OPERACIJA HRBTENICE BREZ ČAKALNE DOBE S POVRAČILOM STROŠKOV ZDRAVLJENJA

hmop

Operacija hrbtenice vam je v HAPPYMED poslovalnici na voljo čezmejno brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja v tujini. Operacije izvaja priznani specialist ortopedije v specialnih bolnišnicah za ortopedijo in nevrokirurgijo na Hrvaškem. Pri specialistu se lahko pri nas naročite tudi na samoplačniški predoperativen pregled v slovenski ali hrvaški ambulanti.

poklici-gumb-slider2
poslji-gumb-slider
Opis posega
Operacija

ODOBRENA OPERACIJA HRBTENICE

V HAPPYMEDU vam za poseg uredimo odnose z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki zajemajo sestavo dokumentacije za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini. Odobrena operacija hrbtenice je pogoj oziroma izpolnitev tega pogoja svetujemo za povračilo stroškov zdravljenja v tujini. Po opravljeni operaciji za pacienta na ZZZS zahtevamo povračilo stroškov zdravljenja, ki ga našim strankam zagotavljamo do maksimalne višine.

Kandidati
Operacije

NA VOLJO VSE OPERACIJE NA HRBTENICI BREZ ČAKALNE DOBE

Pacientom so na voljo vse operacije na hrbtenici brez čakalne dobe. Operacije se izvajajo z minimalno invazivnimi kirurškimi metodami, ki so za pacienta v pomembno korist. Minimalno invazivna operacija hrbtenice pomeni manjšo manipulacijo tkiva, manj incizij (rezov), obravnava lahko več diagnoz hkrati, manj je krvavenja in boljše ter hitrejše je celjenje in okrevanje.

Varnost

VARNOST PACIENTA, MATERIALI, VARSTVO PRED BAKTERIJSKO OKUŽBO

V bolnišnicah na Hrvaškem, kamor napotujemo paciente, se izvaja najvišji nivo kirurške storitve in protokolov varnosti. Pri posegih, kjer se koristi ortopedski material (fiksacija hrbtenice), se koristijo materiali (vijaki) vodilnih svetovnih proizvajalcev. Oprema bolnišnic je po zadnjih svetovnih smernicah, kot tudi varstvo pred okužbami z bakterijami, ki so v ustanovah ničelne. Za pacienta je to važen podatek, še posebej, če ga primerja s stopnjo okužb s sepso in drugo bakterijo v splošnih bolnišnicah in UKC ustanovah v Sloveniji.

Potek
Potek

KAKO VAM UREDIMO OPERACIJO HRBTENICE NA HRVAŠKEM?

Operacija hrbtenice se vam v HAPPYMEDU ureja brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja v tujini.

Za urejanje čezmejne operacije potrebujemo vaš zadnji ambulantni izvid, ki ga bo izbrani specialist kirurg pogledal in nas seznanil s potrebno operacijo hrbtenice pri vas. Ko imamo ta podatek Vas obvestimo o potrebnih odnosih pred ZZZS-jem, za kar nas običajno pooblastite.

Z vaše strani bomo potrebovali tudi napotnico ali podatek o vpisu na čakalni seznam. V celotnem postopku dela z vami pa urejamo zdravljenje v tujini z vso skrbnostjo in profesionalnostjo, ter vmes svetujemo, opominjamo na morebitne manjkajoče dokumente (pregled, napotnica, preiskave), saj vam tako zagotovimo, da operacijo hrbtenice na Hrvaškem opravite s kasnejšim povračilom stroškov zdravljenja v tujini od ZZZS.

Povračilo

OPERACIJA HRBTENICE SE NA HRVAŠKEM PLAČA, NATO ZAHTEVAMO ZA VAS POVRAČILO

Zdravljenje v tujini deluje po sistemu povračila stroškov od ZZZS. Operacijo hrbtenice na Hrvaškem plačate, po posegu pa za vas zahtevamo povračilo stroškov od ZZZS. Povračilo stroškov za operacijo hrbtenice je do domačega praga ali vrednosti, ki jo ZZZS plača izvajalcem s koncesijo doma oziroma do višine zneska posega, če je bila operacija hrbtenice cenovno ugodnejša kot je višina priznanega zneska koncesionarjem v Sloveniji.

V HAPPYMEDU smo strokovnjaki za zdravljenje v tujini. Strankam zagotavljamo maksimalna povračila ter hiter postopek čezmejne obravnave. Pri svojem delu sodelujemo s strokovnjaki Inštituta Varstvo Pacientov, pri nas referenčne službe za načrtovano zdravljenje v tujini in povračila stroškov zdravljenja v tujini.

Več informacij

NAROČANJE

Naročite se od na 041 980 950, info@happymed.si od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. V kolikor se želite posvetovati, se lahko na strokoven posvet naročite ob torkih in četrtkih od 10.00 do 14.00 ure. Posvete izvaja Natalija Sakelšek, dipl. var., direktorica.