Več načinov uporabe zobne paste

Zobna pasta, ki jo seveda uporabljate za čiščenje zob, ima tudi mnogo drugih načinov uporabe, za katere si nebi niti mislili.

toothpaste-1786388_960_720

ČIŠČENJE NAKITA

Z zobno pasto lahko očistite vaš nakit, da bo zopet sijoč, kot pred nošenjem. Vse kar poleg zobne paste potrebujete je stara zobna ščetka. Manjšo količino paste stisnite na zobno ščetko in nežno polirajte po nakitu od 5 do 10 minut. Zobne paste ne sperite z vodo, ampak jo samo obrišete iz nakita.

jewellery-1616538_960_720

ČIŠČENJE VODNIH MADEŽEV

Ste se večkrat vprašali kako za vraga naj očistite madeže politega soka ali vode z vaše lesene klubske mizice? Odgovor je zobna pasta, ki učinkovito odstrani odvečne kroge s pohištva. Na krpo vtrite nekaj zobne paste in zdrgnite po madežu. Sperite z vlažno krpo.

white-rings

ČIŠČENJE PEČICE

Da, prav ste prebrali. Zobna pasta učinkovito odstrani trdovratne madeže v vaši pečici. Direktno na madež nanesite manjšo količino zobne paste in z vlažno krpo drgnite 5-10 minut. Sperite z vlažno krpo. (Komaj čakam, da se lotim svoje pečice).

kitchen-930781_960_720

ODSTRANJUJE MADEŽE ČRNILA IN ŠMINKE

Nanesite zobno pasto na madež, ki je nastal zaradi črnila ali šminke in nežno drgnite s prstom. Ponavljajte dokler madež popolnoma ne izgine. Sperite s toplo vodo.

 

lipstick-1818418_960_720

Povzeto po: http://www.wellnessbin.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja