Cena implantata za zobe

Vprašanje:

Pozdravljeni,

pred tremi meseci so mi izdrli zob, zobozdravnik je sedaj potrdil, da se je kost zacelila in da mi svetuje, da zob nadomestim s pomočjo implantata. Ker se bo implantat vgradil zgoraj, manjka mi dvojka levo, mi je svetoval, da obiščem oralnega kirurga, ki se specializiran za implantologijo. Zaradi finančnih omejitev, bi želela kakovostno storitev opraviti pri Dr. Klasiću v Zagrebu. Zanima me cena implantata in kaj cena vključuje? Hvala.

Tina, Ljubljana

Odgovor:

Spoštovana  ga. Tina,

zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V Dental ART Studiu izvaja implantologijo visoko frekventni in usposobljeni oralni kirurg, ki izvaja standardno in napredno zobno implantologijo, od materialov pa je odvisna cena implantata. Standardna metoda vključuje zobni vsadek Mis defect freee (najboljši implantološki sistem v svetu), titanov opornik in keramično prevleko. Napredna metoda pa je izvajana s ciljem za vrhunsko estetiko nasmeha in popolnoma naravno rešitev ali rdeče-belo estetiko (dlesni-zobje).

Implantat se oskrbi s cirkonijevim opornikom in cirkonijevo prevleko (ali drugo estetsko prevleko). V prvem primeru je cena implantata sedaj v akciji 999€, za napredno metodo pa znaša cena implantata 1.300€. Cena vključuje operacijo z vgradnjo implantata pri oralnemu kirurgu implantologu, vrhunske materiale svetovnih proizvajalcev, anestezije, vse druge materiale in postopke, ki jih vključuje implanto-protetična terapija, izdelavo protetike v vrhunskem zobnem laboratoriju (CAD CAM). Za informacije in naročanje nas lahko tudi kontaktirate na drklasic@happymed.si ali nas pokličete na 041 980 950.

Prijazen pozdrav!
Natalija Sakelšek, glavna svetovalka v HAPPYMED

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja