Operacija nosu v akciji in moja težava z nosom

Vprašanje:

Pozdravljena ga. Natalija,

Na vas se obračam zaradi dobrih referenc Dr. Tončića, sedaj pa sem na povezavi https://www.happymed.si/akcijska-cena-estetska-in-funkcionalna-operacija-nosu/ zasledila, da je na voljo operacija nosu po akcijski ceni. Pogledala sem tudi povezavo na Enaa.com, kjer sem si prebrala vse o posegu. Zadeva je, da me zanima revizijska operacija nosu pri Dr. Tončiću, ki pa je nisem našla v akcijski ponudbi. Naj vam na kratko opišem svojo situacijo. Leta 2012 sem imela pri znanem kirurgu estetsko korekcijo nosu. Poseg sva dobro načrtovala, estetski kirurg se je zelo potrudil z računalniško animacijo, sama operacija nosu je potekala brez zapletov ali bolečin. Ko pa mi je kirurg po tednu dni snel kalup iz nosa, sem doživela velik šok. Nos je bil vse prej kot lep in niti najmanj nisem bila podobna sliki iz animacije (prej-potem). Totalno razočarana sem se takoj začela obračati na številne kirurge, vendar do danes, ko mineva tretje leto po posegu, nisem našla v sebi tistega pravega zdravnika za moj problem. Nos je po posegu pretirano skrajšan, ni leva in desna stran nista enaki, je širši kot je bil pred operacijo, kirurg pa mi je poškodoval desno nosnico, saj komaj diham, pozimi pa je moj nos stalno zamašen. Zavedam se, da je revizijska operacija nosu tvegana lepotna operacija. Vendar se z videzom nosu do danes nisem sprijaznila in se nikoli ne bom. V bistvu je bil moj nos lepši pred posegom. Da vam ne omenjam komentarjev družine in bližnjih, kaj mi je bilo tega treba. Če bi bila še enkrat pred tem, da se odločim za poseg, bi znova opravila korekcijo nosu. Je pa res, da sem imela smolo pri izbiri kirurga, saj estetski kirurg ni bil specialist otorinolaringologije in sedaj je, kar je. Ali je kaka možnost, da me sprejme vaš strokovnjak Dr. Tončić in ali bi v tem primeru tudi revizijska operacija nosu v akciji? Poseg bi opravila takoj, ta mesec. Hvala za vaš odgovor in hvala, ker se trudite s strokovnjaki, ki so resnično vredni zaupanja.

Anja, Ljubljana

Odgovor:

Spoštovana ga. Anja,

 

Najprej se vam želim zahvaliti za pozitivno recenzijo, ki ste jo namenili mojemu delu in Dr. Tončiću. Drži, Dr. Tončić je preverjen in zanesljiv strokovnjak za plastično kirurgijo in otorinolaringologijo in izvede popolnoma vsak poseg na najvišji kakovostni ravni storitve. Operacija nosu je najpogostejši poseg, ki ga izvaja kirurg, pri tem pa kirurg operira tudi najbolj težavna stanja na zunanjosti in v notranjosti nosa. V vašem primeru bi vas povabila na pregled in posvet s kirurgom. Ker ste prizadeti in nezadovoljni s primarnim posegom, je za vas zelo pomembno, da se posvetujete s strokovnjakom, kot je Dr. Tončić, ki vam bo skrbno prisluhnil in vam ponudil najboljšo možno operativno rešitev. Pooperativna stanja, ki jih navajate, rešuje revizijska operacija nosu, Dr. Tončić ima vso potrebno strokovnost in izkušnje, da vam tak poseg izvede. Negativne posledice po posegu, ki jih navajate, so razlog, da Dr. Tončić ne izdeluje računalniških animacij, ki niso nič drugega, kot program, ki ne vključuje meritve kostnine, tkiv, prostornine nosnic-skratka, gre bolj za navdih pri pacientu, ki pa se skoraj nikoli z operacijo ne potrdi v praksi.

Upoštevali vam bomo promocijski popust, tako da lahko opravite nakup vrednostnega bona. Svetujem vam, da na pregled pridete s fotografijami, ko nosa še niste operirali. S tem se bo Dr. Tončić spoznal z naravnimi karakteristikami vašega nosu in bo revizijski poseg opravil tako, da bo nos po posegu čim bolj naraven ter seveda skladen s preostalimi deli vašega obraza. Ko boste pripravljeni na posvet gospa Anja, nas kontaktirajte na  041 980 950 ali nam pišite na drtoncic@happymed.si. Naročila vas bom brez čakalnih dob. Za vaše zaupanje se vam iskreno zahvaljujem.

Prijazen pozdrav!
Natalija Sakelšek, glavna svetovalka v HAPPYMED

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja