Klinika Svjetlost nagrajena za najboljšo operacijo v živo na največjem kirurškem kongresu na svetu ˝Videocatarattarefrattiva 2015˝ v Milanu

V 90 minutah so kirurgi klinike Svjetlost opravili 5 operacij in prejeli nagrado za najboljšo operacijo oči v živo

operacija-v-zivo-v-kliniki-svjetlost_i630

Klinika Svjetlost iz Zagreba, ki slovi kot najmodernejša in največja oftalmološka klinika v našem delu Evrope, je prejela nagrado za najboljšo operacijo oči v živo na največjem kirurškem kongresu na svetu ˝Videocatarattarefrattiva 2015˝ v Milanu. Visoko usposobljeni očesni kirurgi so znova dokazali svoja znanja in sposobnosti ter obeležili novo svetovno priznanje za strokovne in klinične doprinose v oftalmologiji.

Na uspehe kirurškega tima je še posebej ponosen Prof. Dr. Nikica Gabrić, ustanovitelj in direktor klinike Svjetlost v Zagrebu.   »Da ste izbrani, morate imeti najmodernejšo opremo, vrhunsko organizacijo in morate biti izvrstni. Takšnega priznanja se ne da kupiti, treba si ga je zaslužiti,« je povedal Prof. Dr. Gabrić, ki je skupaj z vrhunskimi sodelavci dr. Ivo Dekaris, dr. Majo Bohač in dr. Vesno Cerović pred več tisoč oftamologi iz vsega sveta izvedel pet operacij, ki so bile istočasno predvajane tudi na 11. kongresu Hrvaškega društva zdravnikov za kirurgijo katarakte in refraktivno kirurgijo v Zagrebu, Bukarešti, Istanbulu, Kairu in Milanu.

dr-nikica-gabric-direktor-klinike-svjetlost-ponosen-na-njihove-uspehe_i630x630

Slika: Prof. Dr. Nikica Gabrić.
Vir: Govori.se

Oskrba vida in oči na svetovnem nivoju

Vseh pet operacij so izvedeli v 90-ih minutah v Kliniki Svjetlost. Operirali so očesno mreno, odpravili dioptrijo za branje in uspešno opravili lasersko operacijo oči. Klinika Svjetlost je bila že tretjič izbrana za sodelovanje na omenjenem kongresu.

Pacientom je v kliniki Svjetlost na voljo oskrba vida in oči na svetovnem nivoju. Klinika je opremljena z najboljšo diagnostično, operacijsko in lasersko tehnologijo ter izvaja operacije oči z najsodobnejšimi metodami ter najboljšimi pooperativnimi rezultati vida pri pacientih. Visoko usposobljeni kirurgi dosegajo vrhunske klinične rezultate in nudijo pacientom oskrbo na najvišjem kliničnem nivoju oftalmološke storitve.

Vir: http://govori.se/dogodki/v-90-minutah-opravili-5-operacij-in-prejeli-nagrado-za-najboljso-operacijo-v-zivo/
Vir: Klinika Svjetlost, Heinzelova 39,  10000 Zagreb, Hrvaška, EU.

Imate težave z vidom in bi želeli odpraviti dioptrijo pri svetovno priznanih očesnih kirurgih v kliniki Svjetlost v Zagrebu? Informirajte se o metodah, cenah in terminih. Pokličite nas na 041 980 950 in nam pišite na info@happymed.si, pomagali vam bomo z vsemi informacijami.

10712850_743857939023539_721208706492277984_n

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja