Happymed › Zdravstvene posvetovalnice › Zobozdravstvo › Odstranjevanje amalgamskih zalivk. Cena, kako poteka?
-
AvtorPrispevki
-
5. 2. 2017 ob 15:03 #4497
Irena C.
ParticipantZanimam se za odstranjevanje amalgamskih zalivk pri vas in me zanima kako poteka postopek ter koliko bo znašala cena za 10 velikih zalivk? Je možno pri vas narediti postopek, da me ne bi nič bolelo? Res hvala za odgovore. Plomb bi se zelo rada znebila, a se zobozdravnika bojim.
Irena-
To temo je spremenil/a
Irena C. 8 years, 1 months nazaj.
5. 2. 2017 ob 18:45 #4498dr. Nenad Klasić
KeymasterSpoštovana gospa Irena,
menjava amalgamskih zalivk se naredi v lokalni anesteziji in je postopek za vas neboleč. Ni najbolj lagoden, saj morate imeti na stežaj odprta usta, vendar bolečin ali skelenja ne boste občutili. Cena za 10 velikih zalivk znaša v akciji 411,00 evrov. Zamenjam vam lahko vse zalivke v enem obisku. Amalgam odstranjujem s koferdamom ter preprečim, da bi se delci prijeli za dlesen in naredili tetovažo oziroma, da bi zašli v grlo, tako, da amalgama med postopkom ne morete zaužiti.
Nenad Klasić dr.med.dent., specializant čeljustne kirurgije
Dental ART STUDIO, IV Trnjanski nasip 16, 10000 Zagreb
Web: https://www.happymed.si/
E-mail: drklasic@happymed.si
Telefon: 041-980-9505. 2. 2017 ob 19:07 #4499Irena C.
ParticipantPozdravljeni dr. Klasić,
hvala za vaš odgovor. Bi pa vseeno vprašala ali je cena točna, saj so moje zalivke zelo velike in segajo čez cel zob. Cena je namreč odlična;)!5. 2. 2017 ob 22:13 #4500dr. Nenad Klasić
KeymasterSpoštovana gospa Irena,
cena je prava. Pozabil sem omeniti, da vključuje tudi čiščenje zobnega kamna in poliranje zob, če bo to potrebno narediti. Hvala za price review ;)!
Nenad Klasić dr.med.dent., specializant čeljustne kirurgije
Dental ART STUDIO, IV Trnjanski nasip 16, 10000 Zagreb
Web: https://www.happymed.si/
E-mail: drklasic@happymed.si
Telefon: 041-980-9506. 2. 2017 ob 12:36 #4502Irena C.
ParticipantSe vidimo dr. Klasić.
Pozdrav iz Krškega
-
To temo je spremenil/a
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.