Timea Urdih na povečanje prsi v Medical Group Fabjan

Minil je dober teden dni odkar smo Timeo Urdih, študentko, fitnes tekmovalko in dekle, ki izžareva neverjetno vztrajnost, pospremili na povečanje prsi k dr. Maticu Fabjanu v Celje. Če za Timeo prvič slišite, potem si preberite njeno navdihujočo zgodbo tukaj.

Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan je Timeo pred operacijo sprejel in še enkrat pregledal (foto: fotografiraj.se)

 

Poseg povečanja prsi je bil Timeina velika želja že zadnjih 5 let, ko je hujšanje na predelu prsi pustilo velike posledice. Pred hujšanjem je namreč nosila košarico D, po izgubljenih kilogramih pa je za njimi ostal le velik kup odvečne in viseče kože, pogled na prsi pa je bil vse prej kot prijeten.

Kontaktirala je nas, medicinsko agencijo Happymed, po priporočilu svojega trenerja Dejana, ki je z nami že imel odlično izkušnjo, povedal ji je namreč, da je gospa Natalija (direktorica podjetja) izjemno srčna, prijazna in zaupanja vredna oseba. Timea potrdi, da je imel prav. Z nami se je takoj ujela in tudi mi smo veseli, da smo jo imeli priložnost spoznati. Za povečanje prsi smo ji priporočili dr. Fabjana, se z njim dogovorili in jo naročili na posvet. “Vedeli smo, da bo poseg opravil korektno in da bo Timea nad delom navdušena,” je povedala direktorica podjetja gospa Natalija Sakelšek.

Ni ji bilo vseeno komu zaupa svoje prsi. Pred samim posegom je obiskala že kar nekaj kirurgov in nihče ji ni vlil zaupanja in ni pokazal dovolj znanja kot dr. Fabjan. »Dobro vzdušje, prijazno in ustrežljivo osebje in odličen kirurg dr. Matic Fabjan, to je vse kar sem si želela,« pove Timea z nasmehom na obrazu. Obiskala ga je v Celju, kjer ima dr. Matic Fabjan svojo kliniko. Natančno sta analizirala njene želje in napravila 3d animacijo, s pomočjo katere se je lažje odločila za velikost in obliko vsadkov. Na koncu sta se odločila za okrogle vsadke, ki jih je dr. Fabjan vstavil pod samo prsno mišico. Velikost vsadkov 450 ml je sicer nadpovprečna, vendar je Timea visoka, z razvitim prsnim košem in ji bo ta izbira zagotovila odličen estetski videz.

Matic Fabjan

Timea Urdih in dr. Matic Fabjan (foto: fotografiraj.se)

Dr. Fabjan je dejal, da je Timei pomagal, ker je izgubila odvečne kilograme in se ji je to poznalo tudi na oprsju. Svoje telo je lepo oblikovala, zato se je odločil, da ji uresniči željo.

»Timea se je oglasila z željo po lepšem dekolteju. Ker je izgubila odvečne kilograme se ji je to poznalo tudi na oprsju. Svoje telo je lepo oblikovala, zato sem se odločil da ji priskočim na pomoč in uresničim željo.«

dr. Matic Fabjan

Timea prizna, da je pred samim posegom bila vznemirjena, saj je bila to njena prva operacija. Strah jo je bilo predvsem splošne anestezije in pojavljala so se ji tipična vprašanja kot so: »Kaj, če bom med posegom vse čutila? Kaj če se med posegom zbudim? Kaj če se sploh nikoli več ne zbudim?« Seveda je ves strah bil zaman, pove danes. Končnega rezultata se ni bala, ker je vedela, da bo dr. Fabjan svoje delo opravil odlično in je komaj čakala na svojo novo podobo. “Sam poseg je trajal 45 min, brez posebnosti, kot ponavadi, tudi Timea je poseg prenesla normalno in brez posebnih težav. Po posegu je na kliniki ostala še 3 ure in se nato z nasmeškom in vidno samozavestna odpravila v domačo oskrbo,” je povedal dr. Fabjan, ko smo ga povprašali o samem poteku posega.

Matic Fabjan

Odhod v operacijsko sobo (foto: fotografiraj.se)

 »Večino dneva sem prespala, bolečine so bile zmerne, sreča po uspešnem posegu pa nepopisljiva.«

Kakšni so rezultati in kako je potekalo okrevanje vam razkrijemo kmalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja