Gianni Rijavec in njegova izkušnja v Dental ART studiu Zagreb

Priljubljeni pevec, skladatelj in mirovnik Gianni Rijavec nas je v HAPPYMED po priporočilu kontaktiral z vprašanjem ali mu lahko uredimo specialista za ureditev filmskega nasmeha? Na njegovo zahtevo smo mu odgovorili pritrdilno ter ga povabili na osebno srečanje k nam v Celje z namenom, da mu predstavimo izvajalca zobozdravnika, pravice pacienta, ki jih ima pri zdravljenju ter odgovorimo na njegova vprašanja in morebitne bojazni.

Ko smo Giannija vprašali, zakaj se je za oskrbo nasmeha obrnil na HAPPYMED, je kratko in jedrnato odgovoril: ”Ker je HAPPYMED vrhunsko podjetje in, ker imate vrhunskega zobozdravnika Nenada Klasića, od katerega se vsi poslovijo s filmskim nasmehom.” Gianni Rijavec je za Dr. Klasića slišal že prej, priporočilo, ki ga je posebej prepričalo, pa je prišlo od igralca Matjaža Javšnika, ki Dr. Klasića kar ni mogel prehvaliti. Njegovo izkušnjo si lahko preberete na Matjaž Javšnik v Dental ART Studiu Zagreb.

Nato pa smo se posvetili njegovemu stanju, kaj mu je na njegovem nasmehu všeč, koliko mu čas dopušča, da se pelje v Zagreb ter tako prilagodili termine in oskrbo skladno z njegovimi potrebami. V nadaljevanju boste brali izkušnjo Giannija z nami, a bi tudi mi želeli povedati našo z njim. Gianni je izjemno lep, uglajen in karizmatičen moški. Naša ekipa je bila nad njegovo energijo in stikom s svetom, ki ga izžareva navdušena. Radi povemo, da smo ponosni, da smo se rokovali z roko, ki se je rokovala s papežem in to celo dvema. V naše podjetje je prinesel hvaležnost in milost. V izjemno čast in spoštovanje nam je zatorej, da se je za nasmeh, ki je ključen za osebni splošni videz in zdravje, obrnil prav na nas.

Gianni nas je obiskal v naši pisarni v Celju.

Estetska ureditev zgornjih zob

Prvi pregled je Gianni opravil brez čakalne dobe, predlagana terapija so bile svetle, fino tanke zobne prevleke E-MAX, s sanacijo dlesni in dvigom ugriza in, ki se bodo nevidno zlile v njegov nasmeh. ”Cilj terapije je, da pacient dobi nadomestke, ki jih oko ne loči ali gre naraven ali umeten zob. Rezultat je vrhunski, tako v živo, kot na fotografijah, pacient Gianni Rijavec pa je z novimi zobmi pomlajen in se sedaj brez zadržkov na široko nasmeji”, pove specialist oralne kirurgije Nenad Klasić, ki je v skupaj z vrhunskim zobnim laboratorijem izdelal zobne prevleke, ki posnemajo rezultat najboljših svetovnih praks.

Gianniju je lep in zdrav nasmeh ter dah pomemben tako osebno, kakor tudi v profesionalnem življenju. ” Glede na to da sem glasbenik, tv voditelj, mi je lep nasmeh zelo pomemben. Moja želja so bili lepi zgornji zobje in Dr. Klasiću je to odlično uspelo”.

 ” Glede na to da sem glasbenik, tv voditelj, mi je lep nasmeh zelo pomemben. Moja želja so bili lepi zgornji zobje in Dr. Klasiću je to odlično uspelo”.

V zdravstvu je zaupanje in spoštovanje med pacientom in zdravnikom ključnega pomena ter norma v Zakonu o pacientovih pravicah. V HAPPYMED-u se poleg posredovanja zdravstvenih storitev ukvarjamo s pravicami pacientov v zdravstvu in je vsak naš pacient varovan po tej zakonodaji. Pacient, ki je samoplačnik mora izveti na pojasnilnem pregledu rezultat, ki ga lahko pričakuje, koristi z oskrbo ter tveganja, ki so pri estetskemu zobozdravstvu lahko ravno nezadovoljstvo s končnim videzom oskrbe. Z našim znanjem in zavedanjem o potrebi in anamnezi pacienta vedno napotimo k ustreznemu strokovnjaku specialistu, kar je Gianni posebej pohvalil in izpostavil. ”HAPPYMED je profesionalno podjetje in istočasno je osebje zelo prijazno. Preprostost in strokovnost, to je odlika podjetja HAPPYMED. V času ki ga živimo je biti preprost velika odlika…preprostost je domena velikih in podjetje HAPPYMED to je.”

Pacient Gianni je povedal, da je imel do Dr. Klasića popolno zaupanje, da mu bo naredil najboljše. ” Preprosto sem se usedel na stol in užival, veselil sem se vrhunskega izdelka. Postopek, ki ga uporablja zobozdravnik Dr. Klasić je zelo preprost in neboleč. Enostavno pove, kaj je potrebno narediti in tega sem se držal. Nekajkrat sem bil pri njem v Zagrebu in že sem imel lep nasmeh.

1.2.

Kaj pa Gianniju pomeni lep nasmeh?

”Enostavno vesel sem in veliko bolj samozavesten. Lepi zobje so pogoj za uspeh…to svetujem vsakemu, ki želi kaj narediti v življenju. Za vse, ki iščete primernega zobozdravnika, pa priporočam, da obiščete Dr. Klasića, ki ga zelo, zelo priporočam. Dr. Klasić je velik strokovnjak in istočasno zelo preprost in enostaven. Toplo ga priporočam!”

1.3.

Naročite se na nasmeh kot ga imajo filmske zvezde

Tudi vi potrebujete zanesljivega in usposobljenega zobozdravnika za ureditev nasmeha, ki ga boste samozavestno pokazali? Prijavite se na pregled in obravnavo k Dr. Nenadu Klasiću od katerega se boste poslovili s sanjskim nasmehom, kot ga imajo filmske in glasbene zvezde. Cena pregleda znaša 35,00 EUR.

 

Naročanje

Telefonsko na 041 980 950 (od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure)
E-poštno na info@happymed.si (vse dni in ure v tednu)

 

Podatki o izvajalcu

Dental ART Studio, 4. Trnjanski nasip 16, 10000 Zagreb.
Dr. Nenad Klasić, dr. dent. med., specialist oralne kirurgije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja