Povečanje dojk od 2900€ dalje – sprememba za celo življenje

Povečanje dojk od 2900€ dalje – sprememba za celo življenje

 

HappyMED sodeluje tudi z Medical Group Fabjan, ki imajo svoj sedež v središču Celja. Za svoje zveste paciente in simpatizerje smo pripravili posebne letake, ki jih lahko najdete na vseh prodajnih mestih Happymeda (če še ne veste, kje prodajna mesta so, hitro klik), na katerih vas čaka prav posebna UGODNOST, ki jo nato uveljavljate na ceno posega.

 

Med bolj popularnimi posegi je seveda povečanje dojk, ki jo skupaj z letakom dobite po prav posebni ceni.

Zakaj izpostavljamo povečanje dojk?

Prišel je čas, ko se (vsaj ženske) začnemo pripravljati na poletje. Potrebno je poskrbeti za dobro linijo v kopalkah. Vseeno pa nam pri manjši košarici bikink manjka tista popolna samozavest, zaradi katere kar žarimo, ko stopimo na plažo. Pogovarjali smo se s pacientkami, ki so povečanje dojk opravile in lahko rečemo, da kar žarijo od sreče. Večina teh žensk je rekla, da jim je žal, da posega niso opravile prej.

1236069_561045153995521_6521399446351915507_n

Torej, če vam manjka tisti kanček samozavesti za popolno ženskost, je odločitev da opravite povečanje dojk vsekakor prava.
Naročanje in ostale informacije sprejemamo na 041 980 950 in info@happymed.si

Seveda vam je ugodnost na voljo tudi ob drugih operativnih posegih, ki jih opravite v Medical Group Fabjan, ki ima pester izbor, tako da se za vsakega najde nekaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja