Po padcu s kolesom se zopet smeji

“Mislila sem, da moji zobje ne bodo nikoli več kot prej”

Na nas se je pred tremi tedni obrnila pacientka Andreja, ki je doživela nesrečo s kolesom, pri kateri si je poškodovala ustnico in precej okrušila sprednje tri zobe. Ker ima veliko stika z ljudmi, zelo lepe zobe in se rada smeji, je bila poškodba za njo velik šok. Posledice poškodbe (ki jih lahko vidite na spodnji sliki) je zato želela odpraviti čimprej. Po temeljitem premisleku se je odločila, da nas kontaktira. Danes pove, da ji seveda ni žal.

 

Po poškodbi (foto: osebni arhiv)

 

Pred tem je že poskusila pri nekaj drugih zobozdravniki, vendar je čakalna doba bila predolga, nekje so ji rekli, da bi na popravilo morala čakati 2 meseca, spet drugje, da bo potrebovala implantate. Odločila se je za tretje mnenje.

Uredili smo ji termin pri našem zobozdravniku Nenadu Klasiću. Takoj po tem, ko je oteklina uplahnela in so ji odstranili šive (po 1 tedenu), se je odpravila v ordinacijo v Zagreb, od koder je odšla s popolnoma istim nasmeškom, kot ga je imela prej. Preverite na fotografiji.

 

Capture

Po obisku dr. Klasića (foto: osebni arhiv)

 

Andreja je ena izmed tistih pacientk, ki je imela srečo v nesreči. Poškodbe na zobeh, bi glede na padec s kolesom lahko bile veliko hujše. Andreja veseli nas, da ste zadovoljna in veliko smeha še naprej.

 

Andreja izjava

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja