Pomladna osvežitev nasmeha

Pred nami so čudoviti sončni dnevi in tako kot je lepa narava, so lahko lepi vaši zobje. Sedaj je čas, da poskrbite svoje zobe s preventivnim pregledom zob, strokovnim čiščenjem zobnega kamna in poliranjem zob. Vaši zobje bodo bleščeči, vaše dlesni pa zdrave. Opravili boste:

  • temeljit preventivni pregled zob
  • čiščenje zobnega kamna
  • poliranje zob
jabolko

Popis stanja zob in tkiv, odstranitev trdih oblog

Preventivni pregledi zob potekajo s kirurške in protetične perspektive. Zobozdravnik oceni zdravstveno stanje vsakega zoba; njegovo obliko, lego, barvo, nato naredi pregled zobnih kontaktov in ugriza, pregleda morebitne vrzeli zaradi manjkajočih zob in korenin (lahko vas oceni primernega za ortodontske zdravljenje) ter pregleda dlesni.

Zagotovo vas zanima kaj se lahko koristnega za zdravje in samopodobo naredi za vaš nasmeh? Zato vam zobozdravnik svetuje priporočila s katerimi metodami in materiali lahko oskrbi vaše stanje. V Dental ART Studiu so zaposleni izključno klinično vrhunski zobozdravniki in oralni kirurgi, ki uspešno oskrbujejo najrazličnejša zobozdravstvena stanja. Tudi vaše.

Po popisu stanja zob vam zobozdravnik očisti zobni kamen. Čiščenje je temeljito in se lahko v primeru občutljivosti izvede v lokalno anesteziranem stanju, torej brez bolečin. V Dental ART Studiu so zobozdravniki individualno usmerjeni v pacienta in vztrajajo pri sproščeni in zaupljivi odličnosti v vseh korakih terapije. Čiščenje zobnega kamna je osnovna zobna higiena, ki se izkaže kot velika dodana vrednost pri hipni osvežitvi nasmeha in pri odstranitvi težkih oblog, ki se nabirajo na mestih, kjer se zob stika z dlesnijo. Pogosto imajo osebe probleme z umikom dlesni že pri zgodnjih tridesetih letih, stanje pa se poslabšuje in vodi v parodontozo. S čiščenjem zobnega kamna boste znova pravilno zadihali skozi usta, čistost zob pa boste tudi občutili. Po terapiji ali po potrebi vam bo zobozdravnik dodatno poliral zobe in tako poskrbel za bleščeč sijaj. Terapija traja z razgovorom z zobozdravnikom do 60 minut.

Kako se naročite?

V Medicinski agenciji Happymed vam bomo uredili termin za terapijo. Povprečna cena za čiščenje zobnega kamna se v domačih ordinacijah giba od 60€ do 120€. Naša ponudba pa je na voljo samo za 32,00€ in velja za obe čeljusti. Ponudba je še posebej primerna za več oseb hkrati, ki se lahko skupaj pripeljejo in tako veliko prihranijo. Pomembno je, da pridete z ortopanom. Pokličite na 041 980 950 ali nam pišite na drklasic@happymed.si in se naročite na osvežitev nasmeha še danes.

Ponudba je na voljo po ekskluzivni ceni 32,00€.

Ponudba je na voljo v zobnem centru Dental ART Studio, 4. Trnjanski nasip 16 v Zagrebu in velja od 12.5. do 30.6.2015. Storitve izvajajo priznani zobozdravniki pod mentorstvom ravnatelja Dr. Nenada Klasića.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja