TEŽKO SPITE? ODSTRANITE TO ZADEVO IZ SPALNICE

Odvisni smo od naših telefonov. Imamo močnejše odnose z njimi, kot jih imamo z našimi starši, starimi starši in prijatelji. Zato je razumljivo, da jih je težko odklopiti in želite, da je vaša najljubša naprava blizu vas ves čas.

Vendar, če si res želite, da se vaše telo in um dobro spočijeta in naspita boste morali vaš pametni telefon ali katero koli drugo hi-tech napravo odstraniti iz svoje nočne omarice in ven iz spalnice.

Vir: Pixabay.com

Vir: Pixabay.com

Urednica in soustanoviteljica Huffington Post-a, Arianna Huffington verjame, da dober spanec lahko spremeni vaše življenje. Leta 2007 je Arianna doživela razsvetljenje, saj je zaspala za delovno mizo in si od udarca ob mizo, zlomila ličnico. Vse to jo je spodbudilo, da je začela razmišljati o prioritetah v življenju in začela raziskovati za svojo novo knjigo.

Arianna vam v tej knjigi svetuje, da je potrebno za dober spanec ugasniti vse naprave in jih celo, da se izognete skušnjavi, odstraniti iz spalnice.Uspavajte pa se raje s kakšno dobro knjigo, posteljnimi aktivnostmi ali lepimi mislimi.

Boste preizkusili? Nam zaenkrat še ni uspelo 😀

 

Vir: popsugar.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja