5 različnih tipov zadnjic

Očitno obstaja 5 različnih tipov zadnjic. Ali kot je včasih zvenela znana reklama za kremo za sončenje “vsaka ima svoj faktor”.

bikini-865117_960_720

Vir: Pixabay.com

Ženske zadnjice pritegnejo marsikatero moško oko in imajo tudi velik vpliv na to ali jih bo lastnica zadnjice privlačila ali ne. Nekatere ženske so bile blagoslovljene z večjo zadnjico in najbrž se vsi strinjamo, da je ženska, ki ima ravno prav zaobljeno in veliko, zelo privlačna na pogled.

Matthew Schulman, plastični kirurg iz New Yorka, ki je pregledal več kot 50 tisoč ženskih zadnjic, je pojasnil, da je veliko več oblik zadnjic kot si jih lahko predstavljamo. Sprejel je pacientke iz več kot 35 držav sveta in na podlagi svojih opazovanj klasificiral zadnjice po oblikah v 5 skupin:

  • KVADRATNA ZADNJICA
  • ZADNJICA V-OBLIKE
  • ZADNJICA A-OBLIKE
  • OKROGLA ZADNJICA
  • ZADNJICA V OBLIKI NAROBE OBRNJENEGA SRCA

In kako veste v katero skupino zadnjic spadate?

Matthew razlaga, da sta dva pomembna faktorja, po katerih veste katero obliko zadnjice imate. Ta faktorja sta sledeča; oblika in velikost vaše medenice, ter količina maščobnega tkiva, ki prekriva vaše ritnice.

table-tennis-1432173_960_720

Vir: Pixabay.com

KVADRATNE ZADNJICE

Najpogostejša oblika zadnjice, posebej pri mlajših ženskah. Pri kvadratni zadnjici so boki in medenica v isti višini, zaradi česar dobimo vtis, da je zadnjica bolj kvadratna.

V OBLIKE ZADNJICE

Opazimo jih pri ženskah z ravnimi boki in širšimi rameni. Podobnost s črko V je nemogoče spregledati, če gledate žensko v hrbet.

ZADNJICA A OBLIKE

Ženske s širokimi boki, ki imajo tudi večjo zadnjico. Podobne so črki A.

OKROGLE ZADNJICE

Lepo zaobljene ritnice, širši boki. Tipični primer okrogle zadnjice je J.LO in sestre Kardashian.

NAROBE OBRNJENO SRCE

Zadnjica, ki je na vrhu bolj ploščata kot proti koncu ritnic. Boki so zaobljeni, vendar ima spodnji del zadnjice več volumna. Zadnjica, ki je po mnenju najlepše oblikovana, za katero se odločajo ženske, ki so nezadovoljne s svojo naravno zadnjico in ki jo boste videli pri ženskah, ki so fotomodeli za kopalke.

 

tipi-ritk

Oblike zadnjic po klasifikaciji (vir: rebelcircus.com)

 

Katero obliko zadnjice pa imate vi? 🙂

 

Povzeto po: http://www.womenshealthmag.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja