Nenad Klasić, dr. dent. med., estetski stomatolog

Nenad Klasić

DENTAL ART STUDIO – ZASEBNA ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA

Nenad Klasić je priznan hrvaški estetski stomatolog in protetik z vzpenjajočo se akademsko kariero. Je lastnik in vodja ene najbolj obiskanih zagrebških zobnih ordinacij, Dental Art Studio, ki je visoko uveljavljena tudi med slovenskimi pacienti.

Dental Art Studio je zobna ordinacija celostne stomatologije. Vključuje zunanje strokovnjake specialiste:

  • specialista zobne in čeljustne ortopedije
  • specialistko ortodontske terapije
  • zobnega tehnika

Zobozdravnik, dr. Nenad Klasić, je strokovnjak, ki se kontinuirano uri na estetskem parketu stomatologije. V praksi ga zanimata dve stomatološki rešitvi: nevidne estetske korekture in stabilna kvaliteta.

Estetski stomatolog

Zobozdravnik Nenad Klasić in osebje pri delu koristijo najkakovostnejše materiale in tehnike dela.Ordinacijo odlikujeta visoka raven strokovnosti in nudenja ugodja, ki ga išče današnji pacient.

Zobozdravnik Nenad Klasić skozi zasebno prakso in s storitvami vrhunske kvalitete uresničuje najvišje standarde v stomatologiji.

Kot zavzet akademik in raziskovalec stomatologije, je nedavno vpisal specializacijo iz oralne kirurgije in implantologije.

Je član Hrvaške stomatološke zbornice.

Zobna ordinacija Dental Art Studio se ponaša z dostopnimi cenami in beleži visoko obiskanost slovenskih klientov.

Biografija

2002

Postane strokovni svetovalec v ameriški dentalni družbi, ki se ukvarja s proizvodnjo materialov v stomatologiji. Tam kontinuirano strokovno preučuje dentalne materiale.

2003

Je osrednji predavatelj na številnih strokovnih predavanjih in praktičnih tečajih v Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Albaniji, Sloveniji, Slovaški, vezanih na visoko estetske restorativne materiale v stomatologiji.

2005

Je avtor številnih strokovnih člankov v specializiranih publikacijah za stomatologijo. Aktivno sodeluje z vsemi stomatološkimi fakultetami v regiji in je aktiven sodelavec v organizaciji dentalnih kongresov in strokovnih združenj.

2007

Gostuje na „Dental Innovation Symposium“ v Münchenu.

2008

Gostuje v Ameriki na globalnem simpoziju „Digital Dentistry“ .

2011
2011

Odpre in vodi lastno zasebno stomatološko ordinacijo v Zagrebu in sodeluje s specialisti s področij oralne kirurgije in ortodontije. Vpiše specializacijo iz oralne kirurgije in implantologije na Fakulteti za stomatologijo Zagreb.

Je član hrvaške Stomatološke zbornice (uradni naziv Hrvatska stomatološka komora).

2018

V letu 2018 dr. Nenad Klasić zaključi specializacijo iz oralne kirurgije in implantologije na Fakulteti za stomatologijo Zagreb in pridobi naziv specialist čeljustne kirurgije.

Je član hrvaške Stomatološke zbornice (uradni naziv Hrvatska stomatološka komora).