih pa je sprememba kompletna. Metoda je zaradi kliničnih lastnosti primerna že za zelo mlade posameznike, ki se nesrečni ukvarjajo z vprašanjem, kako se znebiti podočnjakov.

Transkonjuktivna blefaroplastika zajema preoblikovanje spodnje veke. Kadar ima pacient indikacijo odvečne kože in maščobe  tudi na zgornji veki, se lahko v istem kirurškem aktu izvede kompletna blefaroplastika ali korekcija vek. Transkonjuktivna blefaroplastika je pomlajevalen poseg, s katerim pomladimo videz okoli oči in je trajna rešitev za vsakogar, ki želi odstraniti moteče podočnjake ali težke veke. ‘Odpre pogled’ in osveži tudi najbolj utrujene oči. Z rezultati posega so pacienti resnično zadovoljni.

Ste primeren kandidat?

Primeren kandidat za poseg je posameznik s podočnjaki, ki niso posledica zdravstvenih vzrokov. Estetska problematika mora biti dalj časa trajajoča in ne zgolj pojav prehodne narave, kot je utrujenosti ali nenaspanost. Poleg podočnjakov, so lahko na vekah razvite vrečice, ki se jih s posegom  tudi trajno odstrani, tkivo pa se enakomerno zgladi. Poseg si lahko ogledate na povezavi https://vimeo.com/8700534.

V kolikor niste sigurni ali ste kandidat za poseg, nam lahko fotografijo obraza in vek pošljete na info@happymed.si, kjer vam bomo prijazno svetovali najboljšo rešitev za vašo problematiko.

Izkoristite pomladansko ugodnost!

Se tudi vi soočate z motečimi podočnjaki? Če vas motijo in jih ne uspete prikriti s kozmetičnimi produkti, je transkonjuktivna blefaroplastika primerna rešitev za vas. V skrbi za najvišji kakovostni nivo klinične oskrbe in za vaše višje zadovoljstvo, smo vam v Happymedu pripravili posebno pomladansko ponudbo za transkonjuktivno blefaroplastiko. Redno ceno 2.500€ smo znižali na 1.650€ in vam jo priznamo, če se na poseg prijavite do 15. aprila 2016.

Za več informacij in naročanje na brezplačen kirurški pregled nas pokličite od ponedeljka do petka na 041 980 950, 040 481 233 ali nam pišite na info@happymed.si.

Pozabite na prekrivanje podočnjakov s kremami in korektorji! Rešite se jih za vedno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja