ZOBNI APARAT BREZ ČAKALNE DOBE

Vprašanje:

Pozdravljeni,

na vaši spletni strani sem prebrala, da je cena za nevidni zobni aparat 1.100 € za eno čeljust. Zanima me kaj vključuje cena zobnega aparata in kakšni so dodatni stroški posameznih obiskov v terapiji. Koliko stane prvi pregled pri ortodontu in kaj vključuje? Koliko je čakalna doba za pregled in koliko časa po pregledu traja, da dobim zobni aparat na zobe? Kakšni so plačilni pogoji, se lahko zobni aparat morda poravna na obroke? Hvala lepa za odgovore.

Saša

nevidni-zobni-aparat

Odgovor:

Spoštovana gospa Saša,

hvala lepa za vaše povpraševanje. Cena za nevidni zobni aparat znaša 1.100€.

V ceni so vključeni vsi obiski ortodonta, to je do izteka terapije, ko vam ortodont odstrani zobni aparat. Ortodontsko terapijo boste nastopili po temeljitem pregledu pri ortodontu Dr. Jelićevi v Zagrebu, ki vključuje razgovor o vaši primernosti za zdravljenje. Če se odločite za zdravljenje, vam ortodontka napravi RTG in ODTIS ZOB. Diagnostika pred postavitvijo aparata znaša 200€. Ko je terapija zaključena in je zobni aparat opravil svojo funkcijo, vam Dr. Jelićeva aparat odstrani, opravi vam temeljito čiščenje in poliranje zob in vam namesti retainer (žico ali splint).

Cena zobnega aparata tako vključuje torej pripravo aparata, izdelavo in namestitev zobnega aparata, terapevtske obiske ortodonta, odstranjevanje aparata, estetska obdelava zob in retencijo.

Naročimo vas brez čakalnih dob, zobni aparat pa se vam izdela in namesti 3 do 7 dni po pregledu. Zobni aparat lahko poravnate na obroke, način plačila boste dogovorili v ordinaciji z Dr. Jelićevo.

 

Vabimo vas, da se prijavite na brezplačni pregled na 041 980 950 ali na info@happymed.si.

Prijazen pozdrav!
Natalija Sakelšek, glavna svetovalka v HAPPYMED

PREVERITE ŠE CENIK

untitled-5

 

Comments

 1. Alen says

  Zivjo, mene pa zanima kaksna je procedura glede snemljivega aparata o katerem razmisljam ze nekaj casa.

  Na zgronjih sprednih zobeh imam namescene kompozitne luske ter zobe nagnjene izven zobnega loka in nemorem zob namestiti v pravi polozaj ter imam vcasih zaradi tega rahel glavobol. Ce mi lahko kako svetujete ter pomagate bi vam bil zelo hvalezen. Lp

  • Natalija says

   Spoštovani gospod Alen,

   nepravilen položaj zob je indikacija za ortodontsko zdravljenje- za zobni aparat. Dr. Navaey, specialist ortodontije pravi, da nepravilni položaji zob visoko verjetno niso vzrok za vaše glavobole. O težavi se posvetujte z osebnim zdravnikom, ki bo ugotavljal ali je vzrok za glavobol kateri izmed vaših zob in vas bo poslal k ustreznemu specialistu. V kolikor pa je potrjeno, da je vaš glavobol ozko povezan s položajem zob, potem se vam svetuje ortodontsko zdravljenje. Zobni aparat vam lahko Dr. Navaey namesti tudi na kompozitne luske (niso ovira za zdravljenje).

   Če bi želeli opraviti brezplačen pregled za zobni aparat in se posvetovati o najboljši metodi za ortodontsko zdravljenje, vas vabimo, da nas kontaktirate na ortodont@happymed.si ali nas pokličete na 041 980 950. Preglede izvaja mednarodno priznani specialist ortodont Dr. Ebtehaj Navaey iz Specialističnega ortodontskega centra v Samoborju.

   Lep pozdrav!
   Happymed

 2. Mateja says

  Spoštovani,
  Zanimam se za fiksni beli aparat. Zanima me na kateri lokaciji poteka postopek.
  Hvala in lep pozdrav

  • Natalija says

   Spoštovana,

   pregled za zobni aparat opravite v Privatni specialistični ordinaciji za ortodontijo, Mr. Sc. Mateja Jelić, Ul. Pavla Hatza 23, 10000 Zagreb. Po predhodni rezervaciji termina na 041 980 950 ali info@happymed.si, kjer vam bomo dali potrebna navodila za pregled in druge važne informacije.

   Lep pozdrav!

   Natalija Sakelšek, svetovalka

 3. urska godnjavec says

  Pozdravljeni,
  Raznišljam o fiksnem aparatu, za zgornjo in spodnjo čeljust. zanima me cena

  • Natalija says

   Spoštovana,

   kateri fiksni zobni aparat je najboljša rešitev za ortodontsko zdravljenje vaših zob, pokaže pregled pri ortodontu. Cena zobnega aparata se giba od 950 do 1.500€/čeljust ter vključuje kontrolne preglede, ki so sestavni del zdravljenja. Plačilo vam nudimo tudi na obroke (o tem se dogovorite z ortodontom).

   Vabim vas, da se prijavite na brezplačni pregled na 041 980 950 in info@happymed.si, naročimo vas lahko brez čakalne dobe.

   Lep pozdrav!

   Natalija Sakelšek, svetovalka

 4. Maja Jagarinec says

  Pozdravljeni, mene pa zanima ali je to cena aparata (1.270€) za spodnje in zgornje zobe? In koliko približno obiskov je potrebnih za terapijo? Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor! lp

  • Natalija says

   Spoštovana,

   cena zobnega aparata je na čeljust. Čas zdravljenja je od 6-24 mesecev, to je vedno individualno in se vam natančno določi na pregledu. Kontrole se vsak drugi mesec- torej, če nosite zobni aparat 6 mesec opravite 3 kontrole oziroma 12 kontrol, če nosite zobni aparat 24 mesecev. Vabljeni, da se prijavite na brezplačen pregled za zobni aparat na 041 980 950 ali info@happymed.si.

   Lep pozdrav!

   Natalija Sakelšek, svetovalka

  • Natalija says

   Spoštovana,

   cena za fiksni zobni aparat znaša od 950 do 1.500€ na čeljust ter vključuje odtis zob (200€) in obvezne kontrolne preglede. Prvi pregled opravite brezplačno. V ordinaciji lahko naredite RTG zob (33€) ali ga prinesete s seboj. Po odstranjevanju aparata dobite retencijo. Plačilo vam je na voljo tudi na obroke.

   Vabim vas, da se naročite na pregled za zobni aparat na 041 980 950 ali na info@happymed.si.
   Pregledi potekajo v Privatni specialistični ordinaciji za ortodontijo, Mr. Sc. Mateja Jelić, Ul. Pavla Hatza 23, 10000 Zagreb.

   Lep pozdrav!
   Natalija Sakelšek, svetovalka

  • Natalija says

   Spoštovana,

   najboljše, da otrok opravi pregled pri zobozdravniku, ki bo po potrebi napisal napotnico za ortodonta.

   Lep pozdrav!
   Natalija Sakelšek, svetovalka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja