Izgubila je 60 kg, sedaj se pripravlja na novo preobrazbo!

Govorimo o Timei Urdih, dekletu ki je na lastno pest z veliko odrekanji in športom izgubila več kot 60 kilogramov!

Timea je 25-letna fitnes tekmovalka, ljubiteljica športa, zdravega načina življenja in dobre hrane. Študira biologijo in gospodinjstvo, pravi pa, da je sama sebi največja motivacija, saj je zagnana, trmasta, predana in ljubi svoje delo.

Pred leti je tehtala dobrih 120 kilogramov. Imela je zdravstvene težave – povišan holesterol, težave z visokim pritiskom, največji problem pa je bila njena slaba samopodoba in nizka samozavest. Vedela je, da mora shujšati, ampak ni našla prave motivacije, vse dokler je mama ni na skrivaj prijavila na maturantski izlet v Grčiji. To jo je streznilo, saj je vedela, da pred sošolci ne bo upala v kopalke na izletu. Iz jedilnika je črtala vso nezdravo hrano in vsak dan prehodila vsaj 2 kilometra (pri takratni teži teči ni zmogla). S trdim delom, veliko volje in truda ji je uspelo. Danes je ena izmed obetavnih fitnes tekmovalk v Sloveniji, na njo pa se že obračajo ljudje s vprašanji kako ji je uspelo in željo, da jim pomaga pri hujšanju.

Timea Urdih prej in potem

Timea Urdih prej in potem

 

Preobrazba številka 2

O Timei Urdih pišemo, ker nas je njena zgodba resnično ganila in ker želimo, da je navdih vsem ljudem, ki se bojujejo s prekomerno težo.

V stik z nami je stopila že pred pol leta in sicer z veliko in gorečo željo po preobrazbi, saj je Timea, kot že napisano zgoraj fitnes tekmovalka. »Na teh tekmovanjih zmaga tisti, ki predstavlja najboljši »paket« vsega: lepe linije, definicije telesa, simetrije, privlačen vizualni izgled, dober posing in lep samostojni nastop,« nam je povedala.

Timea ima mnogo izmed zgoraj naštetega, vseeno pa ji je prekomerna telesna teža in hujšanje pustilo posledice, ki jih sama ne more odpraviti, zato se je obrnila k nam in nas prosila za pomoč.

Obljubili smo ji, da ji bomo pomagali in sedaj smo tukaj, en večer pred preobrazbo. Timea že nestrpno čaka in prizna, da je kar malo živčna.

 

Za kateri poseg gre in kje ga bo opravila boste lahko izvedeli jutri od 8:00 dalje na našem Facebook in Instagram profilu, saj bomo Timeo pospremili na poseg. Spremljajte nas!

Zajeta slika

Timea nas je obiskala tudi v naši pisarni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja