Mnenja strank

Zgodbe strank

Oglejte si fotografije in mnenja strank. Slikovni material objavljamo s privolitvijo strank. Vse fotografije in izjave so popolnoma realne, v Medicinski agenciji HAPPYMED materialov nismo računalniško obdelovali. Oglejte si naše zadovoljne stranke in preberite, zakaj jim je naša storitev spremenila življenje na bolje!

Stančka Šukalo, 38 let
Estetska preobrazba zob v Dental ART Studiu
stancka

Z velikim zadovoljstvom lahko povem, da sem zadovoljna lastnica prelepega nasmeha, za katerega je poskrbel zobozdravnik Dr. Nenad Klasić. S svojim nasmehom sem se že lep čas pred obiskom Dr. Klasića počutila nesrečno. Zobje so izgubili belino, svežino in mladostnost, bili so tudi poškodovani. Dober zobozdravnik je bil potreba in ne samo želja. Za zobozdravnika Dr. Nenada Klasića sem se začela zanimati, ko sem o njem slišala v svojih modnih krogih in tudi po iskanju na spletu opazila, da ima zobozdravnik izključno odlične reference.

Nato so imeli v HAPPYMEDU tudi nagradno igro na Facebooku in tako sem se prijavila na pregled, posvet, ostalo pa je sledilo takoj po tem. Dr. Klasić je izjemno precizen, nežen, analitičen in vse kar je počel na mojih zobeh, ni niti malo bolelo. V njegovi zobni ordinaciji sem se počutila kot na dopustu, sproščeno, nikoli ni mojega termina zmotil drug pacient ali polna čakalnica. Zobozdravstvo Dental ART Studio je drugačno, butično bi lahko rekla, narejeno z individualnim pristopom, kar še nisem doživela. Moje zobe je zobozdravnik Dr. Klasić estetsko remodeliral, opravil je beljenje zob, zobno protetiko, bilo je nekaj zdravljenja. Vedno sem rada prihajala v Zagreb na obiske. Danes sem presrečna, da sem izbrala Dr. Klasića in ekipo njegovih strokovnjakov.

Če iščete kakovostnega, izkušenega in ugodnega zobozdravnika, boste iz centra Dental ART Studio odšli s sanjskim nasmehom, ki ga boste radi pokazali. Kot jaz, ki zobozdravnika Dr. Klasića priporočam družini, prijateljem, sodelavcem in vsem, ki omenijo, da imajo težave z zobmi.

Matjaž Javšnik, 40 let
Popolna sanacija čeljusti z zobnimi vsadki v Dental ART Studiu
javsnik-mnenje

Šele sedaj, ko je od zdravljenja spodnje čeljusti že skoraj leto dni, sem se začel zavedati, kako pomembni so zdravi zobje in obiski zobozdravnika. Zobozdravnik Dr. Nenad Klasić je zame najboljši človek, ki je poskrbel za moje zobe. Zdravljenja čeljusti se je lotil kot pravi strokovnjak in s terapijo uspel, da so se zobni vsadki v moji čeljustni kosti normalno sprijeli. Ker sem sladkorni bolnik, je bil poseg, pri katerem se z operacijo vgradijo zobni vsadki, rizičen. Vendar je zobozdravnik Dr. Klasić in ekipa specialistov oralne kirurgije poskrbela, da se danes smejem, jem, grizem in žvečim, kot z lastnimi zobmi.

Vsaka pot v Zagreb mi je bila v veselje, saj je prav fino zamenjati okolje, še posebej, ko sem vedel, da grem k strokovnjaku, ki se tako zelo zavzeto trudi za moje ustno zdravje, kot do danes nihče. Hvala lepa zobozdravniku Dr. Nenadu Klasiću in Medicinski agenciji HAPPYMED, ker sta poskrbela za moje težave z zobmi. Priporočam vas vsem, ki jih poznam, tudi na nastopih, saj je takih ljudi in strokovnjakov, ki bi se tako zelo posvetili človeku, malo.

Andreja Knafelc, 34 let
Zobna preventiva in konzervativa v Dental ART Studiu
Andreja

Zobozdravstvo Dental ART Studio sem obiskala, ker v njem deluje zobozdravnik Dr. Nenad Klasić, ki je zelo prepoznaven po svoji natančnosti in izjemno lepih rezultatih, ki so jih deležni pacienti. Večjih težav z zobmi nimam, je pa bilo potrebno očistiti zobni kamen, zamenjati plombice ter zobe osvežiti. Zobozdravnik Dr. Klasić mi je vse postopke opravil brez vsake najmanjše bolečine, vse je naredil precizno in ko sem se pogledala v ogledalo, je bil moj nasmeh bleščeč in svež. Prekrasna izkušnja.

Zobozdravnika Dr. Klasića sedaj obiskuje tudi moj partner, moja 5-letna hčerka pa bo zagotovo njegova pacientka, saj želim njenim zobkom najboljše. Priporočam, saj je pristop, cena in kakovost združena v ponudbo, ki jo ljudje še kako potrebujemo. Dr. Klasića priporočam svojim bližnjim in strankam v svojem kozmetično terapevtskem Studiu Esentija v Celju.