Povpraševanje za zobni aparat je v Happymedu v porastu

V Happymedu beležimo zadnjih šest mesecev visoko rast povpraševanj za zobni aparat pri odraslih. Vedno več posameznikov med  20. in 4.0 letom starosti nas kontaktira  z izkazanim interesom za ortodontsko zdravljenje zobnih nepravilnosti in se odloči za zobni aparat pri naših strokovnjakih.

Ortodontija

ZOBNI APARAT PRI ODRASLIH ZA UREDITEV ZOBNIH NEPRAVILNOSTI

Ortodontske nepravilnosti zob se najpogosteje razvijejo pri izraščanju stalnih zob. Bolnikom povzročajo številne klinične in osebne težave. Nepravilna lega zob otežuje zobno higieno, povzroča karies, parodontozo in s tem predčasne bolezni zob, hkrati pa vpliva na osebno samopodobo in videz našega nasmeha. S starostjo so ortodontski bolniki bolj občutljivi na videz zob, kot so nam zaupali,  jim je pogostokrat nerodno, ko se smejijo z ‘razmetanimi zobmi’. Zobni aparat je zanesljiva rešitev za kompletno ureditev zobnih in čeljustnih nepravilnosti. V Happymedu vam nudimo vrhunsko ortodontsko zdravljenje po ugodnih cenah in plačilnih pogojih.

PRIVATNA SPECIALISTIČNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZA ORTODONTIJO MR. SC. MATEJA JELIĆ

V sodelovanju s PRIVATNA SPECIALISTIČNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZA ORTODONTIJO MR. SC. MATEJA JELIĆ, ki se nahaja v Zagrebu, nudimo slovenskim strankam vrhunske ortodontske obravnave. Vsako ortodontsko zdravljenje se izvaja na najvišji klinični ravni storitve, s posebnostjo, da pozna Mr. Sc. Mateja Jelić, specialist ortodont, najkrajšo pot do najboljših rezultatov ravnanja zob. Vsak zobni aparat izdela ortodont individualno za vsako čeljust posebej. Zobni aparat se lahko izdela iz različnih materialov, najpogostejši so fiksni in fiksni nevidni zobni aparati.

NAJVEČ ZANIMANJA ZA LINGVALNI ZOBNI APARAT

Lingvalni zobni aparat je še posebej primeren za osebe, ki želijo zaradi osebnih ali službenih razlogov, opraviti nevidno ortodontsko zdravljenje. Lingvalni zobni aparat se namesti z notranje strani zob in se navzven ne vidi. Primeren je za zdravljenje obeh čeljusti hkrati, v kolikor ortodont pacienta potrdi za tak zobni aparat. Lingvalni zobni aparat odlikujejo sposobnosti visokih pritiskov, vzdržljivosti in položaja na zobeh. Pacienti se raje odločijo za lingvalni zobni aparat, ker lahko rezultate ortodontskega zdravljenja vidijo bolje in se z lepim nasmehom pojavijo še v času terapije.

CENE ZOBNIH APARATOV IN PLAČILNI POGOJI NA OBROKE

V Happymedu nudimo visoko konkurenčne cene za vse zobne aparate. Siksni zobni aparati so na voljo od 1.000€ na čeljust, estetski od 1100€.

Naše stranke nam vselej javijo zadovoljstvo s storitvijo pri Mr. Sc. Mateji Jelić v Zagrebu. Pohvalijo ortodontov pristop in kakovostno izvedbo zdravljenja, prijazen odnos osebja, plačilne pogoje in rezultate, s katerimi so izpolnili svoje mladostne želje po lepem nasmehu.

Ste tudi vi ortodontski bolnik in še vedno izbirate svojega ortodonta, ki mu boste zaupali zdravljenje nepravilnosti vaših zob? Obrnite se na nas z zaupanjem in vprašajte za več informacij o obisku Mr. Sc. Mateje Jelić. Pokličite nas na 041 980 950, 040 481 233 ali nam pišite na info@happymed.si za strokoven in diskreten posvet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja