Eva in čudovita preobrazba nasmeha

Pacientka Eva, ki je preobrazbo svojega nasmeška zaupala našemu zobozdravniku dr. Nenadu Klasiću, je nad rezultati navdušena. Postavili smo ji nekaj vprašanj, ki jih delimo z vami, ne pozabite pogledati tudi osupljive spremembe, ki je Evi življenje obrnila na bolje.

 

1. Zakaj ste se odločili za samoplačniško zobozdravstveno storitev?
Eva: Za samoplačniško zobozdravstveno storitev sem se odločila zaradi hitre rešitve oziroma storitve tako rekoč- brez čakalnih vrst.

Eva pred obiskom zobozdravnika Klasića

2. Kje ste izvedeli za Happymed in zobozdravnika Nenada Klasića?
Eva: Za agencijo Happymed sem izvedela na spletu, ko sem iskala primernega zobozdravnika in tako tudi prišla do dr. Klasića. Da sem se lahko dodatno prepričala o njegovi strokovnosti, sem pobrskala po različnih spletnih straneh, saj sem tako hotela izvedeti več o njem in izkušnjah z njim. Branje izkušenj ljudi, ki so jih povedali “iz prve roke” me je prepričalo, da sem se odločila zanj.

3. Kakšen je bil vaš prvi vtis ob stiku s Happymed in ob obisku Dental ART Studia?

Eva: Happymed mi je že ob prvem kontaktu odgovoril na vsa moja vprašanja, si vzel čas za konkretno razlago ter bil vedno zelo hitro odziven, ko sem imela kakšno vprašanje oziroma sem potrebovala pomoč.
Prvi vtis v Dental ART Studiu je bil zelo pozitiven, saj sem bila deležna celostne razlage o poteku menjave protetike ter bila informirana o različnih možnostih, materialih, ceni.

4. Kako ste zadovoljni z zobozdravnikom in njegovim delom?

Eva: Skozi celoten proces zdravljenja sem bila zelo pomirjena, saj sem vedela, da so moji zobje v rokah izvrstnega zobozdravnika in strokovnjaka na svojem področju. Vedno sem se veselila ponovnega obiska in nikoli me ni bilo strah, saj je poleg vsega dr. Klasić izjemno nežen pri opravljanju svojega dela. Rezultati njegovega truda pa so bili en velik, širok in zadovoljen nasmeh.

5. Zakaj priporočate Dr. Klasića drugim?

Eva: Drugim bi ga priporočila zaradi korektnega odnosa, izpolnjevanja pričakovanih želja ter dostopnih cen, katerih se dr. Klasić tudi drži.

6. Boste tudi v prihodnje obiskovala Dr. Klasića?

Eva: Seveda bom tudi v prihodnje, ko bom potrebovala temeljit pregled in zdravljenje svojih zob, obiskovala dr. Klasića.

Eva po obisku dr. Klasića

Fotografije, ki nam jih je Eva poslala po obisku dr. Klasića


Nenad naročanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja